Marius Vintila scrie:
Imi pare rau, Gor965, dar de data asta sunt de acord cu Osiris...Nu se compara HBO cu Infopescar TV sau PVTV.
Pai si ce, eu am zis ca se compara ? Am spus ca am aceiasi reactie, de a refuza oferta lor ...ptr. ca intr-un timp foloseam decodoare pirat, iar acum gasesc orice film pe torenti inainte sa ajunga pe HBO !
Oricum , nu poti compara Infopescar cu cei 18000 de vizitatori unici lunar, cu HBO si cele nu stiu cate zeci ori sute de milioane de abonati lunar !...si inca si la ei filmele se repeta pe parcursul unei saptamani !
Marius Vintila scrie:...nu inteleg de ce nu se poate sa se ramana ca si pana acum?
Ptr. ca de 1 an, cei 3 (Victor,Florentin si Cosmin ) aduc bani de-acasa ca sa plateasca toata shandramaua si a devenit prea scumpa acum, ca s-o dea pe gratis !
Marius Vintila scrie: De ce nu recunoasteti ca, defapt, cineva s-a gandit ca s-ar putea scoate bani frumosi din treaba asta cu televiziunea si nu ca reprezinta in mod deosebit material didactic?
Deci hai sa ne intelegem...poti scoate bani, dar nu bani frumosi...tocmai ptr. ca e scump sa sustii o activitate de genul asta cu un public tinta mai putin numeros si foarte reticient la a da bani ptr. ceva ce inainte era gratis ! Unde mai pui ca ptr. legatura de net costurile sunt mai mari decat ptr. un abonat casnic iar jumatate din incasari la abonamente se duc la intermediari ! Incearca sa aflii ce echipament e necesar ptr. a putea oferii flux video pe net la 4000 de utilizatori unici pe zi si-o sa ai o imagine reala a sumelor investite pana acum (televiziunea n-a produs nimic cat timp a fost la liber) !
Marius Vintila scrie:Nici eu nu platesc prostii iar daca ar fi sa platesc sa vad o emisiune pe infopescar si PVTV, de unde stiu ca nu platesc sa vad reluari?
Reluari sunt la orice televiziune mare (ProTv,Antena 1)...si aia au abonati si bani kklau ...iar televiziunile de profil ,F&H si PvTv dau si ei reluari la greu ptr. ca nu-si permit sa cumpere sau sa produca nonstop tinand cont ca au incasari cu mult mai mici decat alte televiziuni !
Marius Vintila scrie:Chiar nu sunt "chitros" sau " unghie-n gat" dar una cate una se aduna si la sfarsitul lunii imi dau seama ca nu stiu pe ce se duc banii, daca si de posturile tv ne lipsiti atunci ce rost mai are....Nu ma intelegeti gresit, realitatea e ca banii se duc pe televizor, internet, telefon, carburant, mancare, intetinere si...din cand in cand pe pescuit.
Cu tot respectul, sper sa va mai ganditi cu tarifele astea.
Nici dvs. sa nu ne intelegeti gresit...serviciul e optional, nu e impus ! Nu mai merge sa fie la liber , asta este...daca se poate autofinanta ,sau daca poate aduce proifit ptr. sit, inseamna ca ne facem bine treaba si lumea este multumita ! In final sa stiti ca ultimul cuvant il vor avea tot abonatii !