ce sa aleg intre
1maver powerline 3,6 m 3,5lb
2maver inspiration 3,6 m 3,5lb
3 hakuyomtx 14
firma maver este buna ca nu am prea vazut pe forumuri sa se vb de ea si care dintre lansete ar merge cu bblc-uri
alegere lanseta
Moderatori: gor965, florentiniuga
- Stanescu Mircea
- senior
Re: alegere lanseta
Nu cunosc prea bine lansetele Maver(cele de crap)dar cunosc Mtx-urile!
Eu i-ti recomand MTX14!
Eu i-ti recomand MTX14!
Vreau in tarile calde!
Daca ai lovele si nu te deranjeaza lungimea ia-ti Inspiration ,daca resimti criza sau vrei sa arunci la mama dreaq (in dauna placerii drill-ului ) ia-ti MTX 14.Dobricean scrie:ce sa aleg intre
1maver powerline 3,6 m 3,5lb
2maver inspiration 3,6 m 3,5lb
3 hakuyomtx 14
firma maver este buna ca nu am prea vazut pe forumuri sa se vb de ea si care dintre lansete ar merge cu bblc-uri
Powerline-ul nu-l cunosc.
Parerea mea .......,dar a ta conteza de fapt ,deci mergi si le vezi ,scutura si analizeaza-le cu ochiul tau personal si apoi alege.
Eu pot doar sa-ti fac o recenzie la cele 2 bete pe care le cunosc: Maver Inspiration -superfinisate ,subtiri si extrem de placute in drill ,arunci si departe dar nu la dreaq in praznic ;MTX 14 ,arunci cata guta ai pe tambur ,dar finisaje lipsa ,placere in drill cu pesti sub 5 kg - OHA.Acuma nici nu stiu care este placerea ta ,sa tremuri la un baboi de 3 kg sau sa aduci 100 de pesti pe minut la mal sa castigi neaparat concursul, sa arunci ca oamenii normali 70-100 m sau sa dai ca marii meseriasi la 140 m constant (nadit-pescuit).
Tu alegi
Fire intinse.
Nu sunt un pescar grozav dar ma simt grozav pe balta.
da cu mtx-urile poti si nadi nu mai ai nevoie si de spod????????
Pai nu mai ai nevoie si de spod specializat ,dar si pecuitul devine mai greu.Dobricean scrie:da cu mtx-urile poti si nadi nu mai ai nevoie si de spod????????
Nu sunt un pescar grozav dar ma simt grozav pe balta.