P -ASTA, ATI VAZUT-O ?
Moderator: gor965
- misu_sipanu
- Veteran
Re: P ASTA ATI VAZUT-O
corect cu mecanica cu semnalele pe care le emite un crap intepat cu cautarea hranei din adinc spre intinsura ................dar parca prea curat si aranjat este "relieful" substratul fara buruieni....................?
- fazakas ioan
- membru activ
e buna filmarea ( am mai vazut-o) asta ne ajuta sa vedem cum facem monturile ca ce aveau ei nu mi se parea buna.
Daca asa continua vremea atunci putem in 3 saptamani sa iesim la apa. Dulapi nu vor fi dar ceva "noptiere" se vor putea deja prinde. Trebuie doar sa stim sa le trezim sau dezmorti apetitul cu ajutorul esterilor si AE cu niste capsuni.cris71tian72 scrie:Foarte frumos filmul dar cind vad ''dulapi'' mi-se pare ca iarna nu se mai terminaaaaaaaaaaa
- bujor marius
- senior
kamsin scrie:Daca asa continua vremea atunci putem in 3 saptamani sa iesim la apa. Dulapi nu vor fi dar ceva "noptiere" se vor putea deja prinde. Trebuie doar sa stim sa le trezim sau dezmorti apetitul cu ajutorul esterilor si AE cu niste capsuni.cris71tian72 scrie:Foarte frumos filmul dar cind vad ''dulapi'' mi-se pare ca iarna nu se mai terminaaaaaaaaaaa
apropo ce credeti ca nada o sa mearga cel mai bine in promavara aroma, boiles, etc
- cris71tian72
- senior
Eu am sa incerc solubile de la senzor ,boabe de porumb dar si la viermusi.
Eu mi-am preparat o papica bunicica de cam o lna si am pus-o pe dulap sa se "prinda"
Am pus miere, seminte e dovleac, smochine, porumb bonduelle marunt, vitamina PP (palinca de prune), ulei de masline si scortisoare.
Abia astept sa o incerc.
Am pus miere, seminte e dovleac, smochine, porumb bonduelle marunt, vitamina PP (palinca de prune), ulei de masline si scortisoare.
Abia astept sa o incerc.
- mascasancosmin
- junior
e tare filmul inveti ceva de acolo daca ai ochi bun e frumos si ma trec transpiratiile cand vad asa ceva abia astept sa vina timpul
TOT TIMPUL AI CEVA DE INVATAT DE LA ALTI PESCARI NU/????