FLOAREA POPESTIULUI
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: FLOAREA POPESTIULUI - BALTA NOUA !
Am vorbit eu cu 2 dintre ei ,unul luase 3 buc si celalalt 1 buc ,dar asta inainte sa-i goneasca ghiata (stratul subtire l-a impins vantul in partea stanga a baltii unde dadeau ei -apa mai mica!).
Au dat cu naditor ,cu mix si viermi pe naditor si ca momeala tot viermi pusi pe maggot rig.Ceilalti care nu au luat nimic (cel putin pana la ora 15.00) , au dat pe porumb (asa mi-au spus altii ,eu nu m-am deplasat sa verific).
Eu din pacate nu pot merge maine la pescuit dar juma de ora tot gasesc sa vin sa vad.
Ca recomandare as face :
-dati in partea stanga a baltii pe apa mica , folositi ca nada fie mix lobworm pe naditor sau saculet cu pelete lobworm si neaparat pe ac rama mare ,acul de 8 si rama prinsa in ac aproape de un capat si lasata sa atarne si sa se miste libera.
Voi folositi ce credeti ca va merge mai bine ,dar rogu-v-as , nu uitati sa postati.
Fire intinse.
Au dat cu naditor ,cu mix si viermi pe naditor si ca momeala tot viermi pusi pe maggot rig.Ceilalti care nu au luat nimic (cel putin pana la ora 15.00) , au dat pe porumb (asa mi-au spus altii ,eu nu m-am deplasat sa verific).
Eu din pacate nu pot merge maine la pescuit dar juma de ora tot gasesc sa vin sa vad.
Ca recomandare as face :
-dati in partea stanga a baltii pe apa mica , folositi ca nada fie mix lobworm pe naditor sau saculet cu pelete lobworm si neaparat pe ac rama mare ,acul de 8 si rama prinsa in ac aproape de un capat si lasata sa atarne si sa se miste libera.
Voi folositi ce credeti ca va merge mai bine ,dar rogu-v-as , nu uitati sa postati.
Fire intinse.
Nu sunt un pescar grozav dar ma simt grozav pe balta.
- dianu marin catalin
- senior
ceva nautati?????
Niciun peste luat, de la 9 pana la 16.30... intr-adevar, cea mai mare parte a timpului am dat numai cu solubile... asta e.
Banii, interesele, gloria...pot oricand schimba istoria.
Acum am ajuns de pe balta. Am pescuit la foisorul 5 si am avut parte de o partida foarte frumoasa. Cantitatea de peste prinsa a fost in jurul a 60kg. O sa revin mai pe seara cu poze si detalii dupa ce intru in posesia pozelor.
- dianu marin catalin
- senior
a ce au intrat mustaciosi
La viermusi pe maggot rig si la porumb cu miere si capsuna. Nada mix cu TTX.dianu marin catalin scrie:a ce au intrat mustaciosi
- dianu marin catalin
- senior
d-l.adidobre este necesara cumva vreo rezervare sau pur si simplu te duci direct(primul venit primul servit),pt.k maine vreau sa fac o iesire acolo si un gratar binenteles(se poate face gratar??? )
Nu sunt chiar asa in varsta sa imi spuneti domnule. Simplu Adi e de ajuns. Se poate face si rezervare la administratia baltii, dar nu cred ca o sa fie chiar atat de aglomerata balta maine. Se poate face si gratar , administratia pune la dispozitie atat gratar cat si lemne daca cereti acest lucru.dianu marin catalin scrie:d-l.adidobre este necesara cumva vreo rezervare sau pur si simplu te duci direct(primul venit primul servit),pt.k maine vreau sa fac o iesire acolo si un gratar binenteles(se poate face gratar??? )
Eu comentez precum chibitarul de serviciu ,azi am vizitat ceva pescari pe balta si am observat ca mai toti luau pe vierme ,toti cei pe care i-am vazut eu foloseau maggot rig de la Korda ,unul folosea din acelea mici de tot de la Fox.Cativa foloseau carcalete ( plastic si vierme) ,vreo 2 boiliesuri.Din ce stiu eu s-a prins exclusiv la variantele cu vierme.Nimeni nu a dat cu rama (pacat) ,voi da eu sambata (daca nu ploua) si va tin la curent.
Fire intinse.
Fire intinse.
Nu sunt un pescar grozav dar ma simt grozav pe balta.
- georgemarian
- Veteran
ce taxe sunt?va rog..
60 lei/12ore C&R , 120lei/12ore cu retinere 5kggeorgemarian scrie:ce taxe sunt?va rog..
SI cum am promis atasez pozele de la partida de duminica 13.03.2011.
Am fost sambata 19.03.2011, si a intrat bine la porumb dar cam micut. Greseala a fost ca nu am incercat la bile. Am atasat o poza cu ultimul peste prins (si cel mai mare). In total au intrat opt bucati cu o medie de 3.5kg. Fir intins.