Nu este prea tarziu vroiam ceva mai devreme 15-16-17sau22-23-24 aprilievictoricarpteam scrie:pentru mandarino , ma ocup eu, nu sunt probleme. trebuie doar sa ne hotaram toti, sa vedem cati suntem ca sa pot prenota posturile, tineti cont ca 1 post are 2 pescari asa ca trebuie sa fim multipli de 2. (asta ca sa pot prenota ca sa fim toti vecini)29 30 1 mai va convine?vineri sambata si duminica 1 mai. daca imi confirmati eu pot prenota, cu cat fac mai repede cu atat mai bine.o singura rugaminte am daca ziceti da da sa fie. ca am mai patit ca am ocupat un post si nu a mai venit , si a trebuit sa platesc eu. ceea ce acum nu mai pot face.(criza)acuma vedeti si voi , in functie de timpul si de cheltuielile voastre , daca sunteti de acord , eu ce tine de mine fac.
pescuit in italia
Moderator: vali003
Re: pescuit in italia
NO BEEEP....... NO PARTY
Victor daca vrei ne putem gasi la sfarsitul unei saptamani pe lac inainte sa origanizam ceva sa facem o tura sa vedem care este situatia,dar sa se mai incalzeasa,ce zici?Eu incepand de luna viitoare nu am probleme,nu am nimic organizat deci pot veni oricare sfarsit de saptamana pentru a pescui,asa ca nu-ti face probleme ca sunt parolist .
NO BEEEP....... NO PARTY
- victoricarpteam
- membru activ
eu sunt de acord, putem sa facem si asa, stabilim o data din timp si ne intalnim , vedem ce locuri libere au si in baza la ce se poate face ne hotaram si mergem mai departe.nu ma referiam la tine, dar sti cum e te frigi o data dupa aia sufli si in iaurt. eu zic ca ideia ta nu e rea de loc, sa ne intalnim toti cei care vor sa participe, facem o tura , decidem ce avem de facut , vorbim de posturile care ne plac vedem cand sunt libere , le luam si gata. o facem lataalin81 scrie:Victor daca vrei ne putem gasi la sfarsitul unei saptamani pe lac inainte sa origanizam ceva sa facem o tura sa vedem care este situatia,dar sa se mai incalzeasa,ce zici?Eu incepand de luna viitoare nu am probleme,nu am nimic organizat deci pot veni oricare sfarsit de saptamana pentru a pescui,asa ca nu-ti face probleme ca sunt parolist .
no kill&catch&release
- eduard valentyn
- utilizator
Eu pot sa spun k pana de paste is plin (ma refer cu lucrul) si nu prea pot misca nimik , eu as veni sa facem o partida si pe mandarino dar macar sa stiu k ma deplasez pt. cateva zile ,nu numai pt o zi si o noapte,mie putin peste mana sa bat atata drum sa stau doar o zi ... In rest puteti sa imi explicati voii mai bn cum e cu mandarino cat se sta , si cum e, pt. ca voii ati mai fost acolo...ms..
Rock"n roll baby ...
Ura,debia astept .Pai eu zi sa ne gasim luna asta,tu ce zici?cand esti dispus?Eu pot oricand,astept disponibilitatea ta.
NO BEEEP....... NO PARTY
- eduard valentyn
- utilizator
Bineinteles dupa paste ar fii grozav...(pt mine)..acuma nu stiu ce spuneti si voi...
Rock"n roll baby ...
Cand este sarbatoarea asta?Da nici pentru mine nu sunt probleme cat despre Mandarino o sa mergem de vineri seara pana duminica seara.Tu nu mai ai pe nimeni in zona sa vina cu tine ca sa ocupam 2 postaziuni,altfel este posibil sa ne desparat.eduard valentyn scrie:Bineinteles dupa paste ar fii grozav...(pt mine)..acuma nu stiu ce spuneti si voi...
NO BEEEP....... NO PARTY
- eduard valentyn
- utilizator
nu am pe nimeni , aici toti sunt cu pescuitul in mare...alin81 scrie:Cand este sarbatoarea asta?Da nici pentru mine nu sunt probleme cat despre Mandarino o sa mergem de vineri seara pana duminica seara.Tu nu mai ai pe nimeni in zona sa vina cu tine ca sa ocupam 2 postaziuni,altfel este posibil sa ne desparat.eduard valentyn scrie:Bineinteles dupa paste ar fii grozav...(pt mine)..acuma nu stiu ce spuneti si voi...
Rock"n roll baby ...
- victoricarpteam
- membru activ
pastele sunt pe 24 aprilie , tineti cont ca cad deodata cu a italienilor asa ca posibil sa fie ocupate. tre sa vedem dupa , ce locuri libere au.e cam aglomerat , sa vedem ce se poate face
no kill&catch&release
- eduard valentyn
- utilizator
da pastele e pe 24 , anul trecut a fost al nostru odata cu al lor si asta se intampla doar odata la cativa ani , in fine normal ar trebui ca al lor sa fie cu o saptamana inainte ...17.
Rock"n roll baby ...
- victoricarpteam
- membru activ
nu stiu sigur , nu vreau sa vorbesc prosti, dar am auzit ca bisericile au hotarat sa sarbatoreasca in acelasi timp, nu stiu daca numai in acest an sau pt. totdeauna. in fine nu asta era idea noastra,eu o sa merg si mai repede sa fac o partida de pescuit si sa vad care e treaba, dupa care o sa iti zic si tie si daca vrei sa vi ne hotaram povestim cu alin si pe al 4-lea in scot eu de undeva , ca sa putem lua 2 posturi vecine. asa stam de vineri seara pana duminica si avem timp sa povestim si de vareze.eduard valentyn scrie:da pastele e pe 24 , anul trecut a fost al nostru odata cu al lor si asta se intampla doar odata la cativa ani , in fine normal ar trebui ca al lor sa fie cu o saptamana inainte ...17.
no kill&catch&release
As fi interesat si eu de o iesire in "gasca", dar nu cred ca este posibil pt mine pe Mandarino.
Nu stiu voi, dar eu nu am "tessera Asolaghi",iar pe acel lac numai posesorii acesteia pot participa...http://www.lagomandarino.it/regolamento.htm ... iar pt Alin care urmareste big-ul , nu este locul cel mai potrivit ...doar daca se multumeste cu un "big" de maxin 12 kg .
PS.Delta Po-ului ati luat-o in considerare? De mult imi doream sa fac o iesire acolo....locuri fantastice!
Nu stiu voi, dar eu nu am "tessera Asolaghi",iar pe acel lac numai posesorii acesteia pot participa...http://www.lagomandarino.it/regolamento.htm ... iar pt Alin care urmareste big-ul , nu este locul cel mai potrivit ...doar daca se multumeste cu un "big" de maxin 12 kg .
PS.Delta Po-ului ati luat-o in considerare? De mult imi doream sa fac o iesire acolo....locuri fantastice!
- victoricarpteam
- membru activ
tesera assolaghi ti-o faci pe loc la lac, asta nu e o problema, daca vrei sa vi cu noi tesera nu iti poate creea probleme, costa 5 euro pe an si o faci acolo, cat despre big stai linistit ca am vazut crap si de 20 si ten de 18 , i-am vazut eu cu ochi mei, eu am avut rupturi acolo la 35 de lb.a luat un prieten de asl meu oglinda de 17 asa ca lacul e plin de surprize, garantez eu asta.daca vrei sa ni te alaturi nu este nici o problema, esti binevenitdaniel_c scrie:As fi interesat si eu de o iesire in "gasca", dar nu cred ca este posibil pt mine pe Mandarino.
no kill&catch&release
Intra si in sectiunea foto sa vezi big-hug ,te asteptam si pe tine sa-i prinzi cand esti liberdaniel_c scrie:As fi interesat si eu de o iesire in "gasca", dar nu cred ca este posibil pt mine pe Mandarino.
NO BEEEP....... NO PARTY
Ok!Eu nu-mi faceam pb in legatura cu marimea pestilor sau numarul lor, pt mine conteaza mai mult sa ma simt bine si sa ma bucur de fiecare iesire.Hotarati voi data si mergem, dar trebuie sa stiu cu ceva timp inainte pt ca sa-mi pot rezolva problemele legate de serviciu... pt mine e mai greu sa-mi iau libere la sfarsitul saptamanii decat la inceputul ei .Voi cam in ce perioada ati vrea sa mergeti?