Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Zona Brasov
-Felicitari baieti,va invidiez mai am de asteptat pana la prima partida .A-ti pescuit si noaptea?
da am pescuit si noaptea - 24 oreiuuli scrie:-Felicitari baieti,va invidiez mai am de asteptat pana la prima partida .A-ti pescuit si noaptea?
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -
- sece4u20
- senior
ne spuneti si noua cu ce ati nadit si ce ati pus pe ''carlig''???
viermusi si pufarina...ce alceva inperioada asta sau gresesc?
cred ca sunt la pescuit acum si la bella nu e semnal WI-FI
- sece4u20
- senior
poate boilies-uri cu arome intepatoare ( de ex: cu piper etc ), am citit ca merge cand e apa rece!!!
bufu29 scrie:viermusi si pufarina...ce alceva inperioada asta sau gresesc?
nu te inseli deloc cei mai multi la expandata cu viermusi dar am luat si la porumb totul era sa pui viermi
Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului. Daca iti place ce faci,vei avea succes
MUNTEANU BOGDAN
***CAMPION NATIONAL 2012 ***
***CAMPION NAȚIONAL 2017***
**CC CORBU**
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**
anul ntrecut prin octombrie nu mai punea botu de nici un fel la seminte ci doar la boilies, is curios daca va fi asa si anul asta dupa ce se incalzeste un pic apa ...oricum fire intinse pe viitor, poate mai puneti cate o poza pt astia de nu au timp de pescuitbobo_pescar scrie:bufu29 scrie:viermusi si pufarina...ce alceva inperioada asta sau gresesc?
nu te inseli deloc cei mai multi la expandata cu viermusi dar am luat si la porumb totul era sa pui viermi
chiar dupa inundatii a inceput sa nu prea mai manance la porumb eu unul am pescuit doar la bile
Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului. Daca iti place ce faci,vei avea succes
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**
asa e, oare sa fia vut vreun efect apa tulbure? ....abia astept sa le bag si eu niste bile pe gat anu asta ...se mai aude ceva mai populeaza cu bucati in jur de 10 kg?
LA MOVILE A FOST CINEVA LA PESCUIT?
se duce cineva la targul din bucuresti?
-
- Veteran
iara se pune linistea ,se pare ca vremea tine cu noi
- dumi302005
- junior
* Raporteaza acest post
* Raspuns cu citat
Post noude catre sorinbv » Ieri, , 18:40
Am fost la Movile. Au ingradit balta cu gard (intri si descuie poarta cand iesi si iti cantareste pestele).Taxa este: 50 lei poti lua 4 kg crap(caras ,rosioara si platica cat poti prinde),15 lei poti lua numai caras ,platica si rosioara,10 lei daca mergi dupa 12 (pranz) iei numai caras,platica si rosioara.Se pescuieste de la 6-19.crapul se plateste peste 4kg cu 13 lei cine vrea sa ia mai mult.
* Raspuns cu citat
Post noude catre sorinbv » Ieri, , 18:40
Am fost la Movile. Au ingradit balta cu gard (intri si descuie poarta cand iesi si iti cantareste pestele).Taxa este: 50 lei poti lua 4 kg crap(caras ,rosioara si platica cat poti prinde),15 lei poti lua numai caras ,platica si rosioara,10 lei daca mergi dupa 12 (pranz) iei numai caras,platica si rosioara.Se pescuieste de la 6-19.crapul se plateste peste 4kg cu 13 lei cine vrea sa ia mai mult.