pescuit in italia

Moderator: vali003

Scrie răspuns
eduard valentyn
utilizator
utilizator

Re: pescuit in italia

Mesaj de eduard valentyn » 12 Mar 2011, 20:01

Multumesc fain baieti.Km nu sunt o problema ,timpul da , dar si cu asta o rezolv cumva cand va fii nevoie.Ai dreptate pe Cassien nu poti merge doar pt un week-end ,ar trebui macar o saptamana ... in rest eu as face o iesire mai incolo pe Varese , ati ajuns pe acolo? daca ati pescuit ,cum se prezinta?
Rock"n roll baby ...

victoricarpteam
membru activ
membru activ

Mesaj de victoricarpteam » 12 Mar 2011, 20:28

pe vareze nu am fost niciodata, dar cunosc pe cineva care a fost pe vareze, cred ca ar fi nevoie de barca , cre, nu stiu exact, daca e nevoie eu unu nu am barca , sa vedem ce putem face. o sa ma informez si de vareze, sa vedem ce zic si alti
no kill&catch&release

alin81
membru activ
membru activ

Mesaj de alin81 » 12 Mar 2011, 21:05

eduard valentyn scrie:Multumesc fain baieti.Km nu sunt o problema ,timpul da , dar si cu asta o rezolv cumva cand va fii nevoie.Ai dreptate pe Cassien nu poti merge doar pt un week-end ,ar trebui macar o saptamana ... in rest eu as face o iesire mai incolo pe Varese , ati ajuns pe acolo? daca ati pescuit ,cum se prezinta?

Nici eu nu am ajuns sa pescuiesc pe Varese cu toate ca locuiesc la 50 km dar promit sa merg cat de curand in recunoastere.Am urmarit pe mai multe forumuri discutii despre lac si am inteles ca sunt locuri putine pe lac si ale foarte aglomerate,daca vrei sa prinzi loc trebuie sa mergi in timpul saptamani.Am fazut poze cu crapi prinsi pe Varese(SUPERBI in jur de 15-20 kg)la magazinul unde fac eu aprovizionari,dar prinsi la plantat.
NO BEEEP....... NO PARTY

victoricarpteam
membru activ
membru activ

Mesaj de victoricarpteam » 12 Mar 2011, 21:21

cum ziceam , trebuie barca, si mi se pare ca si de la comune platit o taxa.
no kill&catch&release

alin81
membru activ
membru activ

Mesaj de alin81 » 12 Mar 2011, 22:22

victoricarpteam scrie:cum ziceam , trebuie barca, si mi se pare ca si de la comune platit o taxa.
Mai multe info am gasit aici:http://www.infopescar.tv/forum/pescuit- ... ml#p100996
NO BEEEP....... NO PARTY

daniel_c
membru activ
membru activ

Mesaj de daniel_c » 12 Mar 2011, 22:49

victoricarpteam scrie:azi am facut o tura sa vad ce mai e nou in zona mantova, e plin peste tot , nu ai unde arunca o pluta. si nu se prinde nimic, e vremea urata , vant , inca apa rece . nimic nu am vazut sa imi placa. m-am intors acasa plin de draci. incep sa cred ca mai bine e pe lacuri private unde se prinde cat de cat si unde nu vine nimeni sa rupa..... ,.asa ca cat mai mult mandarino anul asta.
eu iti recomand sa incerci in veneto....ai o multime de optiuni!, nu rupe nimeni esti linistit si cel mai important e ca mananca! :)) . incearca Dese, Sile,Idrovia padovana, Zero, Brenta, daca nu cand se mai incalzeste un pic, poti incerca si baltile(Parco del cigni,Parco del Brenta....etc)plus o multime de "cave"

alin81
membru activ
membru activ

Mesaj de alin81 » 12 Mar 2011, 22:53

Am sa va dau cateva noutati proaste despre Varese,am cautat pe net si forumuri si sau inchis multe posturi datorita mizeriei lasate in urma si a braconajului facut de ROM si de ROMANI.In cateva orase cum este Gavirate unde carpfishingul era cunoscut sau inchis toate posturile.Se mai pote pescui la crap dar fara a campa.
NO BEEEP....... NO PARTY

eduard valentyn
utilizator
utilizator

Mesaj de eduard valentyn » 12 Mar 2011, 23:29

Asta cu inchisul anumitor posturi de pescuit pe varese nu stiam (dar au facut bine daca ala e motivul pt care au facut-o) in fine ... am gasit si eu ceva despre Varese cum spunea si Victor trebuie barca (obligatoriu - altfel nar-e rost sa mergi) anumite posturi se ajung doar cu barca fiind imposibil cu masina , pe langa tesera fipsas obligatorie care e valabila un an daca vrei sa folosesti barca trebuie sa mai platesti in plus 100 euro si e valabil pentru tot anul (folosirea barcii).Se poate planta dar nu mai mult de 300 m de mal ,si 100 m stanga -dreapta.Am gasit si cateva pozitii, printre cele mai bune de pe lac ;capolago sud si nord (Capolago), bodio(se ajunge in barca de pe malul opus din Schiranna) , cazzago brabbia(Cazzago Brabbia),volo a vela(langa Schiranna),campo di grano ,campo gara voltore(Voltore),ansa maledetta (se ajunge din Voltore si cu masina).Vorba lui Alin , locuriile bune sunt putine si de obicei nu prea prinzi loc dar merita cercetat si incercat...Mai multe sper sa poata Alin sa ne spune dupa o cercetare la fata locului...
Rock"n roll baby ...

victoricarpteam
membru activ
membru activ

Mesaj de victoricarpteam » 13 Mar 2011, 11:42

daniel_c scrie:
victoricarpteam scrie:azi am facut o tura sa vad ce mai e nou in zona mantova, e plin peste tot , nu ai unde arunca o pluta. si nu se prinde nimic, e vremea urata , vant , inca apa rece . nimic nu am vazut sa imi placa. m-am intors acasa plin de draci. incep sa cred ca mai bine e pe lacuri private unde se prinde cat de cat si unde nu vine nimeni sa rupa..... ,.asa ca cat mai mult mandarino anul asta.
eu iti recomand sa incerci in veneto....ai o multime de optiuni!, nu rupe nimeni esti linistit si cel mai important e ca mananca! :)) . incearca Dese, Sile,Idrovia padovana, Zero, Brenta, daca nu cand se mai incalzeste un pic, poti incerca si baltile(Parco del cigni,Parco del Brenta....etc)plus o multime de "cave"
eu chiar as veni si pana acolo, dar sti cum e timpul te preseaza, e scurt. plus de aia sunt singur , nu am un partener pe aproape cu care sa ies , si singur nu prea imi vine sa ies pe distante lungi. dar poate facem o iesire cu alin , valentyn tu eu. cred ca iese ceva frumos.
no kill&catch&release

eduard valentyn
utilizator
utilizator

Mesaj de eduard valentyn » 13 Mar 2011, 11:45

Si pentru mine sunt ceva kilometri , dar as veni si eu asa pentru o iesire in mai multi . Cum spuneai si tu ar iesi ceva fain ...
Rock"n roll baby ...

victoricarpteam
membru activ
membru activ

Mesaj de victoricarpteam » 13 Mar 2011, 11:46

eduard valentyn scrie:Asta cu inchisul anumitor posturi de pescuit pe varese nu stiam (dar au facut bine daca ala e motivul pt care au facut-o) in fine ... am gasit si eu ceva despre Varese cum spunea si Victor trebuie barca (obligatoriu - altfel nar-e rost sa mergi) anumite posturi se ajung doar cu barca fiind imposibil cu masina , pe langa tesera fipsas obligatorie care e valabila un an daca vrei sa folosesti barca trebuie sa mai platesti in plus 100 euro si e valabil pentru tot anul (folosirea barcii).Se poate planta dar nu mai mult de 300 m de mal ,si 100 m stanga -dreapta.Am gasit si cateva pozitii, printre cele mai bune de pe lac ;capolago sud si nord (Capolago), bodio(se ajunge in barca de pe malul opus din Schiranna) , cazzago brabbia(Cazzago Brabbia),volo a vela(langa Schiranna),campo di grano ,campo gara voltore(Voltore),ansa maledetta (se ajunge din Voltore si cu masina).Vorba lui Alin , locuriile bune sunt putine si de obicei nu prea prinzi loc dar merita cercetat si incercat...Mai multe sper sa poata Alin sa ne spune dupa o cercetare la fata locului...
se vede ca va mananca talpile sa iesiti. pe valentin anul asta il intereseaza (the big)marea captura. da de barca nu a pomenit nimeni. cum facem?
no kill&catch&release

eduard valentyn
utilizator
utilizator

Mesaj de eduard valentyn » 13 Mar 2011, 11:55

Cu barca e o problema ,ca nici eu nu am , ar trebui eventual sa ne interesam daca cei de acolo de la comuna iti pun la dispozitie si barci (contra cost banuiesc) , sau o alta solutie ar mai fii sa mergem fara barca ,ca sunt posturi care se ajung si cu masina ,dar nici asa na-r fii ok ,pentru ca pe un lac ca varese ,am cam avea nevoie sa ducem firele dupa 200-250m si fara barca ?....e cam imposibil,asa k a 2-a varianta cam cade ... Nu stiu ce sa zic despre asta cu barca,trebuie gasit ceva ,pana la urma...
Rock"n roll baby ...

victoricarpteam
membru activ
membru activ

Mesaj de victoricarpteam » 13 Mar 2011, 12:06

neata', esti deja pe forum'ploua si la tine ?pai ar mai fi o faza cu un gomone , sa cump. 1 dar te rup aia cu asigurari cu veste de salvare, funie plutitoare si sincer vorbind sa fac 3, 4 pescuituri pana in mai si alte 34 din sept incolo, nu stiu daca mi se merita investitia.acuma savedem ce zic si ceilalti. dacane punem in miscare toti , nu ma trag inapoi(asta e clar)
no kill&catch&release

alin81
membru activ
membru activ

Mesaj de alin81 » 13 Mar 2011, 13:21

O barca cu vasle gonflabila am eu,este de 2 persoane,ne-ar ajuta sa nadim si sa plantam.Dar eu propun altceva sa ne gasim mai intai pe Mandarino sa facem o partida impreuna sa ne cunoastem si dupaia se poate organiza orice.Despre Varese ce sa spun eu o sa merg luna viitoare sa vad anumite postaziuni care sunt 9 la numar pe tot lacul pentru carpfishing.Ca lacuri cu plata am si eu unul in zona,la Novara laghi FIPS care din auzite este foarte productiv.Daca sunteti de acord eu propun ca luna viitoare sa ne gasim pe Mandarino sa facem un wichend impreuna,numai sa gasim locuri libere,Victor te-ai putea interesa tu? si eventual sa decidem care sfarsit de saptamana.Apropo la sfarsitul luni termin si eu perioada de convalescenta si putem iesi. ;)
NO BEEEP....... NO PARTY

victoricarpteam
membru activ
membru activ

Mesaj de victoricarpteam » 13 Mar 2011, 13:36

pentru mandarino , ma ocup eu, nu sunt probleme. trebuie doar sa ne hotaram toti, sa vedem cati suntem ca sa pot prenota posturile, tineti cont ca 1 post are 2 pescari asa ca trebuie sa fim multipli de 2. (asta ca sa pot prenota ca sa fim toti vecini)29 30 1 mai va convine?vineri sambata si duminica 1 mai. daca imi confirmati eu pot prenota, cu cat fac mai repede cu atat mai bine.o singura rugaminte am daca ziceti da da sa fie. ca am mai patit ca am ocupat un post si nu a mai venit , si a trebuit sa platesc eu. ceea ce acum nu mai pot face.(criza)acuma vedeti si voi , in functie de timpul si de cheltuielile voastre , daca sunteti de acord , eu ce tine de mine fac.
no kill&catch&release

Scrie răspuns

Înapoi la “Pescuit in afara tarii”