ori ce sfat e bine venit din parteavoastra
cu respect si fire antinse tuturor
![Romania **==](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/55.gif)
Moderator: gor965
Cu arc naditor? Pai n-ai spus ca e mal?ala chiar ca se va scufunda de tot,ca la caderea nadei,ii ia locul malul...te-ai gandit la asta?Daca va cadea nada la impactul cu apa,deirect in mal va sta momitorul!kamon scrie:mersi jony pt sfat, ideea e ca am sondat apa in lung si an lat dar nici urma de platou fara mal, apropo cu arc naditor nu e ok?
Pai...eu cam 24 cm cred ca are palma *2 palme cat zici tu...cred ca tre' sa-l faci de 24-25 cm lungime,si neaparat sa folosesti un trilob sau plumb cat mai plat,daca n-ai nevoie de distanta,la gramaj cat mai mic...doar atat cat sa te ajute la preintepare...un 50-65 grame sa zicem ca ar fi suficient si absolut obligatoriu in afara de ceva flotant la carlig...un pufulete pe carlig...ca sa fii sigur ca sta snowmenul "cu capu' sus"...de asemenea daca nu ai nevoie de distanta mare,bagi carligul cu momeala intr-o punguta solubila,poate cu ceva micropelete sau spartura de bile....etc,dar f important sa nu uiti ca la strangerea pungutei sa lasi aer in ea cat de mult ca sa ramana pe suprafata apei si sa lase carligul sa cada usor catre substrat...cam asta ar trebui sa fie suficient,oricum...daca e sa manance...stii ca el scormona malul...insa...de obicei mai mult cei mai mici se avanta mai mult...kamon scrie:IULIANE sa zicem ca malul e de 2 palme cam ce lungime ar trebuii sa fac forfacu??
mersi pt. sfat eu cred ca ma va ajuta o sa vad maine dimineata ...IULIAN C scrie:Pai...eu cam 24 cm cred ca are palma *2 palme cat zici tu...cred ca tre' sa-l faci de 24-25 cm lungime,si neaparat sa folosesti un trilob sau plumb cat mai plat,daca n-ai nevoie de distanta,la gramaj cat mai mic...doar atat cat sa te ajute la preintepare...un 50-65 grame sa zicem ca ar fi suficient si absolut obligatoriu in afara de ceva flotant la carlig...un pufulete pe carlig...ca sa fii sigur ca sta snowmenul "cu capu' sus"...de asemenea daca nu ai nevoie de distanta mare,bagi carligul cu momeala intr-o punguta solubila,poate cu ceva micropelete sau spartura de bile....etc,dar f important sa nu uiti ca la strangerea pungutei sa lasi aer in ea cat de mult ca sa ramana pe suprafata apei si sa lase carligul sa cada usor catre substrat...cam asta ar trebui sa fie suficient,oricum...daca e sa manance...stii ca el scormona malul...insa...de obicei mai mult cei mai mici se avanta mai mult...kamon scrie:IULIANE sa zicem ca malul e de 2 palme cam ce lungime ar trebuii sa fac forfacu??