Long Sault , Ontario , Canada, pentru cunoscatori , este socotit ca unul dintre cele mai bune locuri de pescuit la crap din lume , va invit sa va faceti o idee , mentionez ca aici se pescuieste numai cu o singura lanseta de persoana , cind maninca pestele , nu mai aveti nevoie de mai multe . Sper sa va placa .
Pescuit la crap in Canada
Moderator: vali003
Re: Pescuit la crap in Canada
Sa traiesti crapar faimos, chiar ma intrebam ce e cu tine, nu ai mai pus nimic cu specialitati...pana azi. Frumos, surprize placute, amintiri stufoase, jupanul in shop la motel, locul meu favorit de la pini si al tau de la pod in ep. III, ehhh nu mai e mult pana in mai de V Day.
Minciocul meu a crapat vara trecuta pe Trent River si trebuie sa vorbesc cu Jeff sa-mi aduca unul cand o sa vina. La mine magazinele sovietice de unde ma aprovizionam s-au inchis, Bass Pro nu are iar la orezari nu gasesc ceva rabatabil si metalic. Ai vreo alta idee prin zona ?
Minciocul meu a crapat vara trecuta pe Trent River si trebuie sa vorbesc cu Jeff sa-mi aduca unul cand o sa vina. La mine magazinele sovietice de unde ma aprovizionam s-au inchis, Bass Pro nu are iar la orezari nu gasesc ceva rabatabil si metalic. Ai vreo alta idee prin zona ?
Ce-si face pescarul cu mana lui se numeste ....boillies
Salut Dane , te astept la primavara , mincioc ai sa gasesti la Jeff , iarna usoara .
Frumosi crapi, lunguieti, zici ca-s teni .
O splendoare de lac, in romania daca era un lac de aceleas dimensiuni si o asa densitate de peste la fiercare lansare trageai dupa tine vre-o 15 pripoane si 2 plase.
O splendoare de lac, in romania daca era un lac de aceleas dimensiuni si o asa densitate de peste la fiercare lansare trageai dupa tine vre-o 15 pripoane si 2 plase.
Nu este lac, este fluviul StLawrence , cam de 4-5 ori mai mare dacit Dunarea , crapii stau pe anumite zone , doar in aceste zone , densitatea este mare .Jogo scrie:Frumosi crapi, lunguieti, zici ca-s teni .