Pescuitul Radiofonic
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
Pescuitul Radiofonic
Emisiunea "Pescuit la Maxim" la Renegade Radio in fiecare duminica de la ora 19:00.
Astazi invitat Dan Mitranescu.
Se poate receptiona pe http://www.radioul.ro
Daca aveti intrebari pentru invitat le puteti trimite anticipat la : tibi@radioul.ro
Va asteptam
Astazi invitat Dan Mitranescu.
Se poate receptiona pe http://www.radioul.ro
Daca aveti intrebari pentru invitat le puteti trimite anticipat la : tibi@radioul.ro
Va asteptam
- Madalin Dirla
- Veteran
Re: Pescuitul Radiofonic
Am nadit, acum asteptam....poate vine pana la urma si captura mult asteptata
Dragos Dimache - Pescar sportiv
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
Mey, eu unde trimit naveta de bere, ca nu gasesc adresa radioului?
ps: e naveta aia pt Steaua...sus rasare si Dinamo... mai la vale!..asa cum ii place lui Madalin
ps: e naveta aia pt Steaua...sus rasare si Dinamo... mai la vale!..asa cum ii place lui Madalin
Trimite-o pe mailAmsterdamer scrie:Mey, eu unde trimit naveta de bere, ca nu gasesc adresa radioului?
Tu esti Tibi Renegade?tibi_m scrie: Trimite-o pe mail
Da imparate!Amsterdamer scrie:tibi_m scrie: Trimite-o pe mail
Tu esti Tibi Renegade?
Voi stati/functionati ilegal in Romanica? Nu aveti o adresa? Sunteti cu cortu'? Va credeti pe balta? Hai, ca vine direct din fabrica, cu dedicatie speciala ... ...Zi unde trimit berea, ca eu nu-s av/gsg/...sa nu ma tin de cuvant cu premiile... de buna purtare .tibi_m scrie:Da imparate!Amsterdamer scrie:tibi_m scrie: Trimite-o pe mail
Tu esti Tibi Renegade?
Tu esti Tibi Renegade?[/quote]
Da imparate![/quote]
Voi stati/functionati ilegal in Romanica? Nu aveti o adresa? Sunteti cu cortu'? Va credeti pe balta? Hai, ca vine direct din fabrica, cu dedicatie speciala ... ...Zi unde trimit berea, ca eu nu-s av/gsg/...sa nu ma tin de cuvant cu premiile... de buna purtare .[/quote]
Pai cum arata si numele postului. Suntem renegade. haiduci. la codru e adresa noastra:)). Nu acceptam premii prin posta. Doar aduse live la studio. Asa ca atunci cand ajungi in romania, esti invitat la studio cu premiu cu tot. Si o sa stii si adresa:)
Da imparate![/quote]
Voi stati/functionati ilegal in Romanica? Nu aveti o adresa? Sunteti cu cortu'? Va credeti pe balta? Hai, ca vine direct din fabrica, cu dedicatie speciala ... ...Zi unde trimit berea, ca eu nu-s av/gsg/...sa nu ma tin de cuvant cu premiile... de buna purtare .[/quote]
Pai cum arata si numele postului. Suntem renegade. haiduci. la codru e adresa noastra:)). Nu acceptam premii prin posta. Doar aduse live la studio. Asa ca atunci cand ajungi in romania, esti invitat la studio cu premiu cu tot. Si o sa stii si adresa:)
Ok, pana atunci ...rabda!!!tibi_m scrie:
Noroc ca vecinii tai au fabrica aici, si rabdam cu un tuborg,Amsterdamer scrie:Ok, pana atunci ...rabda!!!tibi_m scrie: