boiliesuri imperial baits
Moderator: florentiniuga
- victoricarpteam
- membru activ
Re: boiliesuri imperial baits
tu folosesti din produsele lor?ai incercat sa vezi cum merg?
no kill&catch&release
- victoricarpteam
- membru activ
rezultatele incep sa apara cu boilesuri de 16 Explosiv Stickmix Boilie . bilele merg foarte bine, am avut 2 prezentari in ape in care alti dormeau asa de bine , fara nici un pic de activitate.partea proasta e ca i-am pierdut la mal(era o agatatura pe care nu am stiuto)poate data viitoare
no kill&catch&release
- victoricarpteam
- membru activ
Carptrack Explosiv Stickmix Boilie confirma inca o data valoarea.
no kill&catch&release
@Victor,
de un de te aprovizionezi cu nada de la imperial baits?..din ce am auzit nu mai exista importator oficial pt Romania
de un de te aprovizionezi cu nada de la imperial baits?..din ce am auzit nu mai exista importator oficial pt Romania
- victoricarpteam
- membru activ
in zona cluj sunt cateva magazine care mai vand produse imperial baits , acuma nu stiu exact in ce masura se aprovizioneaza ei , si cum . eu iau produsele din italia. pescuesc cu 80 % produse imperial baits , restul le fac eu acasa. dar mix-ul si arome , indulcitori tot de la ei.sunt foarte bune, fac diferenza...bufu29 scrie:@Victor,
no kill&catch&release
- victoricarpteam
- membru activ
vineri pana duminica fac o intrecere cu un bun prieten dynamite vs imperial . sa vedem care e mai bun ca si marca.
no kill&catch&release
- victoricarpteam
- membru activ
asa cum va spuneam despre o intrecere intre prieteni , sa vedem cum lucreaza boilesurile si ce calitate au am facut o partida de pescuit de vineri pana duminica . eu am pescuit cu boilesuri de la imperial baits si alin prietenul meu cu boilesuri de la dynamite baits. am prins bine amandoi dar l-am intrecut ca numar de pesti 11la 9(3 i-am prins la porumb, in total au fost 14). am observat ca bilele de la dynamite intra mai repede in actiune , ca atare alin a avut prezentarile primul. eu in schimb am avut putine pana sambata dupamasa cand au intrat in actiune ellite strawberry . odata intrati pe patl de nada au inceput si prezentarile. in total 14 pesti din care 3 de peste 12 kg 1 de 13,4 kg 1 de 14, 2 kg.la captura a castigat dynamite baits cu o oglinda de 17,75 kg.a fost o partida frumoasa in care am prins bine , sunt foarte multumit de boilesurile imperial baits.
no kill&catch&release