BANAX KOREA
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- Katona Zoltan
- membru activ
BANAX KOREA
Vand 1 buc. mulineta Banax 5600 Korea. Mulineta arata si fuctioneaza.perfect! Tel. 0755935287
Re: BANAX KOREA
Din respect pentru noi , pune si poze !!!

Pune pretul si poze (eventual si localitatea), altfel se inchide anuntul !Katona Zoltan scrie:Vand 1 buc. mulineta Banax 5600 Korea. Mulineta arata si fuctioneaza.perfect! Tel. 0755935287
- Katona Zoltan
- membru activ
Pretul este 250 Roni.
n-as zice, de ce crezi ca ar glumi omul?
daca mulineta "arata si functioneaza perfect" face toti banii, sunt super-mulinete pe langa chiflele alea chinezesti care tot atata costa noi si topaie piesele in ele mai ceva ca Shakira (cel putin parerea asta mi-au facut 4 bucati chinezesti cumparate noi).
din ce oras esti Zoltan si de cand ai mulineta?
pune si tu o poza-doua cat sa ne facem o parere.

daca mulineta "arata si functioneaza perfect" face toti banii, sunt super-mulinete pe langa chiflele alea chinezesti care tot atata costa noi si topaie piesele in ele mai ceva ca Shakira (cel putin parerea asta mi-au facut 4 bucati chinezesti cumparate noi).
din ce oras esti Zoltan si de cand ai mulineta?
pune si tu o poza-doua cat sa ne facem o parere.
Se pare ca diacritica ar trebui exclusa din gramatica lb romane,ca sa nu mai sesizam atatea"vipuri" cocosate de statul pe la scoala!So, remember printre altele ca: mi-au nu este=cu miau!
Dupa ce i-ai laudat-o atat, nu cred ca o s-o mai vanda... 

Ca ichtiolog, ma intreb, oare cum se inmultesc sirenele? Au si ele sirenul lor?
mdaaaa dar mai mult mnnuuuuu
, daca erai putintel atent bagai de seama ca am laudat banaxul coreean per ansamblu, de mulineta lui nu ma pot pronunta ca n-am cum.
si daca tot veni vorba, sa stii ca acest gen de mulineta chiar merita toata lauda, e o alegere excelenta, poate candva imi vei da dreptate.

si daca tot veni vorba, sa stii ca acest gen de mulineta chiar merita toata lauda, e o alegere excelenta, poate candva imi vei da dreptate.
Se pare ca diacritica ar trebui exclusa din gramatica lb romane,ca sa nu mai sesizam atatea"vipuri" cocosate de statul pe la scoala!So, remember printre altele ca: mi-au nu este=cu miau!
pune niste poze reale cu mulineta