crap
Moderator: gor965
- jago_attila
- utilizator
crap
daca stie cineva sa-mi spuna de ce nu mai mananca crapul de vreo 3 saptamani incoace pe nici o balta din jurul judetelor maramures salaj satu-mare? oare din cauza vremii si aici vorbesc nu de un lac ci de vreo zece?????
- Madalin Dirla
- Veteran
Re: crap
Poate nu i-ai dat ce ii place crapului.......................chiar daca vremea s-a mai racit crapul tot mai papa (cel putin in jurul Bucurestiului).....................fir in drill!!jago_attila scrie:daca stie cineva sa-mi spuna de ce nu mai mananca crapul de vreo 3 saptamani incoace pe nici o balta din jurul judetelor maramures salaj satu-mare? oare din cauza vremii si aici vorbesc nu de un lac ci de vreo zece?????
- CaRp-HuNtEr
- membru activ
sant mai multi factori ,primul si cel mai important este daca a fost o schimbare brusca de vreme ,adica daca a scazut temperatura brusc, iar daca asta e cazul si temperatura a ramas aceeasi timp de 4-5 zile(suficient sa scada temperatura apei)atunci crapul se baga la adancimi mai mari 5-6m si mai mult ,in cazul asta nu trebuie sa mai nadesti mult 1 a 2 kg de bile pe sap sau ma rog cu ce dai tu si foarte bine raspandite si sa pescuiesti macar cu o lanseta la adancime mai marejago_attila scrie:daca stie cineva sa-mi spuna de ce nu mai mananca crapul de vreo 3 saptamani incoace pe nici o balta din jurul judetelor maramures salaj satu-mare? oare din cauza vremii si aici vorbesc nu de un lac ci de vreo zece?????
Incearca cu horinca de-a voastra , poate se mai dezmortestejago_attila scrie:daca stie cineva sa-mi spuna de ce nu mai mananca crapul de vreo 3 saptamani incoace pe nici o balta din jurul judetelor maramures salaj satu-mare? oare din cauza vremii si aici vorbesc nu de un lac ci de vreo zece?????
In anotimpul rece este cel mai indicat sa lasi semintele acasa. Crapul are acuma nevoie de proteina si grasime, nu de hidrati de carbon. Asa ca bile de calitate, si ai sa prinzi si acuma
- CaRp-HuNtEr
- membru activ
frumos si la obiect ....''raspunsul''... tau ,FELICITARI silviusilviu_cr scrie:Incearca cu horinca de-a voastra , poate se mai dezmortestejago_attila scrie:daca stie cineva sa-mi spuna de ce nu mai mananca crapul de vreo 3 saptamani incoace pe nici o balta din jurul judetelor maramures salaj satu-mare? oare din cauza vremii si aici vorbesc nu de un lac ci de vreo zece?????