De unde esti Noi vrem sa mergem la sfarsitul saptamani,acum care saptamana ramane de vazut.Dar daca vrei ne putem gasi pe lac sa vedem ce locuri sunt libere si cand sunt asa stii si tu din timp .Nu iti face griji de tesera ca si mie mi-a expirat si cum a zis Victor se poate face la intrare pe lac.daniel_c scrie:Ok!Eu nu-mi faceam pb in legatura cu marimea pestilor sau numarul lor, pt mine conteaza mai mult sa ma simt bine si sa ma bucur de fiecare iesire.Hotarati voi data si mergem, dar trebuie sa stiu cu ceva timp inainte pt ca sa-mi pot rezolva problemele legate de serviciu... pt mine e mai greu sa-mi iau libere la sfarsitul saptamanii decat la inceputul ei .Voi cam in ce perioada ati vrea sa mergeti?
pescuit in italia
Moderator: vali003
Re: pescuit in italia
NO BEEEP....... NO PARTY
Daca se poate face la intrarea pe lac e bine, nu stiam despre ce este vorba....eu stau in Venezia.Am vazut ca au si nr de telefon, deci cred ca se poate rezolva si telefonic sau cu un email.Hotarati voi data, si am sa vad daca pot rezolva cu serviciul fiind vorba de 1 weekend(de Pasti exclus categoric!! cel catolic si cel ortodox coincid)
Bine,bine o sa merg doar eu si Victor sa facem un tur de lac si dupa aceea mai vorbim.daniel_c scrie:Daca se poate face la intrarea pe lac e bine, nu stiam despre ce este vorba....eu stau in Venezia.Am vazut ca au si nr de telefon, deci cred ca se poate rezolva si telefonic sau cu un email.Hotarati voi data, si am sa vad daca pot rezolva cu serviciul fiind vorba de 1 weekend(de Pasti exclus categoric!! cel catolic si cel ortodox coincid)
NO BEEEP....... NO PARTY
- victoricarpteam
- membru activ
in ultima saptamana din aceasta luna, adica 26, 27 martie nu pot sa merg pt ca sunt ocupat . in rest decideti voi cand tragem o fuga pana la mandarino sa vedem cand o facem lata
no kill&catch&release
- eduard valentyn
- utilizator
astept si eu ceva vesti de la voi ,cum va organizati ,pt. ce perioada ...
Rock"n roll baby ...
- victoricarpteam
- membru activ
pai o sa va spunem ce am hotarat si pe ce perioada si in baza la aceste decizi , cine vrea sa vina sa se anunte, tineti minte ca posturile sunt de 2 rod pod-uri asa ca daca tre sa prenotam sa stim pt. cate persoane. acuma o sa ma inteleg cu alin cand tragem o fuga pana la mandarino sa vedem ce locuri are si care ar fi preferatele noastre.
no kill&catch&release
Salutare! Da ceva de somn nu ziceti?Ca daca ajuta Cel de Sus in perioada sarbatorilor pascale sunt in Italia si in afara de crap vreau sa incerc somnul...Ma rog ,siluro...
- victoricarpteam
- membru activ
siluro tot p po sau pe afluenti, ca sa ai parte de capturi impresionante. daca ai si barca la dispozitie , prinzi sigur. daca stiu ceva noutati o sa iti spun . sau prins pe lac la mantova acu cateva saptamani 2 de vreo 30 -40 kg.zamfi scrie:Salutare! Da ceva de somn nu ziceti?Ca daca ajuta Cel de Sus in perioada sarbatorilor pascale sunt in Italia si in afara de crap vreau sa incerc somnul...Ma rog ,siluro...
no kill&catch&release
- victoricarpteam
- membru activ
noutati,am fost de aseara pe lacul din mantova, cel superior mai exact. sau prins 3 crapi labete plantate cu barca, si sau ratat peste 12 crapi. in astia 12 am ratat eu 1 la malsi prietenul meu 1, in total peste 15 pescari.merge foarte greu anul asta nu stiu de ce,aproape toti se plangeau de rezultatele slabe.am folosit bile solubile , bile de 16 , si pana la urma a venit la bile de 16 cu miere de albine de la imperial baits. cam atat ,astept si alte vesti de la voi , poate pe alte ape merge mai bine.pana la urmatoarea numai bine.
no kill&catch&release
Trebuia sa incerci pe vreun rau sau canal in perioada asta, pot sa sun ca merge foarte bine, cel putin asa e in Veneto.....saptamana asta am pus pe saltea vreo 16 bucati intr 9 si 17 kg , toti la bila de 20mm picanta(starbaits-hot demon), prinsi numai noaptea.....!Astept veti de la voi daca ati hotarat ceva in legatura cu Mandarino.
Fire intinse.
Fire intinse.
- victoricarpteam
- membru activ
in zona asta nu prea sunt canale bune si raul e unflat rau. stau langa po .singura varianta era lacul de la mantova, da merge f prost.in ce priveste mandarino , o sa merg cu alin duminica viitoare sa prenotam cateva posturi. pana nu vedem ce rezolvam acolo nu putem vorbi nimic concret, dar o sa iti zic ce am reusit sa optinem duminica seara.
trimitene noutati cand mai prinzi ceva si la ce merge la voi in zona , poate ne putem inspira si noi , ca eu sincer am incercat tot , nu prea merge nimic , o sa schimb locul , poate aici e buba.
trimitene noutati cand mai prinzi ceva si la ce merge la voi in zona , poate ne putem inspira si noi , ca eu sincer am incercat tot , nu prea merge nimic , o sa schimb locul , poate aici e buba.
no kill&catch&release
Sper ca in 16.04. sa fiu in Italia. Am la dispozitie aproape 2 saptamani ...Crap si somn. Va tin la curent
- victoricarpteam
- membru activ
iti urez o mini vacanta placuta , cu multi pesti si multe capturi importante.(nu-i prinde pe totii , mai lasane si noua)
no kill&catch&release
Merci Victor! Pardon :grazie!
Nu-ti fa probleme, ca la cat peste este in Italia nu prea am sanse sa-l termin!
Nu-ti fa probleme, ca la cat peste este in Italia nu prea am sanse sa-l termin!
- victoricarpteam
- membru activ
noi incercam sa prenotam pe data de 29 30 1 mai pe lacul mandarino, daca sunteti liberi si vreti sa veniti trimiteti confirmarea ori mie ori la alin , ca sa stim sa ocupam posturi pt totii din timp. daca aveti nevoie va dau nr meu de tel pe privat.
no kill&catch&release