maine ma duc la bela. inebunescgigikent scrie:aveti idee de cand se poate pescui la bela sau la movile?
Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
-
- Veteran
Re: Zona Brasov
salutare la toti
DE MAINE 18-03-2011SE DESCHIDE OFICIAL PESCUITUL LA BELIN (PLOPI)
SI NU UITATI DE POPULAREA CU PESTE MARE DE SAMBATA
DE MAINE 18-03-2011SE DESCHIDE OFICIAL PESCUITUL LA BELIN (PLOPI)
SI NU UITATI DE POPULAREA CU PESTE MARE DE SAMBATA
Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului. Daca iti place ce faci,vei avea succes
MUNTEANU BOGDAN
***CAMPION NATIONAL 2012 ***
***CAMPION NAȚIONAL 2017***
**CC CORBU**
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**
puneti fratilor si voi niste poze,.... mai multe sa ne mai clatim ochii cat stam acasa ....stie cineva daca a recoltat ceva Bela in toamna cand a dat drumul la apa, sau e populare in plus fata de ce avea deja in balta?
Din cate am auzit nu a recoltat nimic in toamna.Acum a bagat peste in plus si va mai bagabufu29 scrie:puneti fratilor si voi niste poze,.... mai multe sa ne mai clatim ochii cat stam acasa ....stie cineva daca a recoltat ceva Bela in toamna cand a dat drumul la apa, sau e populare in plus fata de ce avea deja in balta?
Sunt un amator profesionist....Pescuitul este cel mai puternic drog al carui remediu nu ma intereseaza!!!
- rares_giurgiu
- membru activ
NU Bufu 29 , Bela nu recolteaza ninik ,din balta ,a repopulat peste ce era inainte, asa ca sansele de peste "mare si mult" cresc considerabil, tot necazul e timpul care parca s-a micsorat si tot mai greu pot ajungee pe balta, dar iese soarele si pe strada mea
LA TOTI NII GREU...................... DA' NU LA FEL!!!!!!!
- ciprianradu
- senior
bela nu are de gand sa bage si o taxa pentru 12 ore?sau macar c&r
nu a avut nimeni curajul sa incerce un pescuit in week end asta?
se duce cineva la targul din bucuresti?
ba da dar o sa va povestesc dupa ce fac o baie ca miros a PESTE acumsorinbv scrie:nu a avut nimeni curajul sa incerce un pescuit in week end asta?
Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului. Daca iti place ce faci,vei avea succes
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**
- ciprianradu
- senior
poate ne povestesti si cu poze
-
- Veteran
de povestit sunt multe in primul rand a fost prima iesire ca am fost pe balta .peste, am luat doar 3 buc si ceva caras .m-am pacalit cu locul am stat la apa mica cine a stat la apa mare a luat peste 20 de bucati dar cel mai bine va povestesc persoanele in cauza claufhis si bobo pescar .eu va pot spune atat sansele sun enorme sa prindeti peste mult .a bagat peste iara eram pe balta , ieri pe la 13.00 .merita incercat acum sansele se dubleaza .pestele ce era mai batran in balta hiberneaza inca ,ca balta sa dezghetat joi seara parca .gigikent scrie:poate ne povestesti si cu poze
SUPER PARTIDA PESCUIT BELIN PLOPI
IMI CER SCUZE DAR ASEARA ERAM RUPT DE OBOSEALA SI AM PICAT LA SOMN
dupa cum spuneam super partida de pescuit tinand cont ca nu aveam prea multe asteptari atat eu cat si partenerul meu tinand cont ca balta s-a dezghetat cu 24 h inaintea partidei
iesisem initial sa ne dezmortim dupa iarna asta care parea ca nu se mai termina si ne-am intors acasa dezmortiti complet
dar mai bine sa las pozele sa vorbeasca ca si cantitate eu 28 kg claufishi 25 kg iar sotia lui claufishi 15 kg (bravo Alina)
dupa cum spuneam super partida de pescuit tinand cont ca nu aveam prea multe asteptari atat eu cat si partenerul meu tinand cont ca balta s-a dezghetat cu 24 h inaintea partidei
iesisem initial sa ne dezmortim dupa iarna asta care parea ca nu se mai termina si ne-am intors acasa dezmortiti complet
dar mai bine sa las pozele sa vorbeasca ca si cantitate eu 28 kg claufishi 25 kg iar sotia lui claufishi 15 kg (bravo Alina)
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**
@ bobo_pescar
Nu trebuie sa uitam ca a fost si PRIMA partida pentru noi pe 2011 si a fost chiar super.
Conteaza si locul mai ales ca in aceasta perioada pestele nu prea se plimba...... dar sa nu dam la o parte NADA.
FIR "INCINS"
Nu trebuie sa uitam ca a fost si PRIMA partida pentru noi pe 2011 si a fost chiar super.
Conteaza si locul mai ales ca in aceasta perioada pestele nu prea se plimba...... dar sa nu dam la o parte NADA.
FIR "INCINS"
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -
- ciprianradu
- senior
tinand cont de conditiile baltii a fost bine pentru prima partida.se poate divulga secretul nadei si al momelii?adica la ce ai dat
dar bucati mai mari nu au iesit?