la Amsterdam ! in Suedia !Mircea22 scrie:stii unde gasesc spro incognito lcs 865 la 75 e ?
Ce sa aleg ?
Moderatori: gor965, florentiniuga
-
- VIP+++
Re: Ce sa aleg ?
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
atat costa mulineta aici, in NL...Despre mulinetele spro olandezii spun ca " se schimba de moft, ca se demodeaza moral, dar nu pentru ca se strica".Mircea22 scrie:stii unde gasesc spro incognito lcs 865 la 75 e ?
@Gogu
Iar ti-e...sete?
-
- VIP+++
[quote="Amsterdamer"[/quote]
@Gogu
Iar ti-e...sete? [/quote]
nu bos, verificam cunostintele da geografie la baieti !
pss
daca miera sete scriam ca sa gaseste la: Amsteldam ! in Belgia !
@Gogu
Iar ti-e...sete? [/quote]
nu bos, verificam cunostintele da geografie la baieti !
pss
daca miera sete scriam ca sa gaseste la: Amsteldam ! in Belgia !
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
- Marius Vintila
- senior
Da...si eu o sa-mi iau tot spro incognito lcs 865...inca mai oscilez intre spro incognito lcs 865 si Shimano biomaster 8000 xta
MARIUS VINTILA
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB
salut ..gata am facut comanda la spro incognito lcs 880 astea sunt in categoria bbrlc sper sa fie pe aproape de bbrlc Multumesc !
- Marius Vintila
- senior
BVO....cred ca e buna alegerea, anunta cand ajung, vreau pareri si informatii despre ea, cum infasoara firul, cat fir inghite, etc...Mircea22 scrie:salut ..gata am facut comanda la spro incognito lcs 880 astea sunt in categoria bbrlc sper sa fie pe aproape de bbrlc Multumesc !
Cu poze, pls! Fir intins!
MARIUS VINTILA
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB
Sal ,cred ca cu mine ai vorbit la telefon si mi-ai cerut parerea despre SPRO.Mircea22 scrie:salut ..gata am facut comanda la spro incognito lcs 880 astea sunt in categoria bbrlc sper sa fie pe aproape de bbrlc Multumesc !
Daca da as fi interesat si de parerea ta asa ca te rog sa-ti expui macar primele impresii.
Spun asta pentru ca Bucurestenii nu au informatii despre Spro si este pacat ,eu consider mulinetele Spro (am avut 3 modele) peste mulinetele Okuma(am avut tot 3 modele) fapt pentru care ma agit pe aici pentru a face cunoscute carecteristicile de calitate ale firmei.
Daca nu esti cel care a vorbit cu mine imi cer scuze ,dar tot te rog sa-ti postezi impresiile.
Fire intinse.
Nu sunt un pescar grozav dar ma simt grozav pe balta.
salut , eu sunt cel care te-a sunat cam pe saptamaina viitoare o sa ajunga mulinetele ,o sa imi spun si eu parerea despre ele cred ca o sa fac si un pescuit daca ajung la timp pina dumineca o sa pun si ceva poze. acuma nu sunt hotarit ce fir sa pun pe ele am vazut ceva fire anaconda da nu stiu nimic de ele... pa pa
Unde ai facut comanda de mulinete,cat te-a costat si in cat timp i-ti vin?eventual da-mi si mie un site,ceva ,te rog .Multumesc anticipat.Mircea22 scrie:salut ..gata am facut comanda la spro incognito lcs 880 astea sunt in categoria bbrlc sper sa fie pe aproape de bbrlc Multumesc !
salut,au ajuns mulinetele nu am avut timp paina acum sa scriu...am reusit sa fac o partida de pescuit cu ele o zi ,parerea mea ca sunt mulinete foarte puternice aseaza foarte bine firul ,arunca foarte bine, nu au jocuri,atent finisate se vad a fi materiale de calitate parearea mea ca se pot compara linistit cu BBRLC , comparatie calitate pret foarte buna , putin cam grele dar asta inseamna forta inca nu am apucat sa vad cum se comporta in drill dar va urma [img
salutare!!!tare mult mi as dori sa aud cateva pareri despre aceste mulinete!!!http://www.totalfishing.ro/mulineta-ser ... 12828.html .imi plac cum arata le am tinut si in mana...mie mi s au parut ok.voi ce spuneti?
- Lazar Mihai
- membru activ
N-as da 250 Ron pe o mulineta de la Sert chiar daca ar fi ultimele mulinete din lume. Orienteaza-te catre alta firma cand vine vorba de mulinete lansete
Fratilor inainte sa postati, verificati acordul subiectului cu predicatul , cu cati de "i" se scrie un cuvant (mai ales la sfarsitul lui), si unde se pune cratima si unde nu (-) .