pescuit in italia
Moderator: vali003
- victoricarpteam
- membru activ
Re: pescuit in italia
Din aceeasi partida cu Victor cateva foto si din partea mea...
NO BEEEP....... NO PARTY
O noua partida de pescuit pe o caldura de se topeau lansetele pe rod pod cu capturi intre 4 gk si 12 kg.
NO BEEEP....... NO PARTY
- victoricarpteam
- membru activ
la ce calduri au fost , as zice ca marimea conteaza mai putin,orcum frumoase capturi.
no kill&catch&release
O alta sesiune de pescuit cu noi capturi frumoase in companie cu Victor.
NO BEEEP....... NO PARTY
frumoase capturile, frumoasa balta!!!
Ultima iesire pentru sezonul 2012,conditiile meteo nu cred ca i-mi va mai permite sa mai ies cel putin o singura data,o sesiune reusita cu multe prezentari,mai multe noaptea(cu pesti de talie medie) decat ziua(exemplare mai mari).Locul nu este unul bun dar pregatirea pe care am facut-o si strategia aleasa a dat rezultate si la final cand am tras linie pot constata ca a fost o partida reusita intr-un weekend in care ploaia nu a incetat sa cada.
NO BEEEP....... NO PARTY
Frumoase capturi ,ce nu am inteles ,se inchide balta ? Ori sa lasat frigul si nu mai iesiti voi . Pai eu ce sa mai zic ? La noi noaptea se duce la -5 -6 si ziua nu creste peste 6-7 plus .Dar daca o tine acceptabil si nu ingheata ,am in plan sa pescuiesc si in Decembrie .
Da,sa inchis balta,de iesit am iesit si eu in decembrie la -4,-5 grade,poate o sa mai fac o iesire pe alta locatie,voi vedea.
NO BEEEP....... NO PARTY
frumos alin si victor frumoase capturi....vati format o echipa super.mieste dor de asa ceva de un an nu am mai stat pe un mal de apa asteptand sunetul alarmei deoarece acum sunt in germania si aici mersul la pescuit este cam dificil ....poate anul acesta reusesc sa ies si eu pe undeva.ori cum superbe pozele...fir intins si mai posati ceva poze de anul acesta sa ne mai clatim ochii cu ceva frumos...un an 2013 mai bun ca cel anterior
Multumim Marcel,i-ti doresc sa reusesti sa iesi si tu la pescuit,te asteptam cu poze de la sesiunile tale.
NO BEEEP....... NO PARTY
- florentiniuga
- Master Admin
Lacul o fi nou dar pestii sunt precis "vecchio". Super!
Multumesc mult domnule Iuga,mai adaug cateva poze "fresche,fresche"
NO BEEEP....... NO PARTY
In luna iulie am sa vin in Romania in concediu si vreau sa pescuiesc o saptamana pe lacul Sarulesti,este cineva care cunoste bine locurile dispus sa ma ajute?Multumesc anticipat tuturor celor ce vor raspunde.
NO BEEEP....... NO PARTY