naditorul si autoanteparea
Moderator: gor965
- Madalin Dirla
- Veteran
Re: naditorul si autoanteparea
Dane, sunt gata momitoarele??maine vreau sa trec pe la magazin sa iau si eu cativa plumbi vreo 15 buc ...
- Dan Mitranescu
- Partener
Am bagat astazi in lucru 500 de bucati . Am promisiuni ca miercuri dimineata sunt gata.MDI scrie:Dane, sunt gata momitoarele??maine vreau sa trec pe la magazin sa iau si eu cativa plumbi vreo 15 buc ...
Un PM cu adresa magazinului,se poate?
- Dan Mitranescu
- Partener
Daca tot am ajuns la reclama sa merg pana la capat :costelino scrie:Un PM cu adresa magazinului,se poate?
Calea Rahovei nr.356 , Bl. 16 , sc.1, parter , sector 5.
- Ion Mironov
- Partener
Dan Mitranescu scrie:Daca tot am ajuns la reclama sa merg pana la capat :costelino scrie:Un PM cu adresa magazinului,se poate?
Calea Rahovei nr.356 , Bl. 16 , sc.1, parter , sector 5.
de ce nu.....
- iulian petre
- Veteran
la ce ora deschizi magazinul ?
ps. ma asez de marti seara la rand
ps. ma asez de marti seara la rand
As avea si eu o nedumerire ,de ce trebuie sa fie neaparat o montura in-line cu momitor ? Ce ne impiedica sa punem momitorul pe un lead core si sa continuam cu o montura elicopter ? Sint inca la servici , dar am sa va postez miine o astfel de montura .
- Marian Constantin
- Veteran
Dan Mitranescu scrie:Am bagat astazi in lucru 500 de bucati . Am promisiuni ca miercuri dimineata sunt gata.MDI scrie:Dane, sunt gata momitoarele??maine vreau sa trec pe la magazin sa iau si eu cativa plumbi vreo 15 buc ...
dane ,
30 bucati sunt ale mele ...
la cercani , numai cu tipul asta de momitoare am prins ...
- george-alexandru
- Veteran
iti dau un singur argument,montura in line=cea mai rapida auto inteparevali003 scrie:As avea si eu o nedumerire ,de ce trebuie sa fie neaparat o montura in-line cu momitor ? Ce ne impiedica sa punem momitorul pe un lead core si sa continuam cu o montura elicopter ? Sint inca la servici , dar am sa va postez miine o astfel de montura .
- Madalin Dirla
- Veteran
DANE, mai pune inca 15 peste alea 15(30 buc)...........miercuri vin sa le ridic .
- faraon tudor
- membru activ
Montura care ati aratat-o este o montura simpla semiculisanta si intradeva are autointepare dar nu se compara cu autointeparea monturilor care le-ati folosit la concursul din iarna. Asa ca aici trebuia umblat la opritorul din spatele tubului rigid sa se poate elibera crapul de montura
- faraon tudor
- membru activ
[quote="faraon tudor"]Montura care ati aratat-o este o montura simpla semiculisanta si intradeva are autointepare dar nu se compara cu autointeparea monturilor care le-ati folosit la concursul din iarna. Asa ca aici trebuia umblat la opritorul din spatele tubului rigid sa se poate elibera crapul de montura[/quo
montura simpla semifixa scuze
montura simpla semifixa scuze
- Dan Mitranescu
- Partener
Nici nu se pune problema opritorului in spatele tubului rigid.faraon tudor scrie:Montura care ati aratat-o este o montura simpla semiculisanta si intradeva are autointepare dar nu se compara cu autointeparea monturilor care le-ati folosit la concursul din iarna. Asa ca aici trebuia umblat la opritorul din spatele tubului rigid sa se poate elibera crapul de montura
Eu in iarna am facut o improvizatie bagand scobitori pe tub. Era perfect regulamentar, eliberarea fiind sigura in caz de ruptura, dar nu erau foarte bune legat de "autoantepare" deoarece firul de la inaintas isi facea joc in timp si culisa destul de usor pe langa scobitoare.Acum am rezolvat aceasta problema (vezi ex. de la inceputul topicului).
- Dan Mitranescu
- Partener
Eu cred ca cel mai important argument in acest caz pentru montura culisanta fata de cea elicopter este faptul ca la caderea in apa acul ramane deasupra momitorului ,sau in mica gropita facuta de acesta in namol.george-alexandru scrie:iti dau un singur argument,montura in line=cea mai rapida auto inteparevali003 scrie:As avea si eu o nedumerire ,de ce trebuie sa fie neaparat o montura in-line cu momitor ? Ce ne impiedica sa punem momitorul pe un lead core si sa continuam cu o montura elicopter ? Sint inca la servici , dar am sa va postez miine o astfel de montura .
La montura elicopter acul este tras in cadere dupa momitor si se infige in mamol destul de departe de acesta.Este clar ca pestele vizeaza intotdeauna momitorul si o sa ajunga la ac destul de tarziu.
Momitor pierdut , nu folositi ?