cine ma bate ? limba romana ? nam auzit da asta , da romanes am auzit si canta bine !oL_feeLing scrie:Nea Gogule vezi ca te bate limba romana
DUNAREA
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003
-
- VIP+++
Re: DUNAREA
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
-
- VIP+++
nui adevarat ! eu sint VIp ca am valoare nu ca ma facut vip pa posturi !stefan_kwr scrie:tu pana acum nu ai mai citit nici un post de-al lui gogu???oL_feeLing scrie:Nea Gogule vezi ca te bate limba romana
Pentru acest lucru a devenit V.I.P
pss
ai ideie ce masa inseamna old filing ala ? sa nu fie ceva cu strog filing , hard filing ,si sa ne ia ala la omor !
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
asa e bre,,, uneori aparentele inseala ,nu?gogu steriade scrie:cum brea ai si nevasta ? ai si copi ? sati traiasca si la mai mare asau mai multi !
sorry am zis ca tu iesti haiduc si ai casa in padurea da pa insula aia !
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
- oL_feeLing
- utilizator
te bate limba romana adica tre sa sctii si u romaneste bre Nea Gogule ca noi stim ca esti din Bucuresti de la periferie si acolo se vb cu "da"=de, pa=pe dar cand scrii tre sa scrii romaneste nu cu dezacorduri si apropo ol_feeling inseamna ceva ia dex si o sa vez ca o sa afliigogu steriade scrie:cine ma bate ? limba romana ? nam auzit da asta , da romanes am auzit si canta bine !oL_feeLing scrie:Nea Gogule vezi ca te bate limba romana
profesore!!!!vezi sa nu te incurci in virgule... sau trage-ti intai sufletul.
- stefan_kwr
- Veteran
Pai si valoarea cum ai facut-o?gogu steriade scrie:nui adevarat ! eu sint VIp ca am valoare nu ca ma facut vip pa posturi !stefan_kwr scrie:tu pana acum nu ai mai citit nici un post de-al lui gogu???oL_feeLing scrie:Nea Gogule vezi ca te bate limba romana
Pentru acest lucru a devenit V.I.P
pss
ai ideie ce masa inseamna old filing ala ? sa nu fie ceva cu strog filing , hard filing ,si sa ne ia ala la omor !
eu m-am apucat de decorat ,,,,,
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
- stefan_kwr
- Veteran
Foarte frumos... Ultimul trofeu din poza presupun ca e de la un salau Nu prea se-aseamana cu celelalte.
da este de la salaul de DUNAREstefan_kwr scrie: Foarte frumos... Ultimul trofeu din poza presupun ca e de la un salau Nu prea se-aseamana cu celelalte.
Din ce an ai trofeele ca nu cred ca sint de curand ca sint prea uscate
- stefan_kwr
- Veteran
Poti sa-mi spui si mie pe privat sau chiar aici in topic toate etapele care trebuie facute pentru a avea si eu pe perete un trofeu (prima constand in a pune pe mal captura ). Ce fac mai departe?sorprodan scrie:da este de la salaul de DUNAREstefan_kwr scrie: Foarte frumos... Ultimul trofeu din poza presupun ca e de la un salau Nu prea se-aseamana cu celelalte.
ai opresti decat urechile scoti branhiile pana sub limba , apoi ai bagi un bat in gura sa para mai fioroasa , dupa aia o imbraci in sare , pe care o mai schimbi cand se unda , dupa ce se usuca bine o speli bine de sare ca de nu ati iese sarea in lac ,,,,, dupa ce se usuca iar o dai cu lac incolor si GATA,,,,,stefan_kwr scrie:Poti sa-mi spui si mie pe privat sau chiar aici in topic toate etapele care trebuie facute pentru a avea si eu pe perete un trofeu (prima constand in a pune pe mal captura ). Ce fac mai departe?sorprodan scrie:da este de la salaul de DUNAREstefan_kwr scrie: Foarte frumos... Ultimul trofeu din poza presupun ca e de la un salau Nu prea se-aseamana cu celelalte.
- craparulsef
- Veteran
Corect !!! - cu excepția ortografiei dar nu contează !sorprodan scrie:..... ai opresti decat urechile scoti branhiile pana sub limba , apoi ai bagi un bat in gura sa para mai fioroasa , dupa aia o imbraci in sare , pe care o mai schimbi cand se unda , dupa ce se usuca bine o speli bine de sare ca de nu ati iese sarea in lac ,,,,, dupa ce se usuca iar o dai cu lac incolor si GATA,,,,,
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
nu prea mai vad bre, butoanele astea seara dupa ceva tulburel,,,,