Crapul
Moderator: gor965
- cris71tian72
- senior
Re: Crapul
Cu fire noi [de 0,22] cu boilesuri noi[ meteor] cu bete noi[chub] cu mulinete noi[tica abys] etc.l
Frumoooos, frumoooos..
ce parere aveti despre batul de 3.90 excelent carp din 3 tronsoane?....
Clubul Sportiv Overten
Always C&R
Always C&R
- CaRp-HuNtEr
- membru activ
@zsolti crap
bine ca ai prins doar 3 pe 2008
bine ca ai prins doar 3 pe 2008
- alex_mures
- membru activ
Razvane
e inca pusti cu timpul va invata...iarna e lunga are mult de citit sa speram ca va baga cate ceva la bibilica
PS tonyboss
superbe exemplare de Sisterea
e inca pusti cu timpul va invata...iarna e lunga are mult de citit sa speram ca va baga cate ceva la bibilica
PS tonyboss
superbe exemplare de Sisterea
Fane ,avem rubrica speciala ptr. discutii despre scule !fanefish scrie:ce parere aveti despre batul de 3.90 excelent carp din 3 tronsoane?....
Vezi aici !
imi cer scuze inca o data sunt nou nu va suparati pe minegor965 scrie:Fane ,avem rubrica speciala ptr. discutii despre scule !fanefish scrie:ce parere aveti despre batul de 3.90 excelent carp din 3 tronsoane?....
Vezi aici !
Clubul Sportiv Overten
Always C&R
Always C&R
Nu e nici o problema !fanefish scrie: imi cer scuze inca o data sunt nou nu va suparati pe mine
@Tonyboss
In ultima poza ,locul de pe partea cu padurea e tare frumos ! E un cort acolo s-au mi-i se pare mie ?
ce se vede in fundal la ultima poza e o peninsula dar in partea opusa (cea cu padurea mai erau 2 nebuni ca mine la -5 grade cu corturile inghetate) nu cred ca lea parut rau caci au prins sii ei bine.
BALTA HOTARESTE CAND CUI SI CAT
- alex_mures
- membru activ
@Alex
Sub prima poza scrie : Crapi de Noiembrie !...anul 2008 ,probabil !
Sub prima poza scrie : Crapi de Noiembrie !...anul 2008 ,probabil !
noiembrie este dar am prins cateva bucati si in 13-16 decembrie dar nu leam facut poze doar la 1 ca nu aveau doar 2-4 kile. dar a fost o partida exceptionala alaturi de amicul meu buzneanu ciprian zis (cainele) din arad .pur si simplu ma eclipsat cu numarul de trasaturi pe care lea avut dar repet doar ciortan si doi mai mari parcati in butuci.incredibila partida de decembrie care sa petrecut la un gulas facut la fata locului si cu nelipsitul si renumitul (dip) palinca de bihor. sanatate tuturor!
BALTA HOTARESTE CAND CUI SI CAT
- liviu_neacsu
- membru activ
Buna ziua,tonyboss scrie:noiembrie este dar am prins cateva bucati si in 13-16 decembrie dar nu leam facut poze doar la 1 ca nu aveau doar 2-4 kile. dar a fost o partida exceptionala alaturi de amicul meu buzneanu ciprian zis (cainele) din arad .pur si simplu ma eclipsat cu numarul de trasaturi pe care lea avut dar repet doar ciortan si doi mai mari parcati in butuci.incredibila partida de decembrie care sa petrecut la un gulas facut la fata locului si cu nelipsitul si renumitul (dip) palinca de bihor. sanatate tuturor!
sunt de curand aici, printre voi Vreu sa plec in delta pe 12 sau 13 februarie pentru 4 zile. Sper sa ma ajute vremea!!!! Credeti ca am vreo sansa sa dau de mustacios????
- cristea radu
- senior
De ce nu?Pai intruna din emisiunile mai vechi Florentin si prietenii prindeau si in ianuarie undeva pe langa Crisan(pe canale adiacente nu pe navigabil)