Acuma e momentul
Moderator: gor965
Acuma e momentul
Salutare, acuma este momentul si ocazia ptr a prinde crapii mari. Apa sa racit la 13°C, noptile sunt lungi, pesti flaminzi iar cine sta acasa la caldura, va pierde poate niste nopti de neuitat.
Iesiti ca nu ve-ti regreta. Doua poze din ultimele 2 partide a cite o noapte
Iesiti ca nu ve-ti regreta. Doua poze din ultimele 2 partide a cite o noapte
Re: Acuma e momentul
Ce alee cui, daca te referi la iesiri, da cel din poza sunt eu :mrgreen:validanik scrie:ale cui?
Se prinde crap si in padure?Sau numai asemenea marimi?
Bruno ,specifica locatia ...s-au mai bine n-o specifica ,ca dau romanii buzna !
ai avut bafta sa prinzi doua exemplare la aceiasi partida?super
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE
- iulian petre
- Veteran
DA asa e e momentul capturilor...dar totusi pt. mine cel mai bun moment e primavara cand ies mustaciosii din "barlog" pt depunere si "fetite"......si eu am fost pe 12 octombrie dupa crap dar culmea era in bataie.... si a intrat numai o crapoaica de 10 kg cu burta "mare"......daca ma gandesc bine si acum e ca primavara dar nu se hraneste la fel de intens.
Partidele mele scurte sunt de 12 ore, adica ies seara pina dimineata. Pestii sunt prinsi in douanando scrie:ai avut bafta sa prinzi doua exemplare la aceiasi partida?super
scuze pe aceiasi balta?
lacuri diferite.
Eu nu tin secrete cu locatiile, sunt apele asociatiei ASV Wöllfersheim :mrgreen:gor965 scrie:Bruno ,specifica locatia ...s-au mai bine n-o specifica ,ca dau romanii buzna !
Da, aici lupii si vulpile traiesc in apa, asa ca pestii ..... :mrgreen:costelino scrie:Se prinde crap si in padure?Sau numai asemenea marimi?
Numai Bine
- CaRp-HuNtEr
- membru activ
se pare ca esti obisnuit cu baltile chele din Romania si ca natura te deranjeaza la ochicostelino scrie:Se prinde crap si in padure?Sau numai asemenea marimi?
uite inca unu la padure prins
si inca unu si tot asa..........padurea prinde bine crapului
Ultima oară modificat 16 Oct 2008, 00:18 de către CaRp-HuNtEr, modificat 1 dată în total.
OffTopic !costelino scrie:Se prinde crap si in padure?Sau numai asemenea marimi?
Scuza-ma ca te intreb dar...chiar era necesara mistocareala? Oare trebuie sa ne mai ferim sa intram pe forumuri pt. ca suntem luati la misto !?!?
Vad ca aceasta atitudine predomina mai pe toate formurile, nu intelg de ce !!?!!
Poate ma lamuresti si pe mine.
Numai bine.
Din pacate mistocareala este caracteristica multora dintre noi
Salutare.
Matrix ai terminat dvd-urile sau mai avem de asteptat un picut??
Respecte!
Matrix ai terminat dvd-urile sau mai avem de asteptat un picut??
Respecte!
Fir intins!
Mai am de lucru un pic....sper ca pana in noiembrie sa fie gata.
Is surprins cata lume il astepta. Partea "tragico-comica" este ca pana acum lumea ma intreba "cand sunt gata?" acum sunt care ma iau la rost "domne da nu il termini odata...ne mai ti mult pe jar??"
Ma buc mult ca il asteptati cu sufletul la gura.
Multumesc.
Is surprins cata lume il astepta. Partea "tragico-comica" este ca pana acum lumea ma intreba "cand sunt gata?" acum sunt care ma iau la rost "domne da nu il termini odata...ne mai ti mult pe jar??"
Ma buc mult ca il asteptati cu sufletul la gura.
Multumesc.
- membru activ
Bruno ,am avut niste momente placute week-endul asta :mrgreen:
si poza asta spune totul.... :mrgreen: :mrgreen:
si poza asta spune totul.... :mrgreen: :mrgreen: