Acuma e momentul
Moderator: gor965
Re: Acuma e momentul
Si eu Razvane, numai ca eu am pescuit decit o noapte :mrgreen:
Asa mai fratilor, imi place despre voi !
Felicitarile mele, superbe exemplare.
Fir intins in continuare, eu din pacate pana la anul am terminat-o cu pescuitul :roll:
Fir intins in continuare, eu din pacate pana la anul am terminat-o cu pescuitul :roll:
Crede-ma ca se lucreaza in fiecare zi la el, este f. mult de lucru avand in vedere ca filmul va avea aprox. 8 ore.
Ma bucur mult sa vad cat interes exista pt. acest film, dar va rog sa aveti rabdare, va garantez ca merita.
Multumesc pt. intelegere
Ma bucur mult sa vad cat interes exista pt. acest film, dar va rog sa aveti rabdare, va garantez ca merita.
Multumesc pt. intelegere
- membru activ
Mattrix scrie:Asa mai fratilor, imi place despre voi !
ms Matrix ,pacat ca ti-ai incheiat activitatea pe anul asta :evil: ,sper sa demarezi in 2009 mai ceva ca un ferari :mrgreen:
Cine incheie acuma seszonul, nu stie ce pierde. Azi noapte am luat unul de 19,100
- CaRp-HuNtEr
- membru activ
Felicitari si la mai maricei :mrgreen:
- florentiniuga
- Master Admin
Superbe exemplare!
Nu va suparati daca mai face cate unul misto ca nu il lasam sa depaseasca masura. Intelegeti si voi ca suntem un pic invidiosi de cat de usor va este sa gasiti o balta buna, sau chiar mai multe, cu peste mare.
...Doamne dar hidoase mai sunt bilele alea burtoase!
Nu va suparati daca mai face cate unul misto ca nu il lasam sa depaseasca masura. Intelegeti si voi ca suntem un pic invidiosi de cat de usor va este sa gasiti o balta buna, sau chiar mai multe, cu peste mare.
...Doamne dar hidoase mai sunt bilele alea burtoase!
- cristea radu
- senior
Intradevar uneori suntem invidiosi de potentialul baltilor pe care pescuiti.Ce pacat ca nu avem si noi(in zona clujului) asa balti. NUMAI BINE SI FIR INTINS
Mda...si sa vezi ce burtosi mai iasa...sper Apropo...balta are numai 40ha. Astia 2 sunt proaspeti de vreo 3 zileflorentiniuga scrie: ...Doamne dar hidoase mai sunt bilele alea burtoase!
- CaRp-HuNtEr
- membru activ
Felicitari Bruno ,pacat ca nu-i cantaresti ,ce modest esti
si sperai sa te lauzi singur ?
uite si la mine unu cantarit (12.8kg)...
si sperai sa te lauzi singur ?
uite si la mine unu cantarit (12.8kg)...
Ce-ar fi sa revenim la pescuitul celor amintiti in...sectiune(e buna si-o gluma ,dar sarata) ? E o simpla parere..Ce ziceti?
- CaRp-HuNtEr
- membru activ
alte momente bune ,am scos azi 3 crapi nu prea mari(intre 10.2 si 11.7g) dar de ajuns sa-mi fac damblaua
Felicitari, la ce i-ai prins
- CaRp-HuNtEr
- membru activ
ms ,i-am luat la B&B ,bile de 22mm (anu trecut in aceeasi perioada nu vroiau sa puna gura la bile de 22 ,doar 14-16) iar la mix am adaugat aroma ......home madecarprom scrie:Felicitari, la ce i-ai prins