Ai fost tu personal sau ti-a zis cineva?eden scrie:mai avea o pojghiţă de la 20 de m de mal care se întindea cât era apa de mare, dar azi la ora 10 dimineaţa... a trecut prin ,,gheaţă'' o piatră cât o nucă. azi 13 grade cer senin. eu zic că sunt sigur...
FLOAREA POPESTIULUI
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: FLOAREA POPESTIULUI - BALTA NOUA !
Banii, interesele, gloria...pot oricand schimba istoria.
Din informatiile care le am de la un prieten care merge zilnic pe acolo mai era doar un strat subtire de gheata pe mijloc pe la ora 14. In partea ingusta a baltii e dezghetata complet. Asa ca maine astept alte noutati de la el despre cum se prezinta balta. Cum aflu o sa postez. Duminica sunt prezent si eu pe balta
tot dau raite zilnice de o săptămână
este tot ceea ce nu poți vedea...
aron dan
aron dan
Eu zic sa luam o barca si sa ne ocupam personal de gheata ramasa
Asta inseamna ca in weekend faci deschiderea.eden scrie:tot dau raite zilnice de o săptămână
paradoxal nu abia marti o sa ajung...
ca fapt divers, am văzut balta asta prima dată acum o lună (cred) şi implicit nu am pescuit niciodată pe ea... dar o dibuiesc eu ce şi cum marţi... merg cu un prieten să o ,,experimentăm''
ca fapt divers, am văzut balta asta prima dată acum o lună (cred) şi implicit nu am pescuit niciodată pe ea... dar o dibuiesc eu ce şi cum marţi... merg cu un prieten să o ,,experimentăm''
aron dan
aron dan
Incepi sa te antrenezi pentru concursul de pe Solacolu ?
eh, încerc câteva monturi noi, antrenamentu se face acolo, când o să reuşesc să ajung...
aron dan
aron dan
Cand o sa inceapa sa se pescuiasca pe Solacolu poate ne vedem la un antrenament acoloeden scrie:eh, încerc câteva monturi noi, antrenamentu se face acolo, când o să reuşesc să ajung...
tot ce se poate... daca ne nimerim cu data cu toată plăcerea
aron dan
aron dan
Ultimele noutati de pe Floarea Popestiului. Mai e o portiune mica de gheata dar subtire care azi se va topi. In schimb 3 pescari si-au facut aparitia de dimineata.
Fir intins celor care vor merge pe balta.
Fir intins celor care vor merge pe balta.
- florinpopescu2003
- senior
am fost azi in recunoastere gheata topita vreo 3 pescari,2 din baieti luasera cateva bucati
Perfect. Ne vedem maine pe balta atunci
- dalungulesei
- Veteran
A fost cineva astazi pe balta, ce noutati mai aveti de acolo ?
As vrea sa ma duc si eu maine in recunoastere, si poate de ce nu sa iau si cateva lansete cu mine.
Respect.
As vrea sa ma duc si eu maine in recunoastere, si poate de ce nu sa iau si cateva lansete cu mine.
Respect.
Maine sunt si eu prezent pe balta la foisorul 5. Cine vine ne vedem acolo. Am inteles ca s-au prins ceva bucati azi , poate intra cineva si da detalii.