super populare Magura 9 in data de 20.03.2011!
va urma
o noua balta pentru pescari- Magura 9!!
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- dan _city_center
- senior
o noua balta pentru pescari- Magura 9!!
Baricada Carp Club
- georgemarian
- Veteran
Re: o noua balta pentru pescari- Magura 9!!
unde se afla balta?texe?
- florin2778
- membru activ
inca o noua balta de concurs
asteptam mai multe detalii ?
asteptam mai multe detalii ?
Salutari tuturor, mai multe detalii, poze, filmari, etc, etc va astept pe www.magura9.ro
o balta foarte buna in anul ce a trecut . din cate-mi amintesc ,anul trecut taxa a fost de 100 ron /12h , putine locuri de pescuit , plina cu stuf pe maluri , pestele pe care l-am prins a fost intre 1 si 3 kg ,am vazut si pesti de over ten prins de o mamaie la lansetele mosului .
“Mincinosii” au facut joi, 07.04.2011, o prima partida de pescuit pe Magura 9. Claudiu Popa alias Claumar si Teodor Hossu-Longin au incercat lacul intr-o partida-test de 10 ore, in care au ademenit crapii atat la boilies cat si la porumb flotant enterprise. Magura 9 si-a aratat potentialul, „Mincinosii” (in special Claumar) reusind sa aduca pe salteaua de primire peste 30 de „mustaciosi”, vedeta zilei fiind un exemplar de peste 10 kilograme. Cei mai multi pesti cantareau intre 3-4 kg, acest lucru demonstrand ca pestii de mai mici dimensiuni au inceput sa se hraneasca, in timp ce „dulapii” inca mai asteapta incalzirea... Evident nu cea globala!
Partida de pescuit, nadele, momeala, capturile, le veti putea vedea intr-o viitoare emisiune „Mincinosii”.
Sursa: www.mincinosii.ro
Partida de pescuit, nadele, momeala, capturile, le veti putea vedea intr-o viitoare emisiune „Mincinosii”.
Sursa: www.mincinosii.ro
Prea mult zgomot pentru putin
Mai bine sa taci si sa pari prost decat sa deschizi gura si sa inlaturi orice dubiu.