As vrea sa-mi cumpar o lanseta care adunata sa fie cat mai scurta posibil .. am un loc special in masina unde as vrea sa o pun ( sub 40 de cm ) si nu prea gasesc nicaieri.. Serviciul meu e de asa natura incat imi permite sa pescuiesc vreo ora si jumatate la pauza fiind si foarte aproape de Strei .. Nu ma intereseaza lungimea lansetei sau putere de aruncare sau alte aspecte, vreau doar sa fie scurta ca sa o pot ascunde frumos in portbagaj. Pescuiesc cu ea la stationar la o mreana, somotei si nu vreau cine stie ce ! Sau daca cumva are cineva de vanzare ceva astept cu placere oferte pe privat !!
Multumesc anticipat !!
Lanseta scurta .
Moderatori: gor965, florentiniuga
- Marius Vintila
- senior
Re: Lanseta scurta .
Dar nu trebuie sa iei sh...telescopicele sunt foarte ieftine.
MARIUS VINTILA
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB
Re: Lanseta scurta .
Nu vroiam neaparat sa-mi iau una second doar ca nu prea am gasit sa una care sa-mi fie destul de scurta ca sa incapa in locul pe care il am in masina ..
Pana la urma mesajul asta a dat roade si mi-am cumparat o telescopica ( no name ) de la un "forumist" care stransa are doar 38 de cm .. 2,1m 20-40 de grame .. excelenta !
Se poate inchide si multumesc celor care mi-au trimis oferte si sugesti pe privat !!
Pana la urma mesajul asta a dat roade si mi-am cumparat o telescopica ( no name ) de la un "forumist" care stransa are doar 38 de cm .. 2,1m 20-40 de grame .. excelenta !
Se poate inchide si multumesc celor care mi-au trimis oferte si sugesti pe privat !!