SEZON 2013
Moderator: vali003
Re: SEZON 2013
Felicitari! Cam lunga pauza
Ai dreptate ,am pierdut ceva timp ,sper sa recuperez ,pe final .
Si continuam ,iesire de 8 ore, 9 trasaturi ,8 prinsi .O filmare -https://www.youtube.com/watch?v=jhNnljQ ... K79fcREUZQ
Asaaaaaaaaa Vali, ai dat de cuibul lor iar. De la locul meu drag nu ai nimic ? Anul asta am "sarit" fluviul, poate la anul ...
Numai bine
Numai bine
Ce-si face pescarul cu mana lui se numeste ....boillies
Sal Dane ,fara Jeff ,Long Sault nu mai are acelasi farmec .Eu in general pescuiesc primavara si vara la LS, apoi pentru toamna revin in zona Montreal .Anul asta a mers mai slab peste tot ,si la numar si la greutate ,abia daca am 4-5 bucati peste 30 lb. Poate pe sfirsit de sezon sa mai luam ceva mare .
- florentiniuga
- Master Admin
Pai da, daca nu te cocoseaza e ciortan, nu? Te-ai invatat rau, trebuia sa stai mai mult pe aici ca sa inveti sa pretuiesti chiar si faptul ca ai trasaturi. Pune piulite pe carlig si da-i la submarin.
- ciprianradu
- senior
danp scrie:Asaaaaa Vali, chiar ma intrebam ce se intampla ... acum m-am linistit ... back in business. Eu numar AMR-ul, 140, 139, ..., mai traiesc din amintiri privind la albumele de acum 2 ani, mai particip la un concurs de casting virtual, saptamana trecuta pe un site era gata gata sa iau locul 1 cu o aruncare de 120 m dar s-a intepenit tasta CTRL si mi-a dat browser-ul eroare de montura
Frumos inceput, nu am vazut niciodata crap eliberat de "Rechin", pour les connaisseurs. Cumva nenea care facea pozele e inaltut, subtirel si da cu stanga de doboara stejarul ?
Toate cele bune
e vrajeala sau chiar exista un asemenea joc?
Ai dreptate Florentin, asteptarile sint mari pe locurile unde merg, dar sa stii ca si muncesc , de doua ori pe saptamina merg si nadesc, cam la 90 -100 m. 25,30 de spomburi . Si se intimpla sa fiu ocupat in weekend, sa nu pot merge la pescuit, dar nada ii dau. Deci pe un astfel de loc , am asteptari mai mari, pe unul ne nadit, mai incet .florentiniuga scrie:Pai da, daca nu te cocoseaza e ciortan, nu? Te-ai invatat rau, trebuia sa stai mai mult pe aici ca sa inveti sa pretuiesti chiar si faptul ca ai trasaturi. Pune piulite pe carlig si da-i la submarin.
- florentiniuga
- Master Admin
Deci nu curge lapte si miere nici pe St.Law. ?! ... atunci m-am linistit, e vorba tot de munca, pasiune, stiinta, etc.
Fir intins si la mai mari!
Fir intins si la mai mari!
Din cauza postarilor de material video pe Youtube ,locul meu de pescuit de toamna ,a devenit cam aglomerat. A trebuit sa incep cautarea unui alt loc ,pe care l-am gasit .Dupa o nadire consistenta pentru o perioada de o saptamina ,au inceput sa apara si capturile .Pe 5 noiembrie am facut o zi pe noul loc ,de la 8,30 dimineata ,pina la 5 seara .Am avut 21 de trasaturi ,19 prinsi . Trei au fost peste 30 lb.
Si o filmare- https://www.youtube.com/watch?v=XGkQQ8a ... K79fcREUZQ
Si o filmare- https://www.youtube.com/watch?v=XGkQQ8a ... K79fcREUZQ
- georgemarian
- Veteran
Drill de 3 min cu un peste de peste 10 kg? Ce norocos...
Felicitari Vali.
Locul asta pare mai frumos. La celalalt podul strica tot peisajul.
Asteptam rezultatele la copca
Locul asta pare mai frumos. La celalalt podul strica tot peisajul.
Asteptam rezultatele la copca
- florentiniuga
- Master Admin
Super! Vali, chiar ca esti norocos dar ai grija ca deja au inceput identificarile noii zone. Se vad cam multe detalii si atentie la aparatul cu care faci poze, sa nu insereze si datele GPS in fisiere. Tehnologia ne poate ruina pasiunea.
Se pare ca ne apropiem de sfirsitul sezonului ,dupa cum se anunta ,nu cred sa mai pot pescui si la inceputul lui Decembrie .Citeva fotografii de la ultimele iesiri .
- AileneiRobert
- utilizator
Frumos, frumoase capturi .
Pacat ca eu nu pot sa ies, sa fii mic nu e bine .
Fir intins si respect !
Pacat ca eu nu pot sa ies, sa fii mic nu e bine .
Fir intins si respect !
no have .