BARICADA la Pescuitul la MAXim
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
- Alexandru Mihai
- Veteran
BARICADA la Pescuitul la MAXim
Duminica, începând cu orele 19 va așteptam pe http://www.radioul.ro la emisiunea Pescuitul la MAXim alături de noi și prieteni noștri de la BARICADA.
In program vom discuta despre concursurile pe care BARICADA le organizează, concursuri fără profit din partea organizatorilor, rezultatele concursurilor care sau desfășurat la sfârșitul acestei săptămâni, bălti și alte surprize.
Mulțumesc,
Max
In program vom discuta despre concursurile pe care BARICADA le organizează, concursuri fără profit din partea organizatorilor, rezultatele concursurilor care sau desfășurat la sfârșitul acestei săptămâni, bălti și alte surprize.
Mulțumesc,
Max
- cristian505ro
- Veteran
Re: BARICADA la Pescuitul la MAXim
Voi fii pe receptie,chiar daca de obicei lipsesc cam o ora in acest interval( dau de mancare la cei 6 caini -trupa mea de paza), voi relua din podcast. Salut pe aceasta cale pe Dan City si baietii de la Baricada!Alexandru Mihai scrie: Max
Cristian Bebesel
-
- VIP+++
baricada, ce ie asta ? iar e revolutie ?
sa da de baut da data asta ?
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
nu stim nici noi "cine e si ce vrea baricada", de asta i-am invitat , poate aflam.gogu steriade scrie:baricada, ce ie asta ? iar e revolutie ?
- cristian505ro
- Veteran
Tibi, ce bine ca ai bagat-o in podcast sa ascult acum si partea cand am lipsit! Multumesc pentru dedicatia muzicala!
Cristian Bebesel
-
- VIP+++
cine a cantat aseara ? io am fost cu cucoana la oras si nam avut internet pa caruta !
A fost Maxx solo. in recital. si rupt de oboseala dupa concurs. O sa fie de marti la podcastgogu steriade scrie:cine a cantat aseara ? io am fost cu cucoana la oras si nam avut internet pa caruta !
Cum sa fie rupt de oboseala ?...jumatate din cei prezenti pe balta mi-au spus ca au dormit mai bine ca acasa !tibi_m scrie:....
A fost Maxx solo. in recital. si rupt de oboseala dupa concurs...
Era obosit psihic. Macinat de ganduri negre......gor965 scrie:Cum sa fie rupt de oboseala ?...jumatate din cei prezenti pe balta mi-au spus ca au dormit mai bine ca acasa !tibi_m scrie:....
A fost Maxx solo. in recital. si rupt de oboseala dupa concurs...
Noroc ca au plecat unii acasa (anticipat) ... altfel, lua lingura de lemn !
-
- VIP+++
am fost sabotat a doua oara si iar din nou, in mod repetat ! si nu stiu cine a cantat iar duminica ? iar a facut solo ala cu chelie ? data vitoare vreau sa cante Duran Duran cu : O lume ordinara ! pa nume da scena : Ordinary World ! ca sami treaca supararea ca nu a mers treaba la targu da pescari si fete semiimbracate !