DUNAREA
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003
Re: DUNAREA
azi perseverez,,,,,,,,,,,,,,,
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
no comm,,,,,
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
- craparulsef
- Veteran
dupa trei zile de cautari ,,,,dupa ce am lasat 50 de gume pe craci am dat de el ,bre,,, costisitor dar merita incercat ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
- craparulsef
- Veteran
Pune te rog o imagine cu trei jiguri + gume ... cele mai prinzătoare.sorprodan scrie:dupa trei zile de cautari ,,,,dupa ce am lasat 50 de gume pe craci am dat de el ,bre,,, costisitor dar merita incercat ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
cele mai prinzatoare sunt shadurile firetiger de 4 inchi
- cosmin mihut
- Veteran
- Butaru Gabriel
- Veteran
Este una dintre astea ca mi-a spus mie pe privat da a zis sa nu mai spun la nimeni.craparulsef scrie:Pune te rog o imagine cu trei jiguri + gume ... cele mai prinzătoare.sorprodan scrie:dupa trei zile de cautari ,,,,dupa ce am lasat 50 de gume pe craci am dat de el ,bre,,, costisitor dar merita incercat ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
superb salau.
Pescuitul la rapitori nu este interzis in aceasta perioada?....nu prea mai sunt la curent cu perioadele de prohibitie,dar din cate-mi amintesc, parca sa zic ca martie- aprilie rapitorii intra in prohibitie.
Unde ma pot informa(un site) despre perioadele de prohibitie? stie cineva?Multumesc
Unde ma pot informa(un site) despre perioadele de prohibitie? stie cineva?Multumesc
-
- VIP+++
Foarte frumos .ce peste ie ? si da ce nu comentezi draga mai multe ca ie uni curiosi ?sorprodan scrie:no comm,,,,,
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
- oL_feeLing
- utilizator
Nea Gogule vezi ca te bate limba romana
- stefan_kwr
- Veteran
tu pana acum nu ai mai citit nici un post de-al lui gogu???oL_feeLing scrie:Nea Gogule vezi ca te bate limba romana
Pentru acest lucru a devenit V.I.P
ce e bre , de comentat? cum ma cert cu muierea ca plec dupa lostrite ,,, dau banii pe benzina si umblu de nebun pe DUNARE,,, ca sa ce? sa prind un salau sa-l fac trofeu,,,,, si ???gogu steriade scrie:Foarte frumos .ce peste ie ? si da ce nu comentezi draga mai multe ca ie uni curiosi ?sorprodan scrie:no comm,,,,,
-
- VIP+++
cum brea ai si nevasta ? ai si copi ? sati traiasca si la mai mare asau mai multi !
sorry am zis ca tu iesti haiduc si ai casa in padurea da pa insula aia !
sorry am zis ca tu iesti haiduc si ai casa in padurea da pa insula aia !
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere