hrana naturala
Moderator: gor965
hrana naturala
care este hrana naturala a crapului pe o balastiera ,luciu=7ha,stuf aprox 100mp,substrat =balast.e mult peste si f mare.
Re: hrana naturala
Scoici ,melci ,raci ,larve... iar exemplarele f.mari mananca uneori chiar si pestisori mai mici !
- joga petre
- membru activ
din experienta mea(pescuiesc de 3 ani pe o astfel de apa)hrana nat e constituita din melci si scoici(mai putin)si merge o nada dulce(capsuna,scopex) sa nu incerci nada pe baza de squid sau scoica
anul ce tocmai a trecut am vazut lacul secat si am ramas uimit de milioanele de cochilii de melci ramase pe uscat
despre substrat iti spun ca e pamant tare aproape in totalitate si te sfatuiesc sa cauti platourile(pt mine au fost cele mai productive) si apa mica(1-1,5m) si o sa fii surprins de rezultate
anul ce tocmai a trecut am vazut lacul secat si am ramas uimit de milioanele de cochilii de melci ramase pe uscat
despre substrat iti spun ca e pamant tare aproape in totalitate si te sfatuiesc sa cauti platourile(pt mine au fost cele mai productive) si apa mica(1-1,5m) si o sa fii surprins de rezultate
pescuiesc acolo de 2 ani si am prins cel mai bine pe squid,moster crab si salmon.epamint tare unde au terminat de excavat in rest e balast.am prins pe balast si pe panta ,apa de 2m resp de 3-4m.o sa incerc si scopexjoga petre scrie:din experienta mea(pescuiesc de 3 ani pe o astfel de apa)hrana nat e constituita din melci si scoici(mai putin)si merge o nada dulce(capsuna,scopex) sa nu incerci nada pe baza de squid sau scoica