Desi pe fondul oboselii dusa la limita...,2 zile la 35 grade sub soare si prostia si mai mare...cateva beri..nu e o scuza,insa nu stiu ce anume ai luat in nume de rau,nu a fost o jignire,cel putin nu cu intentie!nini scrie:sa incep cu un citat de al tau Iuliane:IULIAN C scrie:Da,intr-adevar a fost ceva de vis...prin "totunitarul" creat de toti cei ce ne-am aflat acolo!
Am privit cu totul si cu totul alti ochi lucrurile,determinat fiind de atmosfera creata acolo,am vazut ca oamenii astia chiar trateaza pe toata lumea egal,nu te fac sa te simti stanjenit ci dimpotriva....
Merg cu inima deschisa de acum,si am inceput sa "bajbai" cat de cat si in pescuitul crapului...am prins 4 bucati(desi nu multi,pentru un incepator e totusi bine,zic eu)!
Ai de invatat multe de la oamenii cu care am fost eu acolo,in primul rand lectii de comportament,spirit de echipa in tot ceea ce fac dansii si nu in ultimul rand despre pescuit!
Sper sa mai am ocazia asta,chiar a fost o zi,o partida...la sfarsitul ei chiar o aventura pe cinste!
(Prietenii stiu de ce....
Le multumesc tuturor celor ce au fost acolo dar si celor care m-au sprijinit de la distanta si pe care inca nu i-am cunoscut dar sper sa se intamle asta!!
"Ai de invatat multe de la oamenii cu care am fost eu acolo,in primul rand lectii de comportament,spirit de echipa in tot ceea ce fac dansii si nu in ultimul rand despre pescuit!"
Urat din partea ta, comportamentul fata de mine la Peris, dar asa este, omul uita intotdeuna de unde pleaca.
Din pacate nu ma asteptam si am fost surprins de comportamentul tau, datorita acestui fapt scriu aici. Poate cu ocazia aceasta o sa mai inveti cate ceva. Sincer... chiar imi pare rau ca m-am inselat in priviinta ta.
Iti doresc numai bine si "sistemul de valori sa nu i-l mai schimbi niciodata"
ps. mai rau ca nu eram singur pe acolo
De gresit am gresit e clar,ca nu te-ai suparat degeaba....cere-mi explicatii,le voi da,insa ce mi-ai zis tu nu am inteles ce a vrut sa insemne...
Sunt multe lucruri pe care ar trebui sa le stii...multe care ar trebui sa mi le spui...chiar si sub forma de dojana(apropo-n-am uitat absolut nimic din ce mi-ai spus in 2008...NIMIC!)
Imi cer scuze public,sper sa le accepti,si daca nu e din nou cu deranj,si esti amabil,spune-mi unde am gresit sa nu mai repet pe viitor,ori pe privat,ori chiar aici,ca din moment ce am gresit....suport consecintele!
REPET:NU STIU CE A INSEMNAT VORBA AIA SI NICI CE TE_A FACUT SA TRAGI ACESTE CONCLUZII>>>