Tehnici si momeli !
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian
- cosmin mihut
- Veteran
Re: Tehnici si momeli !
Eu unul consider ca acest forum sa infiintat,ptr.a ne cunoaste,sfatui,asculta,a ne spune parerile pro si contra,capturi,ratari,etc.Daca gresesc scuze.Respecte.
MERCEDES S
oooo,mai omule ai inteles gresit.toate topicurile sunt concepute de noi ,de fiecare in parte,uite eu am inceput doua.nu ai gresit cu nimic,iar forumul acesta are drept scop si finalitate exact ceea ce ai subliniat tu.deci...
- cosmin mihut
- Veteran
pai ai posibilitatea in cadrul fiecarui topic sa incepi un topic nou.exista o functie TOPIC NOU. dai bataiecosmin mihut scrie:No atunci hai sa facem unu fratioare.CUM?
sebastian scrie:la sac?e prea mult?eu zic sa lasam natura cu legile ei sa isi urmeze cursul firesc.
Mai SEBI, asa zic la toate postarile de acum in colo,,poate se mai desteapta spiritul de ecologisti in cei ce citesc.
PA
macar de ar fi asa.sa iti fie gura auritaPaun Ion scrie:sebastian scrie:la sac?e prea mult?eu zic sa lasam natura cu legile ei sa isi urmeze cursul firesc.
Mai SEBI, asa zic la toate postarile de acum in colo,,poate se mai desteapta spiritul de ecologisti in cei ce citesc.
PA
Domnilor cred ca deviem de la subiectul topicului ! Ar fi bine sa revenim.
Numai bine !
Numai bine !
Corect.On ...mini_mic scrie:Domnilor cred ca deviem de la subiectul topicului ! Ar fi bine sa revenim.
Numai bine !
Sapunul de barberit! E drept ca nu se mai gaseste ,dar merge si cel de "casa".
- cosmin mihut
- Veteran
Poate raspunde vreun greblas...cosmin mihut scrie:Deci, cine a mai prins somn zilele astea?
- cosmin mihut
- Veteran
ce sunt aia greblasi? mult peste mare va ureaza prodancosmin mihut scrie:Si greblasii sunt plecati...
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
Ce bine ca nu stii!!! Sper ca nu ai avut ocazia sa-i intalnesti...Popular le mai spune si hatzari ,dar oficiali se cheama Braconieri!sorprodan scrie:ce sunt aia greblasi? mult peste mare va ureaza prodancosmin mihut scrie:Si greblasii sunt plecati...
sau in esenta FOMISTI.din pacate sunt singuri care scot ceva peste in perioada asta.chiar saptaminile trecute am vazut un somn de 12kg prins pe raul somes la grebla si culmea [paradoxul] a fost prins de un GARCEA[MILITIAN]in consecinta.....
- cosmin mihut
- Veteran
Azi am citi in ziarul libertatea ca unu a prins un somn de 92 kg. pe Dunare,il arata si in poza,uitati-va.
MERCEDES S