.........Dan Pescarul scrie:Este platica toata ziua, dar mai greseste si omul, ........
Pescuit de primavara
Moderator: gor965
Re: Pescuit de primavara
- stefanflorin
- Veteran
Eu sunt putin miop si m-a furat peisajul cu lebedele(deformare profesionala, eu stand o perioada in Austria ) de am confundat pestii.
Scuze.
Scuze.
Salut. Nicu Sarpe, Imaginile sunt relativ frumoase(tremurate) dar lipseste subiectul principal Pestele ! Persevereaza si nu te da batut numa asa vei avea peste si imagini frumoase.Numai bine. Mircea13
Am dreptul sa am alta parere decat dvstra!
Foarte frumos, si eu visez de mult la un pescuit la platica, dar nu stiu unde ash putea prinde asha ceva...
Fire intinse la toata lumea!
Fire intinse la toata lumea!
Eu ii vreau, dar ei.....mai greu
o sa prind si peste la urmatoarele partide ...fire intinse tuturor
Esox Club
nu stiu daca este vre o balta in care sa se prinda peste calumea la inceputul sezonului dar eu ati doresc fir intins
Ieri,ca un preambul la ziua de 9Martie(a barbatilor) mi-am facut un mic cadou:o iesire la pescuit..Prima locatie-Fantanele(Dj)..Am stat pana la ora 10..cand au venit doi mameluci(paznici) si au zis ca din ziua respectiva se plateste taxa(50 ron)..Mai trecusera pe acolo de doua ori si n-au zis nimic,referitor la taxare(pana ieri nu s-a platit) .Ne-am suparat,le-am zis ca puteau sa spuna la prima ora,cand au trecut pe langa noi,asa ca am strans si am plecat la Bistret..Sa nu uit..La Fantanele am prins doar un carasel la lanseta..Am incercat si cu o prajina de 7m(cumparata acum o sapt) care s-a rupt la prima mea lansare..Bine ca-i in garantie...La Bistret ,am dat vis-a-vis de cariera ,pe canal...Am incercat cu tot felul de momeli-mamaliga,viermusi,rama..Cativa carasei ca degetul de mari si ghiborti..Un singur ciortan ratacit(cam de 700g) la un vecin, in dreapata mea...Cam asta a fost..Fir intins!
Sa-mi tineti pumnii…!Maine merg la pescuit la Leu(balta mica)..Taxa bunicica-10 lei(cred ca nici peste nu da)…Facui mamaliga cu miere si faina ,amestecata cu canepa fiarta(nu indiana,mey)..Cumparai viermisori(o cur..tiuta) inca o cur..tiuta de rame si un borcan cu porumb conservat…Sunt al reacu,deci..Fir intins,timer!
ps/La Fantanele acu' o sapt. am prins un ...carasel...si-un rac
ps/La Fantanele acu' o sapt. am prins un ...carasel...si-un rac
Sa ne spui si noua ce ai facut ca daca se poate pescui in prohibitie as merge si eu marti ca sint liber
Balta frumoasa ,dar pacat ca nu-i bine gestionata..(primaria din Leu se ocupa).In plus,e doar la 20 Km de Craiova...N-am prins decat 1Kg de carasel(o ora a tras mai bine) ,unul la lanseta ,restul la prajina..E o balta de caras,dar bucati ,chiar mai mici de palma..Ciortan n-am auzit ca s-ar prinde..Taxa e de 10Ron...Din 18 Apr. inchide primaria pescuitul ,pe timpul prohibitiei..Cam asta,fir intins!cosmake scrie:Sa ne spui si noua ce ai facut ca daca se poate pescui in prohibitie as merge si eu marti ca sint liber
Scuze,se-nchide pescuitul pe data de 21 Aprilie...Mea culpa!timer scrie:Balta frumoasa ,dar pacat ca nu-i bine gestionata..(primaria din Leu se ocupa).In plus,e doar la 20 Km de Craiova...N-am prins decat 1Kg de carasel(o ora a tras mai bine) ,unul la lanseta ,restul la prajina..E o balta de caras,dar bucati ,chiar mai mici de palma..Ciortan n-am auzit ca s-ar prinde..Taxa e de 10Ron...Din 18 Apr. inchide primaria pescuitul ,pe timpul prohibitiei..Cam asta,fir intins!cosmake scrie:Sa ne spui si noua ce ai facut ca daca se poate pescui in prohibitie as merge si eu marti ca sint liber
- ladau_alex
- membru activ
Ieri 17.04 am fost pe crisul alb in zona Varsand si am prins la rame si viermi carasi frumusei dar parca erau mortzi:)) nici nu vedeam cand tragea am mai prins lipusi la carlig mic si fir de 14 si surpriza cea mare a fost prinderea unui ciortn la buchet de rame:D bine este adevarat k ieri au fost afar vreo 25 de grade