Polemici !

discutii off-topic despre orice

Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman

Închis
gogu steriade
VIP+++
VIP+++

Re: InfoPescar TV

Mesaj de gogu steriade » 20 Mar 2011, 11:46

sahuganyaosi scrie:
krapul30 scrie:emisiuni noi se mai baga?????????daca da ,de cand.......
Mai asteapta si tu pana in 2012 ca atunci vor baga emisiunile facute in 2011 iar cu criza asta......se prea poate sa vezi 10 emisiuni + cele facute cu 5 ani in urma in reluare pana te vei plictisi. (:|
tu iesti unu dantre producatori da le sti pa toate ? :-? io am zis ca aicia ie numai lume buna da vad ca ie plin da prosti nesimtiti si ignoranti ! #-o cum plm sa dai cu kkt pa munca la alti bah ? :-w tu nu iesti platit bah pentru munca care o faci sau muncesti gratis ? =)) numi raspunde ca ie retorica ;;) si dacami raspunzi te fac praf dan punct de vedere logic si moral ! >:D<
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere

gogu steriade
VIP+++
VIP+++

Polemici !

Mesaj de gogu steriade » 20 Mar 2011, 12:06

donybrasco scrie:Va multumesc domnule Florentin , in numele la toti care le e rusine sa va multumeasca pt. TAXA VIDEO... :-q
Da, chiar simteam nevoia sa ma simt ca pe balta si pe site,nu eream satui destul de "paznici" astia de balta moderatori....care te cenzureaza de cate ori nu scri ce le convine.... :-q
Da stai asa ca pot sa castig un cantar..... =)) Sunt sigur ca or sa apara zeci de pupin....risti sa ma contrazica(ca dumneavoastra nu aveti curaju,cum nu ati avut curaju sa postati vestea BOMBA) ,si sa-mi dea ei peste nas cum ca stai asa ca sunt investiti, pierderi si nevoi etc....sau ca am scris gresit, nu am pus cratima sau virgula, dastia de va pupa in c...r sa devina si ei un sef mai mic...
Asa ca CENZURATIMA ca la asta sunteti mai buni....ca in rest :-& pentru situ vostru, emisiunea erea singuru motiv pt care va m-ai vizitam, halal "INFOPESCARI".....A-ti demonstrat si aici ca interesul financiar primeaza.
Trebuia sa va faceti situl clubului ,nu sa il transformati pasta , da sa mai zic si de modul de a etalona oameni pe site,ca membri au prioritate....sub deviza esti membru dai la peste ,nu esti membru ,priveste.....(da pe bani) :-? , vorba lu ala , ori suntem infopescari ori nu suntem....

P.S.
Dragi mei s-a deschis sezonu, pe langa moara vlasiei si sezonu la "balta" INFOPESCAR (numai cu recomandare sau membri club).......asa ca fuga de va faceti abonamente , pentru rezervari sunati partonu "balti" , Domnul "Victor Iuga"... >:)

SANATATE SI FIR INTINS...DA NUMAI LA AIA DE SUNT OAMENI....LA RESTU VA TRANSMIT TOATA URA MEA......
altu care sa considera abuzat prin vointa proprie ! #-o mam umplut da draci in dimineata asta ! =(( scrie la profil ca iesti bodiguard adica paznic ;) , tu pazesti pa gratis vere ? :-? cu oricat ai fi platit io nu tias da 10 centi pentru ca sa vede treaba ca nai creier nici cat o veverita ! <:-P Transmiti URA , da ce iesti tu bah- post da radio ? :-??
ma mir ca te lasa astia sa faci trimiteri la URA, :-/ ca daca ma faci pa mine pupuidosus sa vezi ce mascareli iti trag :D si sa aiba curaj careva sa ma cenzureze [-x . cum te lasa pa tine sa scri rahat asa vraeu si io sa scriu ! [-( am zis am zis ! >:D<

donybrasco
utilizator
utilizator

Re: Info Pescar TV

Mesaj de donybrasco » 20 Mar 2011, 18:02

Bai asta, eternu "bula" ,mascarici fara haz :-q .vezi de treaba ta cap de creta....gazetar far de succes ,mascarestema tu pe mine ca la gazeta, ca iti dau un premiu pulizer =D>
Si apropo....ma bucur ca ai primit uralele mele , glumele tale de tot kak.......ma fac sa borasc :-& .schimbale ca numai inveselesti nici o capra, asta cap de stiuca ;)

Si inca ceva, caracteru e gratis ma, nu se plateste.......

gogu steriade
VIP+++
VIP+++

Mesaj de gogu steriade » 20 Mar 2011, 19:49

donybrasco scrie:Bai asta, eternu "bula" ,mascarici fara haz :-q .vezi de treaba ta cap de creta....gazetar far de succes ,mascarestema tu pe mine ca la gazeta, ca iti dau un premiu pulizer =D>
Si apropo....ma bucur ca ai primit uralele mele , glumele tale de tot kak.......ma fac sa borasc :-& .schimbale ca numai inveselesti nici o capra, asta cap de stiuca ;)

Si inca ceva, caracteru e gratis ma, nu se plateste.......
tu vorbesti bah da caracter ? :-? pentru tine ie o notiune abstracta ! :-B daca poti siti permiti o operatie estetica io zic sati faci un implant da creier ! ;;) pe bune bah, aia ie cea mai buna investitie in cazu tau si nici nu doare ! #:-S dupa operatie cand o sa realizezi ca te duce mintea o sati para rau ca ai fost o viata intreaga retardat ! =(( kkturi sti sa scri pa forum si sari da cur in sus daca te ia unu la rost :-w da dute vere si fati sit si televiziune si dao la lume moka sa vad daca te tine ? :-w si dupa aia asteaptate sa mai apara toti revoltati fara creier care sati ia tot neamun palarie si sasi bata joc da munca ta ! :-& asa crezi tu ca face oameni care are caracter, arunca cu kkt sau vine cu idei soluti sugesti,critici constructive,alea alea ? :-B daca ai cu ce mai gandestete o data inainte sa debitezi iar prosti ! <:-P
pss
pentru partea da replica la mojici si insulte te astept pa privat :-c , ca stricam topicu la oameni ! :-h
pssss
cine plm ie pulizer ala si carei faza cu premiu ? :-/

donybrasco
utilizator
utilizator

Mesaj de donybrasco » 21 Mar 2011, 01:41

Victor Hodorog scrie:rubrica se numeste sugestii..propuneri etc..haideti sa revenim la subiect va rog
ps: gogule mai fa si tu o montura..lasa lumea in pace sa comenteze ..constructiv daca se poate..

Victor....(ca vb cu tine,la "bula" ,nici nu ma mai obosesc sa citesc ce scrie ,ca imi face greata) imi cer iertare daca am fost prea virulent in afirmati ,dar trebuie sa intelegeti si voi ca nu toata lumea e fericita ca cei 250 de abonati, ceea ce imi vine cu greu sa cred ca sunt, dar fie .....nu toti suntem oii , cel putin eu nu sunt ,sau daca sunt sunt aia neagra [-(
Imi vine cu greu sa cred, ca reclamele care sunt pe site si in onlline tv nu scot cheltuielile.Oricum cred ca pierderea esti in partea voastra ,si cred ca o sa mai pierdeti din noi astia care vizitau situl zilnic,parerea mea.....din partea mea sper sa va mearga sincer nu am nimic de pierdut,dinpotriva ma impac cu nevastamea caca ma uitam pea mult la emisiune :))

Pi Si
Am vazut monturile lu "bula" , SLABUTE .........FOARTE SLABUTE :-q :-q :-q

gogu steriade
VIP+++
VIP+++

Mesaj de gogu steriade » 21 Mar 2011, 08:30

[quote="donybrasco"

Pi Si
Am vazut monturile lu "bula" , SLABUTE .........FOARTE SLABUTE :-q :-q :-q[/quote]
Auzi bai Pacala, jurate tu ca ai facut in viata ta da mare pescar macar o data una dantre monturile alea slabe ! :-w fa te rog o singura data una si posteazo pa forum :^O si daca iti iese mai bine ioti zic sarumana siam plecat ! :P Si recunoaste ca ie frumoase foc ! ;;) Tu iesti ca vulpea aia care zice ca ie acrii struguri mantelegi ! #-o televiziunea ie acra , monturile ie acre ,aia 250 da spartani care a facut abonament ie oi , astia da la conducere o sa dea faliment ,etcetera . [-x veziti mancatiash lungu nasului si nu mai critica munca si libertatea da a alege la aia 250 ca tu nu ai oferit in viata ta da uzer NIMIC dar ai vrut totu pa gratis ! =(( si macar da tiai fi exprimat opinia in mod respectuos, dar sa vede ca da unde nu ie caracter nici Dumnezeu nuti cere ! :-q inainte sa deschizi iar gura si sa tastezi profeti apocaliptice ca Nostradamus I-) , puneti intrebarea daca tu puteai sa faci mai bine tot ce a facut alti pana acum ! :-/ si daca poti apucate da treaba ca io apreciez efortu si munca sio sa te sustin ! :-c deci nu mai sta pa situ asta sa pierzi vremea 8-> apucate sa faci unu calumea nou care sa multumeasca pa toata lumea si fara pretenti materiale ! >:D< spor la treaba ! :-B

donybrasco
utilizator
utilizator

Mesaj de donybrasco » 22 Mar 2011, 11:10

gogu steriade scrie:[quote="donybrasco"

Pi Si
Auzi bai Pacala, jurate tu ca ai facut in viata ta da mare pescar macar o data una dantre monturile alea slabe ! :-w fa te rog o singura data una si posteazo pa forum :^O si daca iti iese mai bine ioti zic sarumana siam plecat ! :P Si recunoaste ca ie frumoase foc ! ;;) Tu iesti ca vulpea aia care zice ca ie acrii struguri mantelegi ! #-o televiziunea ie acra , monturile ie acre ,aia 250 da spartani care a facut abonament ie oi , astia da la conducere o sa dea faliment ,etcetera . [-x veziti mancatiash lungu nasului si nu mai critica munca si libertatea da a alege la aia 250 ca tu nu ai oferit in viata ta da uzer NIMIC dar ai vrut totu pa gratis ! =(( si macar da tiai fi exprimat opinia in mod respectuos, dar sa vede ca da unde nu ie caracter nici Dumnezeu nuti cere ! :-q inainte sa deschizi iar gura si sa tastezi profeti apocaliptice ca Nostradamus I-) , puneti intrebarea daca tu puteai sa faci mai bine tot ce a facut alti pana acum ! :-/ si daca poti apucate da treaba ca io apreciez efortu si munca sio sa te sustin ! :-c deci nu mai sta pa situ asta sa pierzi vremea 8-> apucate sa faci unu calumea nou care sa multumeasca pa toata lumea si fara pretenti materiale ! >:D< spor la treaba ! :-B[/quote]

Ba cap de miel,tu chiar asa special te crezi? Cine te crezi ma tu de imi interzici tu mie dreptu la exprimare? E un site public(docamdata......),asa ca o sa aveti si dastia ca mine pe aici ,obisnuiestete,dastia care INDRASNESC sa-si exprime dezacordu ,cine esti tu sa ma sfatui pe mine sa numai intru pe site? Cand nu o sa mai intru ,va fi la libera-mi alegere ,nu ca ma gonit un caine lingau, aflat la apogeu existentei lui(ca altceva mai bun decat sa faci pe mascariciu pe aici ,nu esti instare) :-&
Cat despre monturi,vezi bula ca nici 80% din astea postate de tine nus prinzatoare,nu o sa le postez pe ale mele,si nu ca nu stiu,credema le fac mult mai bine ca tine,da eu nus "infopescar" asa ca tine.Eu sunt doar pescar si pescari nu-si dezvaluie secretele [-x (vezi mitranescu, va invatat sa faceti mamaliga ,dar tot nu prindeti ca el)
Mi-ai zis ca am jignit 250 de spartani(vezi bula ca si tu i-ai facut oii,psihologic cand i-ai numit spartani ;) ,eu le-am zis simplu 250)
Dar ai grija ma intelectualule parat,ca jigninduma pe mine jignesti si pe aia cateva mii care nus deacord cu TAXA, da.... SURPRIZA ,suntem mai multi ca voi.... :-w

Si iarasi Pi Si......
Mai vrei? Mai are tata, vorba lu Jack Nicolson la oskar, "si asta e doar inceputul ,inca nu ati vazut totul......" >:)

sahuganyaosi
utilizator
utilizator

Mesaj de sahuganyaosi » 22 Mar 2011, 12:22

Apropo pt dl gogu steriade
tu iesti unu dantre producatori da le sti pa toate ? :-? io am zis ca aicia ie numai lume buna da vad ca ie plin da prosti nesimtiti si ignoranti ! #-o cum plm sa dai cu kkt pa munca la alti bah ? :-w tu nu iesti platit bah pentru munca care o faci sau muncesti gratis ? =)) numi raspunde ca ie retorica ;;) si dacami raspunzi te fac praf dan punct de vedere logic si moral ! >:D<[/quote]

Bah sa spui celor care iti permite iar daca este sa ne luam la misto si sa ne jignim.......un singur lucru iti spun "daca gandesti dupa cum arati..... :lol: " . Nu te-am facut prost sau nesimtit asa cum ti-ai permis tu sa faci . Asa ca bah....las-o im "plm" ; ca sa folosesc cuvintele tale L-)

למצוץ
Stima si fire intinse

gogu steriade
VIP+++
VIP+++

Mesaj de gogu steriade » 22 Mar 2011, 12:46

donybrasco scrie:
gogu steriade scrie:
donybrasco scrie:
Pi Si
Auzi bai Pacala, jurate tu ca ai facut in viata ta da mare pescar macar o data una dantre monturile alea slabe ! :-w fa te rog o singura data una si posteazo pa forum :^O si daca iti iese mai bine ioti zic sarumana siam plecat ! :P Si recunoaste ca ie frumoase foc ! ;;) Tu iesti ca vulpea aia care zice ca ie acrii struguri mantelegi ! #-o televiziunea ie acra , monturile ie acre ,aia 250 da spartani care a facut abonament ie oi , astia da la conducere o sa dea faliment ,etcetera . [-x veziti mancatiash lungu nasului si nu mai critica munca si libertatea da a alege la aia 250 ca tu nu ai oferit in viata ta da uzer NIMIC dar ai vrut totu pa gratis ! =(( si macar da tiai fi exprimat opinia in mod respectuos, dar sa vede ca da unde nu ie caracter nici Dumnezeu nuti cere ! :-q inainte sa deschizi iar gura si sa tastezi profeti apocaliptice ca Nostradamus I-) , puneti intrebarea daca tu puteai sa faci mai bine tot ce a facut alti pana acum ! :-/ si daca poti apucate da treaba ca io apreciez efortu si munca sio sa te sustin ! :-c deci nu mai sta pa situ asta sa pierzi vremea 8-> apucate sa faci unu calumea nou care sa multumeasca pa toata lumea si fara pretenti materiale ! >:D< spor la treaba ! :-B

Ba cap de miel,tu chiar asa special te crezi? Cine te crezi ma tu de imi interzici tu mie dreptu la exprimare? E un site public(docamdata......),asa ca o sa aveti si dastia ca mine pe aici ,obisnuiestete,dastia care INDRASNESC sa-si exprime dezacordu ,cine esti tu sa ma sfatui pe mine sa numai intru pe site? Cand nu o sa mai intru ,va fi la libera-mi alegere ,nu ca ma gonit un caine lingau, aflat la apogeu existentei lui(ca altceva mai bun decat sa faci pe mascariciu pe aici ,nu esti instare) :-&
Cat despre monturi,vezi bula ca nici 80% din astea postate de tine nus prinzatoare,nu o sa le postez pe ale mele,si nu ca nu stiu,credema le fac mult mai bine ca tine,da eu nus "infopescar" asa ca tine.Eu sunt doar pescar si pescari nu-si dezvaluie secretele [-x (vezi mitranescu, va invatat sa faceti mamaliga ,dar tot nu prindeti ca el)
Mi-ai zis ca am jignit 250 de spartani(vezi bula ca si tu i-ai facut oii,psihologic cand i-ai numit spartani ;) ,eu le-am zis simplu 250)
Dar ai grija ma intelectualule parat,ca jigninduma pe mine jignesti si pe aia cateva mii care nus deacord cu TAXA, da.... SURPRIZA ,suntem mai multi ca voi.... :-w

Si iarasi Pi Si......
Mai vrei? Mai are tata, vorba lu Jack Nicolson la oskar, "si asta e doar inceputul ,inca nu ati vazut totul......" >:)
bah Pinochio :^O , io nu ma cred special - io sunt special ! >:)
vaz ca tie trebuiesati scriu pa llitere si cu silabe in limba ramana ca sa intelegi ceva ! :-B
matale vere confunzi libertatea da expresie cu a fi nesimtit ! :-q paia pa moderatori iai facut paznici da balta :-? , pa admini iaia facut albie da porci :-w , pa uzeri iai facut oi :-< siti spune moshu ca aia 7 ani dacasa tu nu iai facut nici in ziua da azi ! ;;) Io nu tiam interzis bah sa nu mai scri [-x ca nu ie situ meu da tiam recomandat sati faci tu unu <:-P ca sa avem si noi un loc unde sa ne kkm pa tine ! I-)
la faza cu monturile si pescari care nu dazvaluie secretele , ba baiatule mai spart ! :"> si iar ma intreb ce plm cauti pa situ asta daca stai cu secretele sub perna ! :-?? si tot moshu tre sati spuna ca daca ierai pescar bagai da seama ca monturile alea prind peste :-h daca iesti pescar bun si sti sa le faci corect ! ;) dan pacate meseriasi dastia facuti la apelu bocancilor :-c daca nu vad ca scrie Mantis pa fir si acu nu ie Korda trag un kkt da concluzie ca pestele are galci si face convulsi refuzand sa sa intepe ! >:P Fakare cand io prindeam peste cu bolduri tu trageai naftalina pa nas ! :-$
pssssss
ma intreb daca nu ti se pare ciudat ca dan aia multi nemultumiti da taxa doar matale esti intratat da nesimtit sa jignesti in stanga sin dreapta ! :-w tie ti so parea un act da curaj dar un om cu capu pa umeri gaseste vere alt mod de asi exprima nemultumirea ! 8-> casca ochi la modul in care statu da drept percepe taxe obligatori gen tva si impozite si pa masa si pa tasu. X-( daca am fi toti atat da retardati ca tine nam mai plati niciodata nimic =(( si neam duce dracu cu totii ! #-o iar pentru faptu ca aici la astia mai privati ai dreptu la alegere ;) tu ai ales sa injuri sa transmiti ura sati bati joc da munca la alti si alte kkturi ! :-q asta spune multe bah Pinochio daspre modu matale da a fi : esti ZERO >:D< ,ca om ,ca user , ca pescar , ca ce vrei tu sa fi ! :-B tio spun io si ma pricep la oameni ! :-*
psssssssssssssssssss
hai sa fi iubit ! =(( da nevastata :x ca cu mine ai terminat ! =(( ma decad in fata la lume daca mai contiunui sa incerc sa te fac sa fi om ! :(

gogu steriade
VIP+++
VIP+++

Mesaj de gogu steriade » 22 Mar 2011, 13:01

sahuganyaosi scrie:Apropo pt dl gogu steriade

Bah sa spui celor care iti permite iar daca este sa ne luam la misto si sa ne jignim.......un singur lucru iti spun "daca gandesti dupa cum arati..... :lol: " . Nu te-am facut prost sau nesimtit asa cum ti-ai permis tu sa faci . Asa ca bah....las-o im "plm" ; ca sa folosesc cuvintele tale L-)

למצוץ
Auzi varule, io am vorbit la general nu team facut pa tine prost si nesimtit [-x da finca teai autoautentificat iti spun ca ai dreptate ! >:D< si partea masculina dan neamu meu ureaza parti feminine dan neamu tau toate cele bune :x si sa ne faca ce miai urat tu mie in ebraica ! :-*
psssss
यहूदी बेकार

gor965
Site Admin
Site Admin

Re: Polemici !

Mesaj de gor965 » 22 Mar 2011, 18:52

De la polemici ati ajuns cam repede la injurii, asa ca ma vad nevoit sa va inchid jucaria !
Va puteti exprima opiniile in continuare,dar fara a jigni sau nerespecta efortul depus de altii ca sa aveti un loc de dezbatere ! Cine nu reuseste sa inteleaga ca aici e o comunitate intreaga si socializarea se face pe alte cai decat ce-ati facut voi mai sus , poate foarte frumos sa incerce sa ne caute si pe alte sit-uri !
Va multumesc ptr. intelegere !

@Donybrasco
Daca mai scrii o data ce-ai scris mai devreme , eu cu mana mea iti sterg contul... mai repede decat orice alt paznic de balta !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

Închis

Înapoi la “Diverse”