Fir intins
![nailbitting :-SS](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/42.gif)
Moderator: gor965
salut...incearca mamaliga lu' Mitranescu la care iti poti adauga tu lapte de porumb cu aroma de capsuna...iesi mult mai ieftinAurelian24 scrie:Salutare , am si eu o rugaminte la domnii mai experimentati de pe acest forum in legatura cu o nada pentru pescuitul pe ape reci cum este acu primavara . Ce ar trebui sa contina si nu trebuie sa fie neaparat pentru boilies . Am mai citit pe forum ca merg aromele de fructe sau fructe cu carne insa nu prea sunt lamurit in privinta asta .
Fir intins
Aurel,sfatul meu este sa mergi pe un mix de fructe in amestec cu faina de peste,niste grau si porumb fiert, partea lichida, adaugi lapte de porumb 50%+50% apa,csl.................si gata ..........fir intins!!Aurelian24 scrie:Salutare , am si eu o rugaminte la domnii mai experimentati de pe acest forum in legatura cu o nada pentru pescuitul pe ape reci cum este acu primavara . Ce ar trebui sa contina si nu trebuie sa fie neaparat pentru boilies . Am mai citit pe forum ca merg aromele de fructe sau fructe cu carne insa nu prea sunt lamurit in privinta asta .
Fir intins
mare intrebare ai pus......te-ai gandit mult?papi scrie:Totusi care-i reteta la mamaliga lui Mitranescu?
Este destul de logic ce spui.Poti te rog sa fii putin mai explicit?Care parte din stuf folosesti?Ce inseamna cocioc?cossty scrie: Ca momeala folosesc aceleasi boabe pe fir de par (2-3 boabe) sau, de cand am vazut la un pescar de langa mine, pun o bucata de cocioc crud (stuf, papura) de pe balta.
Este destul de logic ce spui.Poti te rog sa fii putin mai explicit?Care parte din stuf folosesti?Ce inseamna cocioc?[/quote]Carphunting scrie:[quot="cossty"]
Ca momeala folosesc aceleasi boabe pe fir de par (2-3 boabe) sau, de cand am vazut la un pescar de langa mine, pun o bucata de cocioc crud (stuf, papura) de pe balta.