Bulgari de nadit
Moderator: florentiniuga
Bulgari de nadit
Domnule Florentin Iuga , va rog sa imi spuneti cu ce amestec fainos ati pudrat bulgarii de nada facuti in emisiunea din data de 1.11.2008 . Pe site nu pot sa vad emisiunea decat pana in momentul cand spuneti ca este un amestec fainos format din ................. si de aici nu mai pot sa vad . Si , ati amestecat lapte de porumb cu aroma de capsuna ?
Cei care mai stiti retete pt bulgari de nadit va rog sa spuneti .
Cei care mai stiti retete pt bulgari de nadit va rog sa spuneti .
Re: Bulgari de nadit
din cite stiu eu strot de floarea soarelui
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE
Din pacate si fisierul din arhiva se blocheaza cam in acelasi loc.
Oricum era vorba de faina de srot(de floarea soarelui) amestecata cu spartura de porumb si faina de soia.
Poate se rezolva problema si vedem si noi emisiunea.
Oricum era vorba de faina de srot(de floarea soarelui) amestecata cu spartura de porumb si faina de soia.
Poate se rezolva problema si vedem si noi emisiunea.
Nando , nu cred ca era vorba de srot , srot era in mixul care l-a pus pe naditor , era vorba de ceva fainuri .
Multumesc de raspunsuri !
Multumesc de raspunsuri !
nu te contrazic . am spus din ce tin minte
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE
Am inteles ca nu ma contrazici , dar am crezut ca nu stii si am vrut sa iti spun .
srot,spartura de porumb si faina de soia .....
- IULIAN C
- carpZone team
Da,amestec fainos din strot de floarea soarelui,spartura de porumb si faina de soia.
De retinut ca era o temperatura destul de ridicata,se putea folosi acest gen uleios,dispersia inca se facea,de aceea grija daca-l folositi in cond de apa mai rece ca s-ar putea sa se disperseze mult mai greu....niste alcool ar fi cred mai indicat pt dispersia rapida(in nada nu la pescar )
De retinut ca era o temperatura destul de ridicata,se putea folosi acest gen uleios,dispersia inca se facea,de aceea grija daca-l folositi in cond de apa mai rece ca s-ar putea sa se disperseze mult mai greu....niste alcool ar fi cred mai indicat pt dispersia rapida(in nada nu la pescar )
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
Razvane, indiferent din ce-ti faci bulgarii de nada, cel mai indicat ca intaritor este pesmetul.....si binenteles sa folosesti o catapulta smekera
Va multumesc de raspunsuri !
Fire intinse .
Fire intinse .
VREAU SI EU MAI MULTE DETALII DESPRE BULGARII DE NADIT, CAND ESTE INDICAT SA II FOLOSIM, IN CE CANTITATII.
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
serban_31 scrie:VREAU SI EU MAI MULTE DETALII DESPRE BULGARII DE NADIT, CAND ESTE INDICAT SA II FOLOSIM, IN CE CANTITATII.
Serbane, la ORICE partida se folosesc bulgarii....
- cris71tian72
- senior
Pentru a intari bulgari de nada am mai folosit pufuleti[simpli 5000 lei punga] au acelasi efect ca,cauciucul de crap
Multumesc de idee , o sa incerc la primavara .
- cris71tian72
- senior
Tot ''secretul'' este sa ii faci pulbere inainte de ai adauga in bulgari de aceia ar trebui sa fie bine uscati.