observ ca tu nu intelegi multe,tovarase!unde mai pescuiesti cu 20 ron c&r?du-te la vadu rosu,si plateste 120-130-24h,e mai bine?te laudai ca esti mare campion,nu ar trebui sa te vaicaresti asa!asta e regulamentul baltii,dar ar fi trebuit sa-l sti avand in vedere ca ai zis ca frecventezi balta lui bela!dragan claudiu scrie:Nu inteleg un lucru o zi libera inseamna gratuita nu? dar tu platesti 20 ron,nu mai inteleg nimic.claufishi scrie:TAXE BELA 2011:- 50 lei 24 h cu retinere 3 kg peste
- la 4 kg crap/amur eliberat => 1 zi libera pentru care vom plati 20 lei si nu 10 lei ca anul trecut
- la un peste mai mare de 5 kg cate o zi libera pentru fiecare kg in plus fata de 5 kg
- nu se va intra cu masina decat (poate) cei care inspira incredere si sunt clienti fideli
- se va putea retine si peste mai mare de 5 kg dar nu crap , platindu-se diferenta per kg
FIR "INCINS"
Deci pentru ca ai eliberat 4 kg crap ai o zi libera,dar care nu e libera ca tu o platesti cu 20 ron.
Asta e buna
Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
-
- Veteran
- daddy caddy
- senior
Re: Zona Brasov
STIL OSTIL
ENERGY CARP
ENERGY CARP
- dragan claudiu
- Veteran
Acum 2-3 ani regulamentul nu era ca in ziua libera sa si platesti,cred ca stii asta daca pescuiesti demult la Bela cum te lauzi si eu n-am mai pescuit la Bela din 2009 luna iunie cind am plecat in Franta.Ca a schimbat regulamentul asta e altceva dar, nu mai spuneti zi libera odata ce platesti ,spuneti zi cu reducere asa e normal .davidnicolaie scrie:ok ai dreptate . noi o consideram libera dar de fapt este o zi cu reducere e mai bine asa domnule dragan claudiu(parca te laudai ca tu pescuiesti numai pe zile libere )acum te faci ca nu stii regulamentudragan claudiu scrie:Nu inteleg un lucru o zi libera inseamna gratuita nu? dar tu platesti 20 ron,nu mai inteleg nimic.claufishi scrie:TAXE BELA 2011:- 50 lei 24 h cu retinere 3 kg peste
- la 4 kg crap/amur eliberat => 1 zi libera pentru care vom plati 20 lei si nu 10 lei ca anul trecut
- la un peste mai mare de 5 kg cate o zi libera pentru fiecare kg in plus fata de 5 kg
- nu se va intra cu masina decat (poate) cei care inspira incredere si sunt clienti fideli
- se va putea retine si peste mai mare de 5 kg dar nu crap , platindu-se diferenta per kg
FIR "INCINS"
Deci pentru ca ai eliberat 4 kg crap ai o zi libera,dar care nu e libera ca tu o platesti cu 20 ron.
Asta e buna
- dragan claudiu
- Veteran
Nu m-am laudat ca sint campion, nu stiu de unde ai scos afirmatia asta. Si cum am scris mai sus ......daddy caddy scrie:observ ca tu nu intelegi multe,tovarase!unde mai pescuiesti cu 20 ron c&r?du-te la vadu rosu,si plateste 120-130-24h,e mai bine?te laudai ca esti mare campion,nu ar trebui sa te vaicaresti asa!asta e regulamentul baltii,dar ar fi trebuit sa-l sti avand in vedere ca ai zis ca frecventezi balta lui bela!dragan claudiu scrie:Nu inteleg un lucru o zi libera inseamna gratuita nu? dar tu platesti 20 ron,nu mai inteleg nimic.claufishi scrie:TAXE BELA 2011:- 50 lei 24 h cu retinere 3 kg peste
FIR "INCINS"
Asta e buna
Poate nu ma compar cu tine sint un pescar care pescuieste de placere si atit. Insa te rog nu te mai lua aiurea de cineva daca nu-l cunosti pe respectivul si mai mult eu n-am facut decit sa spun ca ziua libera de fapt o platesti cu reducere ceea ce inseamna ca nu e libera ,nu?
[Nu m-am laudat ca sint campion, nu stiu de unde ai scos afirmatia asta. Si cum am scris mai sus ......
Poate nu ma compar cu tine sint un pescar care pescuieste de placere si atit. Insa te rog nu te mai lua aiurea de cineva daca nu-l cunosti pe respectivul si mai mult eu n-am facut decit sa spun ca ziua libera de fapt o platesti cu reducere ceea ce inseamna ca nu e libera ,nu? [/quote]
Nu trebuie sa intri in polemici. Mai bine intri si citesti ce se mai spune pe aici si gata. Acest subiect al forumului ,,Zona brasov"" ar trebui modificat... Mai e putin si vom merge la pescuit si nimeni nu o sa mai citeasca ce se scrie pe aici.
Poate nu ma compar cu tine sint un pescar care pescuieste de placere si atit. Insa te rog nu te mai lua aiurea de cineva daca nu-l cunosti pe respectivul si mai mult eu n-am facut decit sa spun ca ziua libera de fapt o platesti cu reducere ceea ce inseamna ca nu e libera ,nu? [/quote]
Nu trebuie sa intri in polemici. Mai bine intri si citesti ce se mai spune pe aici si gata. Acest subiect al forumului ,,Zona brasov"" ar trebui modificat... Mai e putin si vom merge la pescuit si nimeni nu o sa mai citeasca ce se scrie pe aici.
-
- Veteran
dragan claudiu cred ca bela ne-a spus ca nu te-a recunoscut si ca vrea sa te cunoasca personal asa are placerea
- dragan claudiu
- Veteran
in viitorul apropiat nu cred ca miercuri plec in spania
- rares_giurgiu
- membru activ
mai baieti, nu-i frumos sa va "intepati" si sa va aruncati" cuvinte de dragoste" cel mai bine ar fii sa ne pregatim de partidele ce vor urma dar din pacate vestile meteo nu sunt cele pe care le asteptam , de joi incolo se strica vremea
LA TOTI NII GREU...................... DA' NU LA FEL!!!!!!!
sorinbv scrie: Nu trebuie sa intri in polemici. Mai bine intri si citesti ce se mai spune pe aici si gata. Acest subiect al forumului ,,Zona brasov"" ar trebui modificat... Mai e putin si vom merge la pescuit si nimeni nu o sa mai citeasca ce se scrie pe aici.
pentru asta va trebuie aprobare
-
- Veteran
papyllon scrie:sorinbv scrie: Nu trebuie sa intri in polemici. Mai bine intri si citesti ce se mai spune pe aici si gata. Acest subiect al forumului ,,Zona brasov"" ar trebui modificat... Mai e putin si vom merge la pescuit si nimeni nu o sa mai citeasca ce se scrie pe aici.
corect cine la creat decide
davidnicolaie scrie:papyllon scrie:sorinbv scrie: Nu trebuie sa intri in polemici. Mai bine intri si citesti ce se mai spune pe aici si gata. Acest subiect al forumului ,,Zona brasov"" ar trebui modificat... Mai e putin si vom merge la pescuit si nimeni nu o sa mai citeasca ce se scrie pe aici.
corect cine la creat decide
-
- Veteran
sa facut liniste.probabil toata lumea e cu ochii pe starea vremi si de aceea e linistea asta
- ciprianradu
- senior
aveti idee de cand se poate pescui la bela sau la movile?
astazi am trecut pe langa baltile de la doripesco si rotbav: ERAU DEZGHETATE . IN CONCLUZIE CRED CA SI LA BELIN S-AU DEZGHETAT.gigikent scrie:aveti idee de cand se poate pescui la bela sau la movile?