Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Zona Brasov
nu va fi dezghetat dar sambata viitoare DA
Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului. Daca iti place ce faci,vei avea succes
MUNTEANU BOGDAN
***CAMPION NATIONAL 2012 ***
***CAMPION NAȚIONAL 2017***
**CC CORBU**
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**
mail si se rezolva mokasece4u20 scrie:partea a doua este de cumparat de pe un site de specialitate. carp.ro sau asa ceva la vreo 35 sau 40 de ron. si cei care l-au luat nu cred ca vor sa il de-a pe da moka ca si eu l-as vrea
- Bragau Laurentiu
- senior
Sal ai partea a 2a ?Cat ma costa sa ajunga si la mine?
vreau sa fac o plimbare, mai este valabil anuntu? am inteles bine sambata 13.o3.2011 in jur de ora 12?daddy caddy scrie:pentru pescarii brasoveni "necredinciosi",sambata dupa ora12.00,se va popula balta belini(la plopi)-crap si probabil caras.sunteti asteptati cu toti sa mai clatiti ochii .ar fi pacat sa nu veniti mai ales daca va fi vreme buna!poate mai fortam si noi un pic primavara
am raspuns pe PMBragau Laurentiu scrie:Sal ai partea a 2a ?Cat ma costa sa ajunga si la mine?
dateo42 scrie:vreau sa fac o plimbare, mai este valabil anuntu? am inteles bine sambata 13.o3.2011 in jur de ora 12?daddy caddy scrie:pentru pescarii brasoveni "necredinciosi",sambata dupa ora12.00,se va popula balta belini(la plopi)-crap si probabil caras.sunteti asteptati cu toti sa mai clatiti ochii .ar fi pacat sa nu veniti mai ales daca va fi vreme buna!poate mai fortam si noi un pic primavara
Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului. Daca iti place ce faci,vei avea succes
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**
- Bragau Laurentiu
- senior
M-ai ai vreun loc in masina as vrea sa venim si eu cu Radu daca se poate?
salut Laurentiu,am vorbit cu Bela si o sa ajunga pe la 14-15,merg si eu si am 2 locuri in masina.daca te intereseaza anunta-ma.M-ai ai vreun loc in masina as vrea sa venim si eu cu Radu daca se poate
- sece4u20
- senior
sa inteleg ca dumineca viitoare se poate merge la belin la un peste ???? sau se poate si saptamana asta daca gheata pleaca mai repede ????bobo_pescar scrie:nu va fi dezghetat dar sambata viitoare DA
pentru toti cei care m-au contactat am raspuns PM. Deci s-a modificat un pic ora pentru Belin 14-15.
- daddy caddy
- senior
e batut in cuie.maine in jur de ora 14 ajunge pestele,am vorbit cu Bela acum si are confirmare.
STIL OSTIL
ENERGY CARP
ENERGY CARP
- cristibuzgo
- utilizator
o intrebare am si eu...cati km sunt pana la belin? ca as veni si eu cu masina
- Azi, draga mea, n-am pescuit nimic.
- Stiam, iubitule, ai uitat banii acasa.
- Stiam, iubitule, ai uitat banii acasa.
de unde vii ???cristibuzgo scrie:o intrebare am si eu...cati km sunt pana la belin? ca as veni si eu cu masina
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**
Eu nu pot ajunge dar ma bazez pe voi sa faceti niste poze frumoase la CRAPI .....nu lui Bela ca pe el il mai vedem
Ia-l ca-i mare!
atentie se pare ca pestii vor ajunge mai repede pe la 13 deci cine vrea sa mearga sa plece acum
SI FOARTE IMPORTANT SAMBATA VIITOARE SE VOR ADUCE CRAPI DE LA 6 LA 10 KG
SI FOARTE IMPORTANT SAMBATA VIITOARE SE VOR ADUCE CRAPI DE LA 6 LA 10 KG
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**