boiliesuri

lansetistii, de la carpfishing la feeder

Moderator: gor965

Alexandru
membru activ
membru activ

Re: boiliesuri

Mesaj de Alexandru » 28 Ian 2009, 16:06

Mare dreptate are cu pastratul in sare, tin si 2-3 ani fara sa dauneze nimic.

freecarp
utilizator
utilizator

Mesaj de freecarp » 28 Ian 2009, 16:59

Pastratul in sare este ok!
pentru mine insa nu se merita, eu le folosesc proaspete si ce raman le deshidratez.
Pentru Bruno insa si alti producatori de nade, este o metoda simpla ieftina si buna! de ce?
Pentru Bruno si alti producatori de nade nu se merita sa faca ca mine 2-5kg de bile la o tura pentru ca pe urma are mai mult de lucru sa curete masina si carnatarul! asa ca el face in cantitati mari!
a doua ar fi: dfe cate ori mergeam pe la el se tot plangea ca nu mai are loc in congelator :)) !
aici intervine si problema daca se strica congelatorul, sau se ia curentul!
asa ca o metoda mai simpla si buna ca pastratul in sare nu e! inafara de conservanti.
sare se baga oricum in bile ptr. intensivicarea aromelor!

carprom
senior
senior

Mesaj de carprom » 28 Ian 2009, 19:03

freecarp scrie: Pentru Bruno si alti producatori de nade nu se merita sa faca ca mine 2-5kg de bile la o tura pentru ca pe urma are mai mult de lucru sa curete masina si carnatarul! asa ca el face in cantitati mari!
a doua ar fi: dfe cate ori mergeam pe la el se tot plangea ca nu mai are loc in congelator :)) !
Si cine ma ajuta sa fac loc in congelator cind veniti pe la mine :))
Imagine

neo_galati
junior
junior

Mesaj de neo_galati » 24 Feb 2009, 10:05

Am si eu o intrebare pt. domnul Iuga.
Urmarind retrospectiva emisiunilor pe CarpZone, am vazut o reteta in care foloseati "proteina lactica", si ati afirmat ca se gaseste la magazine de "muschilosi". K. Am tot intrebat dar toti au spus ca e probabil vorba de caseina. Asa e?

martinik
membru activ
membru activ

Mesaj de martinik » 25 Feb 2009, 08:20

Proteina din lapte

Zerul
Proteinele extrase din zer sunt ieftine(zerul este un produs rezidual in fabricarea branzei) si in acelasi timp au un profil de aminoacizi foarte bun, rezultand o valoare biologica mare, absorbtie foarte buna, crestrea anabolismului, stimularea sistemului imunitar etc. Problema este ca se absoarbe prea repede, ceea ce poate determina irosirea lor, in locul utilizarii pentru constructia de proteine. Proteinele de zer sunt ideale dupa antrenament si dimineata, dar trebuie consumate mai frecvent decat alte tipuri de proteine.

Caseina
Este partea proteinelor din lapte care raman in branza. Ea se absoarbe mai lent decat zerul, fiind ideala inainte de culcare sau cand distanta intre doua mese este mai mare.

eu personal gasesc in cora la 29lei/900gr.
daca va intereseaza ceva f bun cautati proteina fara carbohidrati (nu dau nume), e mai scumpa dar merita
ce naste din pisica tot.....peste mananca

Scrie răspuns

Înapoi la “Pescuitul la crap, fitofag si caras”