da e cel mai mare prins....am poze de pe balta...nu am filmulete....si pestele e in poza de la avatar de pe forum :twisted:dan _city_center scrie:asta de 26kg e cel mai mare prins de tine ai ceva poze ,filmulete,cu el pe balta ........
somn 60 kg
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian
Re: somn 60 kg
- dan _city_center
- senior
da e cel mai mare prins....am poze de pe balta...nu am filmulete....si pestele e in poza de la avatar de pe forum :twisted:[/q]Ionutz scrie:dan _city_center scrie:asta de 26kg e cel mai mare prins de tine ai ceva poze ,filmulete,cu el pe balta ........
mare rau.FELICITARI!......dar totusi e mic.
Baricada Carp Club
) hotaraste-te ,,e mare rau" sau ,,totusi e mic" =))dan _city_center scrie:da e cel mai mare prins....am poze de pe balta...nu am filmulete....si pestele e in poza de la avatar de pe forum :twisted:[/q]Ionutz scrie:dan _city_center scrie:asta de 26kg e cel mai mare prins de tine ai ceva poze ,filmulete,cu el pe balta ........
mare rau.FELICITARI!......dar totusi e mic.
- dan _city_center
- senior
e mare ptr tine(probabil) ptr mine e chiar mic...mic :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Baricada Carp Club
da da da=))=)) de unde atat de mic:))dan _city_center scrie:e mare ptr tine(probabil) ptr mine e chiar mic...mic :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
- dan _city_center
- senior
daca fac dovada unuia de......peste......26 kg ce o sa zici :? :? :? mare sau mic
Baricada Carp Club
mic domne mic....tu mai intai fa dovara:))dan _city_center scrie:daca fac dovada unuia de......peste......26 kg ce o sa zici :? :? :? mare sau mic
- dan _city_center
- senior
stai prin preajma, fi cu ochii pe revistele de specialitate si pe tv .
Baricada Carp Club
domnule dan somnul respectiv l-ati prins cumva la mandarina? va multumesc
la piersica tinere !kod scrie:domnule dan somnul respectiv l-ati prins cumva la mandarina? va multumesc
- dan _city_center
- senior
IONUTZ --- daca nu sti despre ce e vorba ,te rog nu te baga. :oops: ;KOD----mandarina=boiles din carne cu diametrul de peste 40mm?... p.s.,ne cunoastem?... [O] [O] [O]Ionutz scrie:la piersica tinere !kod scrie:domnule dan somnul respectiv l-ati prins cumva la mandarina? va multumesc
Baricada Carp Club
intamplator ma aflam in zona cand dvs ati devenit maestru in pescuitul somnului ..... felicitari si tine-o tot asa!
- ionut ciocanel
- junior
ce cirlig ai folosit de 14
- dan _city_center
- senior