Si sa vezi ce o sa se scumpeasca icrelevali003 scrie:Timer , din cauza crizei financiare mondiale si pestii S-AU DAT LA FUND
Noutati (unde am pescuit)
Moderator: Coleman
Reguli forum
Nu postati aici inainte de a citi regulamentul specific pentru aceasta categorie !
Nu postati aici inainte de a citi regulamentul specific pentru aceasta categorie !
- julian mihai
- senior
Re: Noutati (unde am pescuit)
FairPlay Team
- cristea radu
- senior
Astazi am fost din nou pe Mures(zona Blaj-Mihalt).Rezultatul : albisori, lepeni, porculeni si vreo 4 avati. Scobari nici unul(din nou din pacate).Cred ca pun sculele la naftalina pana la primavara caci vad ca pe Mures nu mai are rost sa incerc,iar cu baltile sau cam gatat.FIR INTINS TUTUROR
- Margescu Romeo
- senior
Maine ma duc sa o zobesc pe cumatra stiuca la Budeasa.Nu ma invidiati nitel ?
Nu prea ...sa vedem ce zic si stiucile !Margescu Romeo scrie:Maine ma duc sa o zobesc pe cumatra stiuca la Budeasa.Nu ma invidiati nitel ?
- Margescu Romeo
- senior
Am fost ,si atat.Nu am avut nici o trasatura. O zi placuta in mijlocul naturii. ,singurul lucru de care care merita invidiat
- cristea radu
- senior
Ieri dupamiaza am plecat laTaureni(jud. Mures) la salau.Dupa ce ne-am chinuit sa prindem niste boarte pe vale (cu minciogul) a venit asa zis TAXATOR si ne-a cerut pt. 4 ore de pescuit 30 ron(taxa fiind de 30/zi).Dupa cum lam vazut si dupa cum vorbea nu era la semne ,ii lipsea vreo cateva surubele.In fine iam platit 30 ron si rezultatul a fost 1 singur salau de vreo 400 gr. pe care saracul nu lam putut salva caci a inghitit carligul.
sa vezi pe unnele balti de linga Bucuresti ca nu apuci sa te dai jos din masina si vine cu taxa. si daca spui ca vrei sa intrebi mere nu mere sa vb. cu alti pescari .primesti urmatoarea replica . DACA NU I TI COMVINE PLEACA IN P- - A MEA CA ESTE BALTA MEA
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE
- Madalin Dirla
- Veteran
Cred ca o sa dau si eu o fuga la ALBELE la un salau...................la crap sezonul pt. mine s-a incheiat!
astept un semn de la tine MDI
- Madalin Dirla
- Veteran
Cristi, nu ai venit la sedinta aseara?.........nu mai intri in club????
momentan nu am cum sa vin
- Margescu Romeo
- senior
Oare nu mai merge nimeni la pescuit ? Povestiti si voi ceva de "dintoasa " ca nu gasesc timp deloc sa merg sa o caut ! Poate ati gasito voi .Ia spuneti ce facea ?
- Margescu Romeo
- senior
Am fost astazi in Budeasa si in Bascov sa o caut pe dintoasa,am cautato vreo 3 ore dar nu a fost de gasit Stiti voi oare vreo noua reteta de cautare ?
...ia legatura cu Mos Craciun !...iti poate indeplinii o dorinta !
Timer
Daca tot esti din zona Dolj eu am avut rezultate neasteptate anul asta la Dunare in zona Zaval si la Fintinele
poate anul viitor facem ceva pescuituri impreuna
Sarbatori fericite tuturor
Daca tot esti din zona Dolj eu am avut rezultate neasteptate anul asta la Dunare in zona Zaval si la Fintinele
poate anul viitor facem ceva pescuituri impreuna
Sarbatori fericite tuturor