Tehnici si momeli !
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian
- stefanflorin
- Veteran
Re: Tehnici si momeli !
offtopic :mrgreen: : mini vezi ca ciutura si fantana sunt sinonime galeata mai merge scoasa
Treaba cu sfoara nu prea cred ca e indicata, mai bine rupe decat sa ma rastoarne cu barca cu tot :shock:
Treaba cu sfoara nu prea cred ca e indicata, mai bine rupe decat sa ma rastoarne cu barca cu tot :shock:
Work is for people who can't fish!
Din ce stiu eu, cel putin in Moldova, ciutura inseamna galeata din lemn!Asa ca, Mini-mic are dreptate.
Si in Oltenia e la fel doar ca Florinache asta nu prea stie el : P.Nelutu scrie:Din ce stiu eu, cel putin in Moldova, ciutura inseamna galeata din lemn!
P.S ajunge off topicul sa trecem la discutii serioase.
are vreo preferinta in octombrie sau merge in continuare cu momeli traditionale (coropisnita,broasca,rame albe/negre,coada de rac si lipitori) ??
- cristea radu
- senior
pe langa cele ''traditionale'' in perioada asta merge bine carasul si tiparul
Domnule Cristea Niste tehnici la pescuitul somnului pe dunare (borcea) ? lipitoarea trebuie neaparat intoarsa si taiata la capatu cu ventuza? se gasesc viermi de salcie in padurea de pe brat?
- cristea radu
- senior
lipitoarea nu trebuie neaparat intoarsa, insa trebuie taiate capetele. Despre viermi nu stiu daca se gasesc caci nu am vazut ce tipuri de salcii sunt.Este probabil sa fie si dealea cu viermi.CU MULTA STIMA!!!
am inteles ca noaptea il gasim la mal si ziua in larg? sau nu am inteles eu bn?
Primul somn prins pe Borcea a fost la broscuta mica !PsiHo scrie:Domnule Cristea Niste tehnici la pescuitul somnului pe dunare (borcea) ? lipitoarea trebuie neaparat intoarsa si taiata la capatu cu ventuza? se gasesc viermi de salcie in padurea de pe brat?
Cele mai bune rezultate la somn pe Borcea si pe Dunare (anul asta ...si in general pe zona noastra ) au fost la coropisnita ,buchet de rame (de padure ,ori serpestei) si pestisor viu ...exact in ordinea asta !
am fost in delta dunarii mai exact pe bratul sf gheorghe km 48 -49.somnul a mers bine la lipitoare si tipar.am prins 7buc dar din pacate nu monstrul adica doar pina la 5km .dar e acolo il caut la anul
scuze 5kg
este imposibil ce preturi au mag.cu momelii vii din tulcea 5ron o lipitoare ,20rime negre 10ron etc.am luat o teapa cat china pt ca mam bazat ca imi cumpar de acolo momelile vii in loc sa imi duc de la mine din mag .exp - lipitoarea 0,2ron .15rime negre 2ron etc.nu mai fac greseli din astea
am mai prins un mustacios la carasel.a fost micut da asa de bine merge fript in tamaioasa demidulce
L-ai ras la mustati? Merge si-o tarie,d-aia d-avoastra,la o adica...si scade si tensiunea ...firului...sebastian scrie:am mai prins un mustacios la carasel.a fost micut da asa de bine merge fript in tamaioasa demidulce
klar ca merge da inainte de masa.cu firul nu imi fac probleme,adika am textil teflonat de 0,35 pe tot tamburul deci pot scoate si un tractor din apa