Problema lansete
Moderatori: gor965, florentiniuga
Problema lansete
Am si eu o problema,am cumparat acum 1an si jumatate 2 lansete de 3,60m ,si dupa 15-20 de partide normale,
de circa 12 ore,a inceput sa crape lacul de pe ele.Nefind pescar de competitie ,nu le-am folosit la capacitate maxima,cum se mai spune nu am tras de ele.Intrebarea mea este daca ,este normal sa crape sau sa fie din cauza
ca a stat in soare.Rog pe aceasta cale pe cei care cunosc un atelier,sau pe cineva care repara,care lacuieste lansete.
Eu sint din buc.si locuiesc in sector 2.VA MULTUMESC,SI VA DORESC FIR INTINS
de circa 12 ore,a inceput sa crape lacul de pe ele.Nefind pescar de competitie ,nu le-am folosit la capacitate maxima,cum se mai spune nu am tras de ele.Intrebarea mea este daca ,este normal sa crape sau sa fie din cauza
ca a stat in soare.Rog pe aceasta cale pe cei care cunosc un atelier,sau pe cineva care repara,care lacuieste lansete.
Eu sint din buc.si locuiesc in sector 2.VA MULTUMESC,SI VA DORESC FIR INTINS
Re: Problema lansete
Ce lansete ti-ai luat?(producator,model)
Nu e o problema grava.Am lansete aproape noi la care le-a crapat lacu de la inele.Nu trebuie reparate,lasa-le asa ca nu se intampla nimic.Am aceasta problema si la doua lansete de spinning.Crapaturile astea nu influenteaza cu nimic functionalitatea lasetelor.
De curiozitate,e vorba despre lansete Lineaeffe?
Nu e o problema grava.Am lansete aproape noi la care le-a crapat lacu de la inele.Nu trebuie reparate,lasa-le asa ca nu se intampla nimic.Am aceasta problema si la doua lansete de spinning.Crapaturile astea nu influenteaza cu nimic functionalitatea lasetelor.
De curiozitate,e vorba despre lansete Lineaeffe?
Este vb de prologic tournament carp dar totusi as putea sa le schimb lacul
Ai putea dar sa sti ca nu merita efortul.Intereseaza-te cat costa si o sa-mi dai dreptate.
- stefan_kwr
- Veteran
Ne mai asteptam ca lacul sa se mentina bine la lansete de 2-3 ori mai ieftine...Culmea e ca au fost niste lansete foarte bine cotate.nikusor scrie:Este vb de prologic tournament carp dar totusi as putea sa le schimb lacul
Dl.NEAMTU daca cunosteti pe cineva,va rog datimi un nr de telefon sau o adresa de contact,macar sa fac o intrebare
sa vad cam cat costa ,sa-mi fac o idee daca se merita sau nu,sau cel putin daca stiti dv,va rog sa-mi spuneti
ca-m cat ar costa
sa vad cam cat costa ,sa-mi fac o idee daca se merita sau nu,sau cel putin daca stiti dv,va rog sa-mi spuneti
ca-m cat ar costa
Dl.Stefan kwr,in legatura cu lansetele,sa stiti ca sunt niste lansete foarte bune ,din pct de vedere al actiuni
este o lanseta cu actiune semirapida,ai si distanta si placerea in dril,cel putin ptr mine.
In legatura cu lacul de pe ele ,este posibil sa fi fost si neglijenta din partea mea ,ptr ca nu le-am protejat
cum trebuie
este o lanseta cu actiune semirapida,ai si distanta si placerea in dril,cel putin ptr mine.
In legatura cu lacul de pe ele ,este posibil sa fi fost si neglijenta din partea mea ,ptr ca nu le-am protejat
cum trebuie
- stefan_kwr
- Veteran
Stiu ca aceste lansete au un blank foarte bun, si imi dau seama ca ati avut grija de ele si le-ati protejat cat ati putut (de lovituri, zgarieturi...), dar de razele soarelui nu aveti cum sa le scapati!!!
Din pacate asa este ,chiar nu stie nimeni un atelier de reparati,sau pe cineva care face asa ceva
asteptam
asteptam
Tare ciudat ceea ce spui, cunosc persoane care detin aceasta lanseta si nu am auzit asa ceva pana acuma si o au de 4 sezoane . de unde ai cumparat.o? si la ce bani ? Eu am un bat de crap la 160 ron de 3 ani si nu am patit asa ceva .Si eu detin aceste bete dar le-am cumparat acum o luna si ce pot sa zic cum sunt lucrate am ramas masca .Mi.e greu sa cred ca ai patit asa ceva . cand iti curatai lanseta cu ce o curatai dupa partida de pescuit ?nikusor scrie:Din pacate asa este ,chiar nu stie nimeni un atelier de reparati,sau pe cineva care face asa ceva
asteptam
imi poti trimite si mie poze la mihaescuandrei_81 . Chiar mai facut curios .... Sunt decojite rau ?