CONCURS DE PESCUIT CUPA BENGA 31.03-03.04
Moderator: florentiniuga
Re: CONCURS DE PESCUIT CUPA BENGA 31.03-03.04
Parteneri media
echipa PVTV
MINCINOSII
echipa PVTV
MINCINOSII
Smiley Fish
0724166611
0724166611
Ghioca Adrian+Dorobantu Daniel+Dorobantu Roberto - Achitat Integral
O singura rugaminte am pentru organizatori:
Vreau sa stiu daca putem incepe concursul in urmatoarea formula:
Dorobantu Daniel+Bucur Catalin deoarece Ghioca Adrian si Dorobantu Roberto nu se pot prezenta decat joi seara (31.03.2011) sau cel mai probabil Vineri dimineata (01.04.2011).
Va multumesc anticipat!!!
O singura rugaminte am pentru organizatori:
Vreau sa stiu daca putem incepe concursul in urmatoarea formula:
Dorobantu Daniel+Bucur Catalin deoarece Ghioca Adrian si Dorobantu Roberto nu se pot prezenta decat joi seara (31.03.2011) sau cel mai probabil Vineri dimineata (01.04.2011).
Va multumesc anticipat!!!
sambata 19 03 este ziua de antrenament gratis
sambata se achita si restul de bani
sambata se achita si restul de bani
Smiley Fish
0724166611
0724166611
sunt curios daca a fost cineva sambata ? poate ne povesteste cate ceva.
au fost cred k 14 echipe aproximativ k nu am numarat
s a prins peste pe apa mare intre 9 crapi si 3 sau 4 crapi p apa mica
nu stiu daca v am satisfacut curiozitatea
s a prins peste pe apa mare intre 9 crapi si 3 sau 4 crapi p apa mica
nu stiu daca v am satisfacut curiozitatea
Smiley Fish
0724166611
0724166611
cre k m am exprimat gresit
echipele care au pescuit pe apa mai adanca au prins fiecare intre 5 si 9 crapi
pe apa mica mai putin 3 - 4 crapi
echipele care au pescuit pe apa mai adanca au prins fiecare intre 5 si 9 crapi
pe apa mica mai putin 3 - 4 crapi
Smiley Fish
0724166611
0724166611
echipele care au pescuit pe apa adanca au prins doar ciortati ca doar astia s-au hranit pe timp rece!!!!!
Grigore Cosmin Ciprian
Fair Play Fishing Club Romania
Fair Play Fishing Club Romania
pai s au prins la 4 5 6 kg
noi pe apa mica am prins la 4.8 nu am stat sa urmaresc ce face fiecare
eu am postat ceea ce am discutat cu echipele
noi pe apa mica am prins la 4.8 nu am stat sa urmaresc ce face fiecare
eu am postat ceea ce am discutat cu echipele
Smiley Fish
0724166611
0724166611
nu stiu de ce se bate apa n piua atat daca stau sa ma gandesc s a prins intr o zi usoara de antrenament cat s a prins la greaca in tot concursu...
Smiley Fish
0724166611
0724166611
- Madalin Dirla
- Veteran
Confundati pescuitul in conditi de concurs cu pescuitul de placere si induceti lumea in eroare.p.aryss scrie:nu stiu de ce se bate apa n piua atat daca stau sa ma gandesc s a prins intr o zi usoara de antrenament cat s a prins la greaca in tot concursu...
Am multe exemple.
Spor la treaba!!!
da...........
poveste veche .... multa teorie madalin.
hai sa fim seriosi daca balta are peste daca ai picat p un loc bun restu e can can ma refer la perioada asta rece cand totul se leaga de un prag sau de cine stie ce agatatura in apa
era vb de faptul ca mananca pestele si atat
eu nu am criticat balta greaca sa fim intelesi pt ca e clar ca atata timp kt i mi place greaca nu am d c s o critic
toata lumea vrea sa auda senzorii aia k au stat o iarna degeaba asa k daca e ciortan de 2 kg sau crap de 5 6 kg nu mai conteaza atata timp cat lumea se simte bine
nu vreau sa intru in polemici de genu asta cu tine ca probabil experienta ta in concursuri este mult mai vasta ca a mea dar benga nu este o balta atat de concurata k si greaca si poate ca nu este evident ceea ce se intampla de obicei intr un concurs pe o balta boilisizata
hai sa fim seriosi daca balta are peste daca ai picat p un loc bun restu e can can ma refer la perioada asta rece cand totul se leaga de un prag sau de cine stie ce agatatura in apa
eu nu am criticat balta greaca sa fim intelesi pt ca e clar ca atata timp kt i mi place greaca nu am d c s o critic
toata lumea vrea sa auda senzorii aia k au stat o iarna degeaba asa k daca e ciortan de 2 kg sau crap de 5 6 kg nu mai conteaza atata timp cat lumea se simte bine
nu vreau sa intru in polemici de genu asta cu tine ca probabil experienta ta in concursuri este mult mai vasta ca a mea dar benga nu este o balta atat de concurata k si greaca si poate ca nu este evident ceea ce se intampla de obicei intr un concurs pe o balta boilisizata
Smiley Fish
0724166611
0724166611
ceva noutati???
o actualizare a listei cu participantii???
o actualizare a listei cu participantii???
- Madalin Dirla
- Veteran
Mihai,sansele sa castigi un concurs sunt date de loc 60% ,20%pescarul si 20% nada(este o parere personala).p.aryss scrie:da...........
Spor la organizare si fire tensionate !!!!
- voicu ionut
- utilizator
mai sunt locuri libere??