Tehnici si momeli !
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian
Re: Tehnici si momeli !
Clabuc, citeste te rog postarile de la pagina 19 si 20, din acest subiect si te vei convinge ca nu are nimeni nimic cu tine. este o simpla coincidenta de ,,substantiv''. Daca tu consideri ca te-am jignit, Iorgu, adica eu isi cere scuze public fata de tine si te rog sa le primesti. Din partea mea ai sincer tot respectul
Ocroteste natura, merita!
glumeam si eu Iorgule, mi s-a parut o coincidenta haioasa. stai linistit
- florian1954
- membru activ
Tot aşa am considerat şi eu! O glumă nevinovată
- cosmin mihut
- Veteran
Alea au fost niste povesti din care a rezultat O PRIETENIE intre mine si iorgu ...Servus Iorgule ,ce mai faci ?
MERCEDES S
Multumesc de intrebare Cosmine, toate la locul lor. Am inceput sa dau in crap, dar sunt mai timid in postari;;) Tu nu ai plecat in Norvegia parca. Astept salcamii sa infloreasca sa fac si eu niste poze cu MARIA SA REGELE BALTII Ai vreo captura anul asta?
Ocroteste natura, merita!
- cosmin mihut
- Veteran
Nu am plecat ,acum fac scoala de soferi C si E ,asta dureaza 3 luni pana ma poate baga in examen ,acum invat mecanica ,si imediat cand o sa am gradele astea pe carnet am intinso ,la peste nu am mai iesit din octombrie cand am fost ultima data in Delta,astept sa se faca 4 iunie si apoi o sa ne vedem pe Sf. Ghe.,dar despre asta mai vorbim...
MERCEDES S
succes la examen............
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
- cosmin mihut
- Veteran
Multumesc,si eu va doresc la toti numai succese in tot ceea ce faceti.Noroc...
MERCEDES S
Bine mai Cosmine si daca merem la pesti ?cosmin mihut scrie:Multumesc,si eu va doresc la toti numai succese in tot ceea ce faceti.Noroc...
Tot e bine ca nu ai zis Fir intins ca ...arcul la dormeza!
- cosmin mihut
- Veteran
Oooooo,Zamfi ,prietene pe unde ai umblat ???Ai venit cu ceva tehnici si momeli noi ?
MERCEDES S
buna asta cu arcul de dormeza
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
Tot pe aici am fost !Cu ochii pe voi! Dar la un moment dat era cam mare agitatia si am preferat sa merg la pesti decat sa postez...Pentru linistea mea...Problema este cota mare a Dunarii frate si nu stiu ce sa fac ca azi maine se deschide ... Trebuie sa invat tehnici noi la apa asta Am vrut sa plec marti spre Chilia ...dar cred ca amancosmin mihut scrie:Oooooo,Zamfi ,prietene pe unde ai umblat ???Ai venit cu ceva tehnici si momeli noi ?
la ca dai zamfi, poate te ajut cu ceva?
- cosmin mihut
- Veteran
Zamfi si eu vreau sa ma duc pe 07 iunie noaptea sa fiu pe 08 acolo,dar cu nivelul asta ridicat nu mai prea stiu ce sa fac...tu ce zici ???
MERCEDES S
unde te duci cosmine?