Sunt si solubile si tari, da ?...si ca marimi ,tot 18 si 22 ?Victor Hodorog scrie:cele mov au un colorant alimentar special.
Preturile in magazin vor fi : 59 lei - Icebraker, 35 lei Sweetcorn.
nada carping club
Moderator: florentiniuga
Re: nada carping club
- Victor Hodorog
- senior
solubile, tari, bile carlig, pop-up 16, 18, 20, 24 pentru ambele variante ( momentan vom avea doar 18 si 20 )
In ploiesti aveti partener? Sincer ma intereseaza cateva produse dar sa bat un drum la bucuresti doar pentru cateva bile...poate doar la expoaventuri.
Si daca nu aveti, va intereseaza? Pot sa vorbesc cu cativa patroni de magazine, asa ma scot si eu ca pot gasi ce ma intereseaza.
Si daca nu aveti, va intereseaza? Pot sa vorbesc cu cativa patroni de magazine, asa ma scot si eu ca pot gasi ce ma intereseaza.
Dragos Dimache - Pescar sportiv
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
- Victor Hodorog
- senior
Kart Club- Ploiesti, Str. Romana Nr. 68.( dl Thomas nicolae- 0756.16.26.56- marfa proaspata preluata vineri)
momentan singurul in Ploiesti.
momentan singurul in Ploiesti.
- cristian rudeanu
- junior
Daca ouale tale aratau ca bilele astea, multe "capturi" trebuie sa fi avut ...gogu steriade scrie:tui basca masi ce move ie ! parca ie oualele mele cand miam luat prima data blugi indigo da la turci si la prima ploaie care ma prins exact ca astea sa facut !
Movele alea nu vor sa iasa si in afara spatiului mioritic pentru a fi testate?
- Victor Hodorog
- senior
ba cum sa nu...e rezolvata/ vorbita treaba ramane doar sa seusuce bililii..
26 martie - deschidere oficiala de sezon pe lacul clubului- muuuulta lume - sponsori, magazine, federali...se prezinta noii membrii - ....- membrii isi prezinta noutatile: nada-momeala, metode (se inscriu cu o saptamana inainte la "prezentari") - bbq cu nevestele si copiii - bere - pescuiesc copiii - bere - pleaca nevestele si copii - (vin cadanele - vise, taica, vise) - bere - pescuit membrii - bere...
ps: nu beau bere ...dar sparg gheatza
Sorine, asa greu e la voi? Primiti si invitati ?
Una peste alta , si eu as incerca movele alea....
Una peste alta , si eu as incerca movele alea....
Dragos Dimache - Pescar sportiv
- Victor Hodorog
- senior
In cazul asta iti recomand cu caldura o freza, ranga etcAmsterdamer scrie:26 martie - deschidere oficiala de sezon pe lacul clubului- - bere - pescuit membrii - bere...
- Alexandru Mihai
- Veteran
Dle Hodorog, la sfarsitul lunii martie particip la un concurs de 48 h si as dori daca se poate sa imi spuneti unde trebuie sa ajung pentru sponsorizarea promisa acum 2 luni.
Cam cate kg de boilesuri premium primesc ? ( solubile va rog).
Multumesc anticipat.
Maxx
Cam cate kg de boilesuri premium primesc ? ( solubile va rog).
Multumesc anticipat.
Maxx
- Victor Hodorog
- senior
dimensiune?...emisiuni la radio, publicitate mascata, tricouri cu logo, spamuri la prieteni ...crezi ca e usor?
- Alexandru Mihai
- Veteran
-dimensiune: 20mm, solubile;Victor Hodorog scrie:dimensiune?...emisiuni la radio, publicitate mascata, tricouri cu logo, spamuri la prieteni ...crezi ca e usor?
-emisiuni la radio: normal, la data stabilita;
-publicitate masca: intotdeauna;
-tricouri cu logo: mai dificil...dar se poate rezolva;
-spamuri la prieteni: fara numar.
Am primit si mesajul privat de la dumneavoastra cu adresa de la birou, am sa vin negresit.
Cred ca 5 kg asa cum ati mentionat si dumneavoastra sunt de ajuns.
50%-50%...te-am ajutatAlexandru Mihai scrie:-dimensiune: 20mm, solubile;Victor Hodorog scrie:dimensiune?...emisiuni la radio, publicitate mascata, tricouri cu logo, spamuri la prieteni ...crezi ca e usor?
-emisiuni la radio: normal, la data stabilita;
-publicitate masca: intotdeauna;
-tricouri cu logo: mai dificil...dar se poate rezolva;
-spamuri la prieteni: fara numar.
Am primit si mesajul privat de la dumneavoastra cu adresa de la birou, am sa vin negresit.
Cred ca 5 kg asa cum ati mentionat si dumneavoastra sunt de ajuns.
M-am conformat...si uite-l: e in drum spre mine!!Victor Hodorog scrie:In cazul asta iti recomand cu caldura o freza, ranga etcAmsterdamer scrie:26 martie - deschidere oficiala de sezon pe lacul clubului- - bere - pescuit membrii - bere...