Balti cu stiuca
Moderator: mini_mic
- Adam Mihai
- membru activ
Balti cu stiuca
Va salut !
As dori si eu niste balti in care predomina rapitorul ( preferabul stiuca ) . Balti din Campia Romana , preferabil
As dori si eu niste balti in care predomina rapitorul ( preferabul stiuca ) . Balti din Campia Romana , preferabil
!!! F!R !NT!NS !!!
Re: Balti cu stiuca
dc cauti balti? cand ai la 30km neajlov e plin de stiuca si clean
- ladau_alex
- membru activ
Deci eu sunt din Arad si pentru cei care sunt de pe aci vreau sa va recomand pescaria de la Vladimirescu care este impartita in 4 balti : o balta mica plina cu crapi super mari si scoicari uriasi;o balta mare plina cu amur si crap mare ; o balta medie plina cu trestie in care se gaseste mult crap si caras iar ultima si cea mai "PESA" balta este cea cu ffff.multa stiuca . Eu merg acolo la fiecare sf. de saptamana si iarna in special am prins multe stiuci iar vara merge foarte bine crapul. Daca vreti sa dati la stiuca trebuie sa puneti doar o struna cu carlig simplu de stiuca nu foarte mare fara plumb doar cu un pestisor agatat de coada. Daca prindeti o zi buna de pescuit ar trebui sa plecati acasa cu vreo 20 kg de stiuca;) iar vara va recomand balta cea mare bogata in crap si amur;) si sa dati la pluta fixa cu o singura boaba de porumb de conserva;)
No! că faine-s bălţile aiestea. Că ce mi-ar plăcea să fie şi pă lângă Cluj măcar o baltă ca aiestea.
- nagy victor
- Veteran
Daca crezi ca nu e prea departe orasul Alesd din Bihor de locul unde stai , iti propun sa faci o vizita pe cele 3 balti recent deschise pescuitului , mai exact inainte de a intra in oras este un pod care traverseaza riul Crisul Repede, nu treci peste pod , o iei la dreapta pina ajungi la o cabanuta , acolo il gasesti pe Zoli (un baiat super dar sa nu-i spuneti ca l-am laudat).Balta de 3 ha are caras , crap si amur , o balta de 1 ha are numai craoi si o balta tot de 1 ha are stiuca.krammar scrie:No! că faine-s bălţile aiestea. Că ce mi-ar plăcea să fie şi pă lângă Cluj măcar o baltă ca aiestea.
taxa :
- 50 ron (2 crapi + caras cit poti prinde)
- 20 ron C & R (FARA PESTE)
Balta 1
Balta 2
Balta 2/3
DISTRACTIE PLACUTA SI FIR INTINS !
Pescuitul Inainte de Toate !
Cine NU Respecta Natura , NU se Respecta pe SINE !
http://pescarulbihorean.ro/
http://pescarulbihorean.ro/forum/
Cine NU Respecta Natura , NU se Respecta pe SINE !
http://pescarulbihorean.ro/
http://pescarulbihorean.ro/forum/
Si eu sunt tot din arad si caut de mult o balta cu stiuca. Care este taxa pe anul 2009?(la toate cele 4) si inca o intrebare oare se poate da si la artificiale?ladau_alex scrie:Deci eu sunt din Arad si pentru cei care sunt de pe aci vreau sa va recomand pescaria de la Vladimirescu care este impartita in 4 balti : o balta mica plina cu crapi super mari si scoicari uriasi;o balta mare plina cu amur si crap mare ; o balta medie plina cu trestie in care se gaseste mult crap si caras iar ultima si cea mai "PESA" balta este cea cu ffff.multa stiuca . Eu merg acolo la fiecare sf. de saptamana si iarna in special am prins multe stiuci iar vara merge foarte bine crapul. Daca vreti sa dati la stiuca trebuie sa puneti doar o struna cu carlig simplu de stiuca nu foarte mare fara plumb doar cu un pestisor agatat de coada. Daca prindeti o zi buna de pescuit ar trebui sa plecati acasa cu vreo 20 kg de stiuca;) iar vara va recomand balta cea mare bogata in crap si amur;) si sa dati la pluta fixa cu o singura boaba de porumb de conserva;)
- ladau_alex
- membru activ
deci cred ca taxa este de 30 ron si potzi sa dai la ce vrei si la artificiale doar nush akm dak mai ii voie la stiuca adk mai ii voie dar nu poti sa o iei acasa dar te-as sfatui sa mergi la crap ca este superb
Multumesc pentru raspuns. Voi testa balta zilele urmatoare. Fir intins!
Pai si io ma gandii, azinoapte...Dadura astia de la primaria Craiova drumu la patinoaru' din fatza Prefecturii...Cu 10 Ron intratu..Da se poa si far' de bani...Ziceam io ,ca sa-ncerc la copca noaptea ,cand sunt comunitarii betzi...Doua scule,varnisuri,ace,rame,plumbi si burghiu, sa fac copca-n patinoar...Ca nu se stie,poate-mi trage si mie frun salau,o stiuca ceva..Si ma si filmeaza astia de la regionale si ma vedetzi la lucru...Fir intins la coltzoasa...
- stefanflorin
- Veteran
am fost eu azi noapte Timer, nu manca c-au oprit muzica
Work is for people who can't fish!
- budspencer
- utilizator
si in ilfoveni balta 5 (Dambovita) e ceva stiuca,acum nu stiu cata a mai ramas ca au vandut anul asta la greu si stiuca si crap
- bebechelemen
- utilizator
SANPAUL LINGA ODORHEIUL SECUIESC
DENSITATE MARE
SARBATORI FERICITE TUTUROR
DENSITATE MARE
SARBATORI FERICITE TUTUROR
denissa
- Madalin Dirla
- Veteran
o mica intrebare......imi poate spune cineva unde ma pot duce in zilele urmatoare la un pescuit pe langa bucuresti (rapitor normal),rauri nu balti cu plata
E prima oara cand incerc acest stil de pescuit,normal nu stiu absolut nimic dar incerc....(e greu fara pescuit)
Va multumesc
E prima oara cand incerc acest stil de pescuit,normal nu stiu absolut nimic dar incerc....(e greu fara pescuit)
Va multumesc
- Madalin Dirla
- Veteran
Andu,incearca pe Arges !!Andu105 scrie:o mica intrebare......imi poate spune cineva unde ma pot duce in zilele urmatoare la un pescuit pe langa bucuresti (rapitor normal),rauri nu balti cu plata
Va multumesc