Pescuitul la Crap in Jud.CONSTANTA...si nu numai.
Moderator: gor965
- misu_sipanu
- Veteran
Pescuitul la Crap in Jud.CONSTANTA...si nu numai.
Deschid acest topic pentru pescarii de crap din CONSTANTA cit si pentru cei ce viziteaza sau vor informatii despre locatiile din Constanta.
Va rog toate comentariile sa fie in limita decentei.fara atacuri la persoana.sa cuprinda informatii exacte si utile.
Multumesc moderatorilor pt.ajutor. FIRE INTINSE .
Va rog toate comentariile sa fie in limita decentei.fara atacuri la persoana.sa cuprinda informatii exacte si utile.
Multumesc moderatorilor pt.ajutor. FIRE INTINSE .
Re: Pescuitul la Crap in Jud.CONSTANTA...si nu numai.
felicitari pentru idee maestre ! ! !
Cojocaru Radu
- yorasta
- membru activ
felicitari nea misu. deci pe unde ati prin crap in judet??? in afara de metro
Pestele care lupta impotriva curentului….moare electrocutat.
- Ion Mironov
- Partener
yorasta scrie:felicitari nea misu. deci pe unde ati prin crap in judet??? in afara de metro
pe la real....si binenteles in acvariile care le are in magazin......
ps: prezentari mai dese la boilies de strawberry.....specia vizata sunt rechinii
- misu_sipanu
- Veteran
Hm,ma lasati sa incep.ok...cel mai mult crap l am prins la Zarguzon dar numai plantat.si numai la porumb.Toate incercarile cu boiles au dat gres.Nici nu am insistat pre a mult dar ....tot la porumb e baza.La 23 August bazinul doi daca nu il incurc eu a fost singura locatie unde am prins alternativ,cind la boiles cind la porumb,deasemenea tot plantat.Mentionez,ca fundul este foarte milos,deci va trebuie metode de pescuit pe mil .Alta locatie ar fi 6 Martie dar populatia de crap mi s a parut a fi de marimi sub standard adica pina in 2kg.cel putin asa am prins eu si tot plantat.Ca momeala tot porumb preparat,cu mentiunea ca a venit mai repede pe nada si dupa cea intrat a tras incontinuu.
Amenajarea care mi a placut cel mai mult si la care se poate pescui in regim competitie,adica cu toate dichisurile si mantocariile este RIG balta pe care se si organizeaza Cupa Rig.Aici pestele raspunde la toate exigentele unui pescar de crap,boilesul este acceptat ca hrana.Personal nu am prins mai mare de 5kg.
Astept vesti daca s a prins pe Tibrin..............Fire intinse.
Amenajarea care mi a placut cel mai mult si la care se poate pescui in regim competitie,adica cu toate dichisurile si mantocariile este RIG balta pe care se si organizeaza Cupa Rig.Aici pestele raspunde la toate exigentele unui pescar de crap,boilesul este acceptat ca hrana.Personal nu am prins mai mare de 5kg.
Astept vesti daca s a prins pe Tibrin..............Fire intinse.
- yorasta
- membru activ
ieri mia zis cineva 4 crapi in 2 zile si acum 1 saptamana 10 crapi in 24 de ore pe balta mica la tibrinu
- misu_sipanu
- Veteran
Tinind cont ca este in bataie cred ca e bine.vreau sa ma duc cu niste prieteni,la Tibrin dar mai asteptam,daca am ceva vesti va anunt.Cei care au legitimatii la balta Alimanu,a inceput binisor...dar numai dulapi
- yorasta
- membru activ
ieri am iesit pe canalul dunare marea neagra la un oblete si spre uimirea mea am prins niste pesti cred ca mrene sunt pun poze sa va dati si voi cu parerea binenteles le-am eliberat
Zi-i si tu ca ai fost la o stiuca ,sa dai cu artificiale si ti-a intrat niste mrene ...rapitoare !yorasta scrie:ieri am iesit pe canalul dunare marea neagra la un oblete si spre uimirea mea am prins niste pesti cred ca mrene sunt pun poze sa va dati si voi cu parerea binenteles le-am eliberat
Sper ca ai eliberat mrenutele alea... Abia astept sa inceapa sezonul la Dunare la Oltina, singura problema sunt tantarii. Imi dau fiori cand ma gandesc ca sunt puhoi!
- misu_sipanu
- Veteran
Da sint mrene,da nustiu sa mai fi ,auzit pe cineva sa prinda.Cit despre tintari,e blestemul verii
- yorasta
- membru activ
nu serios la obleti am dat am prins si azi si le-am eliberat pe toate si mai erau ceva asemanatori dar aveau doar doua mustati gen cum are crapu. nu stiam ca mrenele sunt rapitoaregor965 scrie:Zi-i si tu ca ai fost la o stiuca ,sa dai cu artificiale si ti-a intrat niste mrene ...rapitoare !yorasta scrie:ieri am iesit pe canalul dunare marea neagra la un oblete si spre uimirea mea am prins niste pesti cred ca mrene sunt pun poze sa va dati si voi cu parerea binenteles le-am eliberat
@yorasta
eu n-am zis ca mreana e peste rapitor...doar ca-i inca prohibitie la peste pasnic !
eu n-am zis ca mreana e peste rapitor...doar ca-i inca prohibitie la peste pasnic !
- stefanflorin
- Veteran
astia ultimii sunt porcusori, momeala excelenta pt salau sau pt mamica mrenutelor din pozele precedente care daaaa haleste si pesti.
Work is for people who can't fish!
Da' ce nu mananca mreana !...e peste omnivor...de fapt are gusturi alese ,daca ne gandim ca o prinzi la branza topita si cascaval !stefanflorin scrie:astia ultimii sunt porcusori, momeala excelenta pt salau sau pt mamica mrenutelor din pozele precedente care daaaa haleste si pesti.
Prima prinsa pe Dunare a tras la coropisnita ...nu va spun ce soc am avut cand in loc de somn am vazut prin apa ceva argintiu , cu solzi ,ca un crap mai lunguiet !