boiliesuri imperial baits
Moderator: florentiniuga
- victoricarpteam
- membru activ
boiliesuri imperial baits
am deschis acest topic pentru produsele de la imperial baits deoarece am vazut pe canalele pv tv si altele ca sau extins in aproape toata europa cei de la imperial baits, produsele lor dau rezultate pe baltile noastre? ce parere aveti?
no kill&catch&release
- victoricarpteam
- membru activ
Re: boiliesuri imperial baits
imperialbaits.com daca va plictisiti si nu aveti ce face aruncati o privire , sunt sigur ca o sa va placa.astept parerile voastre
no kill&catch&release
Interesant dar pacat ca nu intelegi nimic ca este in limba germana,m-am uitat si pe catalog dar aceeasi problema.victoricarpteam scrie:imperialbaits.com daca va plictisiti si nu aveti ce face aruncati o privire , sunt sigur ca o sa va placa.astept parerile voastre
NO BEEEP....... NO PARTY
- victoricarpteam
- membru activ
cred ca au site-ul in construtie, fac ceva modificari, aveau tradus in mai multe limbi, m-am uitat si eu si nu era ca si inainte. orcum astept de la ei ceva bun, are produse de foarte buna calitate, asa ca o sa faca si pe site la fel , sunt convins. sa vedem ce o sa iasa.eu vroaim sa vad ce parere au si ceilalte despre produsele de la imperial baits , daca le folosesc si daca sunt multumiti de rezultatele optinute
no kill&catch&release
- victoricarpteam
- membru activ
- victoricarpteam
- membru activ
da e drept , dar am deschis acest topic sa il avem noi , nu sa mergem pe alte forumuri.
no kill&catch&release
- victoricarpteam
- membru activ
http://www.carp-gps.de/ELKAT/angebote/index.php. imperial face cadouri.
no kill&catch&release
Nu am gasit nimic pe gratis sa o pot considera cadou .
- victoricarpteam
- membru activ
nu ai auzit ultima se vede. gratis a murit. acum mai e doar cadou
no kill&catch&release
- victoricarpteam
- membru activ
cadouri, vorba vine... daca cumperi asta +asta iti dau asta. asa functioneaza mai nou, macar ei iti mai dau cateceva ca alti fac vinzari de o groaza de banii si nu iti da un carlig macar.LUCKY scrie:Nu am gasit nimic pe gratis sa o pot considera cadou .
no kill&catch&release
- victoricarpteam
- membru activ
se vede ca vecini nostri isi fac treaba bine, au inteles despre produsele imperial baits, si cat sunt de eficiente.aruncati o privire aici http://fishing-supermarket.co.uk/tag/imperial/
no kill&catch&release
In Ungaria sa capturezi crap la 26-28 kg nu e chiar doar un vis pentru ca au cel putin 5-6 lacuri unde exista asemenea exemplare ( Ecsedito , Merenyeihorgaszto, Nagykaloito ,Deritoto,Palotasito ) http://s-carp.hu/index.php?v=14&page=1 Pe lacul Merenye anul acesta se tine a patra editie a cupei Imperial Baits cu punctare de la 10 kg .
Un lucru care intodeauna m-a mirat ca aproape toate firmele de nada renumite din europa au cel putin 2-3 field testeri maghiari care participa la concursuri serioase si ca un paradox nu-i intereseaza campionatul mondial de crap nu organizeaza campionat national .
Un lucru care intodeauna m-a mirat ca aproape toate firmele de nada renumite din europa au cel putin 2-3 field testeri maghiari care participa la concursuri serioase si ca un paradox nu-i intereseaza campionatul mondial de crap nu organizeaza campionat national .
- victoricarpteam
- membru activ
mi-ar place sa vad concursul imperial baits. am vazut o editie pe pv tv, foarte frumos. la noi de ce nu vin oare?de ce nu fac si la noi pe ceva lac mai consacrat ?
no kill&catch&release
- victoricarpteam
- membru activ
no kill&catch&release