Bip...biiip...biiiiippppp!!!

discutii off-topic despre orice

Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman

Scrie răspuns
Alexandru Mihai
Veteran
Veteran

Bip...biiip...biiiiippppp!!!

Mesaj de Alexandru Mihai » 22 Mar 2011, 15:25

Diverse…

- Alo, domnule sa dezghetat balta?
- … nu, din pacate poate saptamana viitoare, imi pare rau.
Si uite a mai trecut o saptamana din lunga iarna in care am legat ace, am verificat cel putin o data la 3 zile senzorii ( ca de …. sunt noi si trebuie sa ii auzim si noi cum suna).
Schimba firele, unge mulinetele…mai tragem un ochi pe geam…offf tot nu sa topit zapada…in fine…poate saptamana viitoare se mai incalzeste ( speranta moare ultima ).
Facem planuri pentru anul in curs, ce am gresit anul trecut este trecut in revista de parteneri…mergem acolo si acolo si pe dincolo…si retraim clipele frumoase petrecute la buza stufului…pe malul baltilor…in corturi ca ploua de nu mai stim cu ce sa ne imbracam ca totul este ud…stam in chiloti ca aia sunt singuri care sunt uscati…
….bip..biiip…biiiipppp….a plecat pe baitrunner iarna …yupiiiiiiiiiiiiiiiiii…ole ole ole…
Si o luam de la capat … joi-duminica….luni-vineri…nada, acumulatori, certuri cu nevestele, iubitele, amantele, ace, fire, suporti, mulinete, lansete, driluri,mincioage, saci de pastrare pesti, corturi, scaune, podiumuri, emotii…

Gata… a venit primavara!!!

Fir intins!!!

Ion Mironov
Partener
Partener

Re: Bip...biiip...biiiiippppp!!!

Mesaj de Ion Mironov » 22 Mar 2011, 15:42

nu toti avem dekimi....altii avem si senzori normali...nu fac decat biiiiiiiiiiippppppppppppp si e in minciog...asta e tot ce conteaza....

UREZ tuturor infopescarilor fir intins oriunde vor pescui in acest nou sezon.
Mironov Ion Valentin alias jonny_23
http://www.barcute-plantat.com
0726.424.099

Sebastian
site team
site team

Mesaj de Sebastian » 22 Mar 2011, 15:45

Alexandru Mihai scrie:Diverse…

- Alo, domnule sa dezghetat balta?
- … nu, din pacate poate saptamana viitoare, imi pare rau.
Si uite a mai trecut o saptamana din lunga iarna in care am legat ace, am verificat cel putin o data la 3 zile senzorii ( ca de …. sunt noi si trebuie sa ii auzim si noi cum suna).
Schimba firele, unge mulinetele…mai tragem un ochi pe geam…offf tot nu sa topit zapada…in fine…poate saptamana viitoare se mai incalzeste ( speranta moare ultima ).
Facem planuri pentru anul in curs, ce am gresit anul trecut este trecut in revista de parteneri…mergem acolo si acolo si pe dincolo…si retraim clipele frumoase petrecute la buza stufului…pe malul baltilor…in corturi ca ploua de nu mai stim cu ce sa ne imbracam ca totul este ud…stam in chiloti ca aia sunt singuri care sunt uscati…
….bip..biiip…biiiipppp….a plecat pe baitrunner iarna …yupiiiiiiiiiiiiiiiiii…ole ole ole…
Si o luam de la capat … joi-duminica….luni-vineri…nada, acumulatori, certuri cu nevestele, iubitele, amantele, ace, fire, suporti, mulinete, lansete, driluri,mincioage, saci de pastrare pesti, corturi, scaune, podiumuri, emotii…

Gata… a venit primavara!!!

Fir intins!!!
frumos spus.cam asa se intampla,cu o ciclicitate ,aproape diabolica,dar doamne ..... tot ,,masochisti ''raminem. :D

sece4u20
senior
senior

Mesaj de sece4u20 » 22 Mar 2011, 21:50

nu toti avem senzori mai suntem inca si cu bambine care fac numai poc poc.
iarna sa dus insa a venit criza :)) :)) =)) =)) =)) si bani de balta canci. deci cei care aveti cu ce, fire zbuciumate si multa sanatate.

vioril
Veteran
Veteran

Mesaj de vioril » 22 Mar 2011, 22:07

un inceput bun Maxx . pe cand prima carte ? se pare ca incepi sa carcotesti cu naratorii faimosi .

P. S . - degeaba a trecut iarna , daca mergem pe balta si nu intra nici macar unu , asa de control , stii tu la ce ma refer , mai aveam putin si ma duceam in tufisuri ca sa pot obtine un mot de c...t si sa-l pun pe firul de par ca sa-l prindem .

Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”