Balti cu stiuca
Moderator: mini_mic
Re: Balti cu stiuca
ms pentru raspuns,dar totusi imi poti spune o zona mai exacta sa nu plec bou si sa ma intorc vaca???si nu este tulbure apa acum?
Ms
Ms
Iti spun eu: nu te duce caine surd la vanatoare mai ales pe raurile din jurul Bucurestilor ca iei o teapa mare. Locurile sunt putine, ascunse si nu ti le spune nimeni si ca sa le cauti singurel e ca si cu acul in carul cu fan.
Nu pot sa iti recomand decat pe Neajlov de la podul Calugareni cam 1-2 km in stanga incep niste locuri mai bune dar asta nu inseamna ca si vei prinde...
Nu pot sa iti recomand decat pe Neajlov de la podul Calugareni cam 1-2 km in stanga incep niste locuri mai bune dar asta nu inseamna ca si vei prinde...
nici cand te duci pe balti de 200ron nu esti sigur ca prinzi.....eu doream/doresc sa m i se comunice unde ESTE peste si cam pe unde...si poate cu ce sa dau.atata tot....ca nu sunt genul de om care injur ca nu am prins sau etc..vreau doar sa incerc..
Pe neajlov am inteles ca merge mai mult la viu nu la artificiale..
Ms pt interes
Pe neajlov am inteles ca merge mai mult la viu nu la artificiale..
Ms pt interes
Neajlovul este inghetat la mal cam greu sa iei ceva pe cursul lui, sfatul meu incearca la baraj la Mihailesti mai exact la pietre, poti lua biban, balos si strapazan.
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
va multumesc inca o data......un site cu oameni generosi.....Noul al sa va aduca in afar de sanatate bani si fericire si capturi GIGANTE
serban tot pentru tine te intreb..se poate detalia traseul (locul) ?
La ce merge ?Este cu plata sau free?ms
ai mp cu numarul meu pentru mai multe detaliiAndu105 scrie:serban tot pentru tine te intreb..se poate detalia traseul (locul) ?
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
din nou intreb....o balta bunicica/buna de rapitor prin jurul bucurestiului cunoaste cineva?
Daca da: ma intereseaza
1.taxa
2.daca este inghetat lacul/balta
3.un nr de contact al administratorului
Va multuesc
1.taxa
Va multuesc
Anul trecut pe 31-dec mam suit in masina si am facut ocolul lumi 250 km dupa balti desghetate.Andu105 scrie:din nou intreb....o balta bunicica/buna de rapitor prin jurul bucurestiului cunoaste cineva?
1.taxa
Va multuesc
fa si tu lafel si ca speci, multumestete cu ghibort si biban.
Daca vrei sa iti miroasa mina a peste pe vremea asta.
Tel0762.865.274
iti tare multumesc larry
Anul asta nu a mai fost nimeni la stiuca?Ceva ponturi,locuri etc....?
- cristian505ro
- Veteran
[quote="poenaru c"]Anul asta nu a mai fost nimeni la stiuca?Ceva ponturi,locuri etc....?[/quote]
Acum stiuca nu mananca cam pana la sfarsitul lui martie, caci a depus icrele. Aprilie si mai sunt luni foarte bune. Balti in jurul Buc. nu prea mai sunt, doar Chiroiu 4 iti recomand, dar acolo din aprilie incepe crapul, carasul, concursuri, etc. si o sa fie mai greu de pescuit printre cei care pescuiesc la pestele pasnic. Mai poti sa incerci si pe Caldarusani. Dar nu mai este ce a fost odata....
Acum stiuca nu mananca cam pana la sfarsitul lui martie, caci a depus icrele. Aprilie si mai sunt luni foarte bune. Balti in jurul Buc. nu prea mai sunt, doar Chiroiu 4 iti recomand, dar acolo din aprilie incepe crapul, carasul, concursuri, etc. si o sa fie mai greu de pescuit printre cei care pescuiesc la pestele pasnic. Mai poti sa incerci si pe Caldarusani. Dar nu mai este ce a fost odata....
- coool_marius
- senior
cristian505ro scrie:Acum stiuca nu mananca cam pana la sfarsitul lui martie, caci a depus icrele. Aprilie si mai sunt luni foarte bune. Balti in jurul Buc. nu prea mai sunt, doar Chiroiu 4 iti recomand, dar acolo din aprilie incepe crapul, carasul, concursuri, etc. si o sa fie mai greu de pescuit printre cei care pescuiesc la pestele pasnic. Mai poti sa incerci si pe Caldarusani. Dar nu mai este ce a fost odata....poenaru c scrie:Anul asta nu a mai fost nimeni la stiuca?Ceva ponturi,locuri etc....?
Fiind pescari de stiuca , as vrea sa va cer si eu sfatul legat de un batz bun pentru stiuca .
Ce parere aveti despre Capture BLACK KNIGHT de la Trabucco ?
http://capturelures.com/img/pdf_catalog ... Series.pdf
In catalog este : 125-80-275 9’0”- 2.70 142g 2 H 15-45 10-25 9
De asemenea , ce se preteaza pentru o apa cu vegetatie abundenta , care se apropie de luciul apei ? Un vobler usor...rotativa..ceva ? Daca se poate , puteti sa lasati si un link cu produsele .
Referitor la balti de stiuca , in judeul MH sunt 2 balti foarte bune :
** Ferma piscicola de la Gruia -- unde taxa este de 8o ron / 12 h la stiuca
** Ferma piscicola de la Rotunda ( com Izvoarele ) unde taxa este de 50 Ron pe balta de stiuca ( se prinde si biban si caras mare ) .
Cea de-a doua am incercat-o sapt trecuta , cu rezultate bune . Info detaliate gasiti daca accesati linkul :
http://www.infopescar.tv/forum/balti-ia ... t5186.html
Sanatate si numai bine .
Marius
Dr.Tr.Severin
Dr.Tr.Severin
Eu am de la Capture Trabucco un bat de jig ( Horizon ) . Pot sa spun ca raportul calitate pret este excelent.
-
- Veteran
Va recomand cu incredere sa mergeti la balastiera dintre Draganescu si satul Posta sa pescuiti la stiuca si nu veti regreta.